Şimdi Ara

800 tl bütçem var ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sistem şu şekilde eski diyebileceğim bir pc 2011 de alınmıştı markası Casper

İ5 2500 3.30 ghz

6 GB Ram

500 w psu

Ekran kartı AMD HD 6790 1gb 256 bit Fifa 17 de sıkıntı çıkardı yeni ekran kartı almanın zamanı gelmiş sanırım.

Şimdi bu sisteme hangi ekran kartı gider sizce 800 tl ye kadar bütçem var bu işin ustalarından önerileri bekliyorum. Teşekkürler.

• sessizkral8312 S kullanıcısına yanıt
    Amd Rx 470 4gb alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool1st

Amd Rx 470 4gb alın.

+1 RX 470 alın bu fiyata daha iyisi yok.
  • quote:

Amd Rx 470 4gb alın.

İyi midir hocam bu kart?
    Fiyat performans ürünü bir karttır.Bu kartla piyasadaki bütün oyunları sıkıntısız oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

quote:

Amd Rx 470 4gb alın.

+1 RX 470 alın bu fiyata daha iyisi yok.

Teşekkürler hocam herkes o kartı öneriyor onu alcam heralde
  • quote:

Fiyat performans ürünü bir karttır.Bu kartla piyasadaki bütün oyunları sıkıntısız oynarsın.

Eyvallah hocam sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rx470 dışında alabileceğin kart yok sıfır alacaksan o fiyata ve en iyi seçim.
  • rx470 f/p kartı
  • RX 470
  • Önerileriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizkral8312

Önerileriniz için teşekkür ederim.

rx 470
  • Sıfır alınacaksa arkadaşların dediği gibi rx 470, ikinci el alınacaksa gtx 970 düşünülebilir. Model yükseltmek için çok ölü bir fiyata gtx 970 satan bulunursa iyi bir secim olabilir kim ne derse desin 1080p nin en başarılı kartlarından biri halen daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yazmamış ama RX470
  • quote:

Orijinalden alıntı: whattheayran

Sıfır alınacaksa arkadaşların dediği gibi rx 470, ikinci el alınacaksa gtx 970 düşünülebilir. Model yükseltmek için çok ölü bir fiyata gtx 970 satan bulunursa iyi bir secim olabilir kim ne derse desin 1080p nin en başarılı kartlarından biri halen daha.

Bu tarz ikinci el kartları nerden bulabilirim hocam bildiğiniz yerler var mı biraz daha araştırayım şuan rx 470 e karar verdim ama daha makul bişey çıkarsa fikrim değişebilir.
    Forumun 2. El bölümüne ya da gittigidiyor a bakabilirsin.

Bende aynı dertten muzdariptim 6870 vardı bendede. Sapphire amd rx 470 nitro+ aldım. Kartın fiyatı 825-900 arası değişkenlik gösteriyor sitelerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

Bende aynı dertten muzdariptim 6870 vardı bendede. Sapphire amd rx 470 nitro+ aldım. Kartın fiyatı 825-900 arası değişkenlik gösteriyor sitelerde.

Memnun musunuz hocam sapphire den marka olarak performans farkediyo mu? MSİ ve Sapphire vatanda ayni fiyat 896 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

arkadaşlar zaten gerekli tavsiyelerde bulunmuş ben de bir konuda uyarayım casperin 500w güç kaynağı yetersiz kalabilir, güç kaynağınızı daha kalitelisiyle değiştirebilirsiniz.

http://www.ebrarbilgisayar.com/sapphire-rx-470-oc-4gb-256bit-gddr5-pmu353847

Eyvallah hocam sağol ama malesef şuan sadece ekran kartı alabilirim umarım sıkıntı çıkarmaz psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizkral8312

quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

Memnun musunuz hocam sapphire den marka olarak performans farkediyo mu? MSİ ve Sapphire vatanda ayni fiyat 896 lira.

Marka olarak performans pek farketmeye bilir ama msi ın anakartı dışında başka ürününü almam şahsen sapphire ın kart dizaynıda iyi arka tarafını bile plaka ile kapatmış. Nitro modelleri çift fanlı 👍🏼

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.