Şimdi Ara

8 mb işkence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ayın 8'in de 8 mb hıza geçiş yaptım , sekizine kadar zaten 20 gb yapmış olup , hız düşme olayından etkilenmedim taki son 3 güne kadar, download hızım 40 kb ı geçmiyor , modeme baktım herhangi biri kullanmıyor, habire ping yükselip duruyor, firefox kasıyor, resmen işkence çekiyorum hatta bazen internet kopuyor, wus 300 ile bağlanıyorum modemle aramda bi oda mesafe var yane yakın fakat yine yavaş yine yavaş, sizce neden oluyor bütün bunlar?

teşekkürler.

not: hızlı hızlı yazarken unutmuşum , heralde sözleşmeyi okudum önemli nokta şurası bu ayın sekizinde 8 mb hıza geçtiğimde zaten ben 15 gb lık kotayı geçmiştim ama download hızım 150 idi fakat son üç gündür birşey var internet kasılıyor , ping artıyor durduk yere bağlantı kopuyor, acaba wus 300'de bir problem mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihato -- 24 Ağustos 2009; 13:21:21 >

• 40 ı geçmiyorsa hızın düşmüştür 512kbps'e. Modemde adsl ayar ksımına bak ya da modeme reset at, hızına bak bakalım ne yazıyor.
  • Ayın 8'inden beri Fazla download yaptıysan büyük ihtimal 15 Gb 'ı geçmişsindir. Bu yüzden hız 512 mbit'e düşmüştür.. Önümüzdeki ayın 8'inde düzelecektir.
  • hocam sözleşmeleri okumuyormusunz 15 gb ı aşarsanız hızınız 512 kps ye düşer diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihato

bu ayın 8'in de 8 mb hıza geçiş yaptım , sekizine kadar zaten 20 gb yapmış olup , hız düşme olayından etkilenmedim taki son 3 güne kadar, download hızım 40 kb ı geçmiyor , modeme baktım herhangi biri kullanmıyor, habire ping yükselip duruyor, firefox kasıyor, resmen işkence çekiyorum hatta bazen internet kopuyor, wus 300 ile bağlanıyorum modemle aramda bi oda mesafe var yane yakın fakat yine yavaş yine yavaş, sizce neden oluyor bütün bunlar?

teşekkürler.

yurdum insanı 49 tl ye 8 mbit sınırsız internet verildiğini sanmış balıklama atlamış, şimdi suçu ttnete atıyor.

Biz 83 tl ye 4 mbit kullanıyoruz ya, kendisi 49 tl ye 8 mbit kullanıyor, biz kazık yiyoruz demek

• sorun varsa bence hızını düşürttür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    4 MB/s kaç mbps eder?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.