Şimdi Ara

8 yıldır besledikleri köpek, bebeklerini paramparça etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buda baska turlu itlaf yolu galiba. Acliktan oldurmek .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebeğe köpekle göz göze gelmemesini tembihlememişler. Cahiller haketmiş.

• Icguduleriyle yasayan, sürü psikolojisi gibi bir psikolojiye sahip olan bir canliyi kalkip insan yerine koymaya kalkarsan hata yaparsin. Insanlarin bile algilari kisiden kisiye degisirken kopeklerin algilarinin insanlar gibi olmasini beklemek falan tam bir komedi. Beslediginiz hayvanin ozelliklerini bilin de besleyin. Sonra pişman olmayin. Bir çocukla bir köpek yalnız birakilmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bebeğin yanındayken ağızlık takabilirlerdi, yapmamışlar sanırım.

• Adam 30 yıllık karısını öldürüyo oğul babasını öldürüyo

Münferit olay

• he_man kullanıcısına yanıt

Adam 30 yıllık karısını öldürüyo diye köpek de bebeği yesin mi diyorsun?

Konya'da köpeğin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk yaralandı (star.com.tr)

Bence münferit değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 4 Haziran 2024; 21:48:14 >
  • Okudunmu haberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan hayvandır bunu anlamıyorlar. Yeri gelince koyun, koç bile çok tehlikelidir. Koç arkan dönükken sana vursa kalçanı kırabilir. Ki yapıyorlar bazen çobanın birini öldürmüştü hatta.

• he_man kullanıcısına yanıt

Münferit olay ha? Peki kardeşim senin pitbull köpeğin olsa, bu olayı okuduktan sonra, küçük çocuğun olsa onunla yalnız büyütür müsün? Tahmin ediyorum büyütmezsin acaba bir şey olur mu dersin değil mi? Demezsen zaten iyi bir baba değilsindir. Diyorsan da bu olayın münferit falan olmadığını dikkatli olmak gerektiğini kanıtlar.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Burdan alınacak mesaj köpeklerin tahmin edilemez olduğu, ve bilakis sahipli köpeklerin dahi öyle olabildiği ve çocuklarla asla yalnız bırakılmaması gerektiği. Eğitimsiz başıboş köpeği artık siz düşünün.

• Çok kötü. Demek ki evcil hayvan da olsa evde bebek varsa uzak tutmak gerekiyormuş. Mesela ben kedilerde böyle bir şey görmedim ama insan yine de korkuyor ya şakalaşırken oynarken hayvan çocuğun gözünğ mözünü çıkarırsa diye. Yapmıyorlar ama ya kazayla olursa... İnanılmaz üzücü bir olay. Yazık olmuş bebeğe.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    evde bakılacak en iyi hayvan kedidir dadılık vazifesini köpekten güzel icra ediyor ve zararsız üstelik bebeği koruma içgüdüsü çok yüksek bir sürü video var internet ortamında bebek ve çocuklara saldıran köpek ve köpek sürüsüne tek başına karşı koyan kediler var asaleti ve merhameti barındıran en güzel hayvan.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    kediler asla böyle bir şey yapmaz hocam 16 senedir sayısız kedi baktım hepsini sokaktan sahiplendim karakteri en sağlam hayvandır asildir tek kötü yanı kısır değilse kızan zamanı sizi uyutmazlar

• Ben zaten ufacık bebekleri nasıl kedilerle köpeklerle yan yana getirebiliyor insanlar onu anlamıyorum. Yahu kedi de olsa köpek de olsa hayvan bu, bebek elini gözüne sokar kuyruğunu çeker hayvanın canını acıtır. Nasıl güveniyorlar bu hayvanlara gerçekten anlamıyorum. Kedi bi pati atsa, ne bileyim köpek ısırsa zaten bu haberdeki gibi bebek/çocuk ölür gider. Benim evcil hayvanım yok ama olsa da kesinlikle bebeğim olduğunda evden uzaklaştırırım hayvanı. Yok koruma iç güdüsü yok sadakat falan filan bunlar umrumda olmaz. Hayvan bu yav, ne yapacağı belli olur mu?

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Bunlar cidden uçmuş.

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

ya da direk köpeğin götüne şutu çekselerdi minik yavrucak hala hayatta olurdu. EVDE KÖPEK BESLENMEZ!!!

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Olur mu? Köpek daha değerli. Sen ne dediğinin farkında mısın?

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Adamlar köpeklerle kafayı bozmuş, yatıp kalkıp köpek düşünüyorlar. Dediklerini idrak edecek, düşünecek seviyede bir insan kalmamış ki geride. Onlara göre köpek yer yüzündeki en sadık yaratık, insandan üstün. Onlar insana güvenmez, köpeğe güvenir, sonucu da böyle olur.

Kimisi gider köpeğin ağzının içine girer, köpek hart diye suratını ısırır, kimi bebeğinin yanına sokar köpeği, gece sen uyurken bebeğini parçalar. Bu insanlarda kafa gidik, yapacak birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada troll ordusu dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşanmış köpek saldırılarını Türkiye'de olmuş gibi servis ediyor

Yüzbinde bir olmuş olaylar var , buna karşın Amerika'da her 2 dakikada bir darp niteliğinde insan saldırısı var bu mantığa göre insanlarıda toplayıp uyutalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.