Şimdi Ara

8 günlük orta avrupa gezisine gittim, görüşlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
14
Favori
16.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Snefru

gezdiğin 5 şehir arasında gezmek için hangisi, yaşamak için hangisi en güzeli sence? bir de yaşamayı ikiye ayırabilir misin? yani genç birisinin hareketli ve eğlenceli bir yaşamı ile daha orta yaşlı birisinin sakin ve huzurlu bir yaşamı gibi.

Yukarda bir yerde de söylediğim gibi, Prag tam gezmelik şehir, zaten turist magneti gibi. Ortamı gerçekten hoş, ama meslek sahibi olacak ve yaşayacak olsam Viyana'yı seçerdim kesinlikle. Daha sakin ve gürültüsüz, temiz, güzel bir yer. Kişi başına düşen gelir de oldukça fazla, refah seviyesi yüksek, bu sene mezun olduktan sonra gitmeyi düşünebileceğim yerler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertheweb

Özet pragda kerhaneye gitmiş

Şaka da olsa söylediğinin bir mantığı olsa keşke, nereden çıktı ki şimdi? Ailemle birlikte gidip tüm gün gezdim, izlenimleri aktarıyorum.
  • Avrupa birliği vatandaşı olmak için tek böbreğimi vermeye hazırım (özellikle Almanya için)

Biraz da biz mutlu huzurlu olalım. Et alirken ya da bilgisayar telefon araba alırken fiyatını dusunmeyelim. Kiz arkadasimizla rahatça gece dışarı çıkalım biseyler yemeye gidebilelim. (Eger turkiyede bunu yaparsaniz sokak kenarlarina pusan kekolardan laf yemek hatta kavga etmek oldukça mumkun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke konuya çektiğiniz fotoğrafları ekleseydiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay Paris Nice Milano ya gittim şehir meydanlarında eli silahlı askerler geziyordu

• Ekonomik olarak biraz daha detaylandırabilir misin ? Kaldığın yerler , gezdiğin yerler , gidiş - dönüş bileti , her şey dahil toplam masraf vs.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:24:33 >
  • Macaristan ' ın mülteci politikası dışardan bakınca ( Ülkemize göre ) onların ırkçı olduğunu gösteriyor.

Almanya , Fransa , ispanya ( + ingiltere ) zaten sömürgeci ülkeler ve 1930/1945 için Almanya tüm dünya tarihine en iyi örnektir.

Deneyimleriniz güzel tabi ama dünya böyle dönmüyor Bakın BM açıklama yaptı ( Nato, BM normal de sadece isral ' e diş geçiremez ) Arakan-Myammar ile ilgili bir gündemimiz yok .

Muhalefet lideri K.K.O bile avrupaya " Türkiye ' ye gelmeyin " dedi.

Avrupa ' nın aşk şehri pariste ohal var , asker sokakta güvenliği sağlıyor.

Avrupa 'nın silahları , parası , terörist dernekleri farklı ülkeler de iken kendi ülkesinde güvenliğe pek gerek yok

Turizm veya , farklı bir ülkeye kısa süreli ( iş - eğitim vb. ) gidiş - gelişle yorumunuz biraz fazla iyimser olmuş.

Sonuç olarak böyle hissetmişseniz güzel , bunun NEDEN farklı ülkeler de olmadığını da düşünmemize yol açtı tabi.

Avrupa , ABD , ve İsrail desteğiyle katliamların yapıldığı bir dúnya da yaşıyoruz bunu da unutmayalım , araştırıp öğrenelim.

• Ne güzel anlatmışsınız gitmek istedim.

• Dünyanın en medeni olan avrupa toplumlarının vasıfsız gurbetçilerin dediği soğuklar söylemine hiçbir zaman inanmadım zaten,yok bizim toplum şöyle sıcakkanlı böyle yardımsever diyenlere de inanmadım.Nasıl sıcakkanlılık ise sokakta ki insanların %90 ı dövecek gibi bakıyor.
  • ben de abd, ingiltere ve almanya'ya gittim daha önce. açıkcası çok hoşuma gitmedi. mezun olunca san francisco akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neldor -- 9 Eylül 2017; 19:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Macaristan ' ın mülteci politikası dışardan bakınca ( Ülkemize göre ) onların ırkçı olduğunu gösteriyor.

Almanya , Fransa , ispanya ( + ingiltere ) zaten sömürgeci ülkeler ve 1930/1945 için Almanya tüm dünya tarihine en iyi örnektir.

Deneyimleriniz güzel tabi ama dünya böyle dönmüyor Bakın BM açıklama yaptı ( Nato, BM normal de sadece isral ' e diş geçiremez ) Arakan-Myammar ile ilgili bir gündemimiz yok .

Avrupa 'nın silahları , parası , terörist dernekleri farklı ülkeler de iken kendi ülkesinde güvenliğe pek gerek yok

Turizm veya , farklı bir ülkeye kısa süreli ( iş - eğitim vb. ) gidiş - gelişle yorumunuz biraz fazla iyimser olmuş.

Sonuç olarak böyle hissetmişseniz güzel , bunun NEDEN farklı ülkeler de olmadığını da düşünmemize yol açtı tabi.

Avrupa , ABD , ve İsrail desteğiyle katliamların yapıldığı bir dúnya da yaşıyoruz bunu da unutmayalım , araştırıp öğrenelim.

Macaristan milliyetçi bir ülkedir ama bu onları ırkçı yapmaz

kimse benden fazla macaristana gitmemiştir bu forumda.

Suriyelileri istememelerine seviniyor hatta ve hatta 500 mülteci almamak için referandum yapmalarını takdirle karşılıyorum

Keşke biz de bu kadar omurga sahibi olabilseydik

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanetr

Geçen ay Paris Nice Milano ya gittim şehir meydanlarında eli silahlı askerler geziyordu

Neden hocam ?

• Konu için teşekkürler Eray hocam, bütçe olarak ne kadar aldınız acaba? Yani tek kişi bu gezi için ne kadar harcardı ortalama?
  • Terör nedeniyle Paris'te luvr müze ve eyfel girişinde birkaç güvenlikten geçiyorsun onun dışında standart önlemler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Macaristan ' ın mülteci politikası dışardan bakınca ( Ülkemize göre ) onların ırkçı olduğunu gösteriyor.

Dünya liderini takmadilar mi vah vah vah tüh tüh tüh.

• Hocam almanya'da disiplin çoktur ama bi yere kadar Yani şöyle izah edeyim. Köy ve küçük çaplı beldelerde diyebilirim ki gün 6 gibi bitiyor sokakta insan kalmıyor. Fakat Biraz daha büyük şehirlerin işlek caddeleri bizim gibi geç saatlere kadar aktif.

Şöyle de bir durum var, küçük belde de dahi olsanız gideceğiniz mekan gece çalışması gereken Bar, klüp vesaire gibi yerlerse yine açık oluyor. İnsanlar ya evinde yada isterlerse aktivite de oluyor. Yani aslında ülkemiz deki gibi boş beleş gezen yok ondan sokaklarda in cin top oynuyor

• türkiyede kızlar sır erkekler baksın diye yapıyor hiç niyetin olmasa bile bakıyorsun çünkü tayt giydiklerinde bütün vücutları ortada yani bakmaman için caba harcaman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam şu insanların güleryüzlü olma olayı çok iyi gerçekten. 4 gün italya 8 saat almanyada bulundum. Herkes çok mutlu.

Bizim burada bir otobüse biniyorsun sanki adamın annesine küfretmişsin gibi bakıyor. Selam veriyorsun almıyor, kolay gelsin diyorsun karşılık vermiyor.

Kardesim ne yapsin insanlar haftada 60-70 saat calisiyorlar. Kafa mi kaliyor insanda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek , Slovakya ve Macaristanı avrupa sayma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.