< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Ağustos 2020; 0:11:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Ağustos 2020; 0:11:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam haksızlık etmeyin, inşallah seneye Neuer - Alex Arnold - Koulibaly - Ramos - Davies - Kante - De Bruyne - Fabinho - Messi - Ronaldo - Lewandovski gibi bir kadro kurabilirse yarı finali görecektir.
|
ben bu adama balon demekten yoruldum. bu adam beni haklı çıkarmaktan yorulmadı. 40 konuda haksız çıktım da şu konuda beceremiyorum. yine 80 milyon harcayarak girdi transfere. ne icin acaba
tüm liglere farmers diyen ingilizlerin de eve donmesi iyi oldu. İngilizlerin 1 yil suren dominasyonu bitmis oldu. hayırlı olsun ![]() |
La masia lobisinin dünya futboluna sunduğu bir balon.10 senedir futbol zevkimizin içine etti.Ben bu adam yüzünden premier ligten soğudum defolup gitmesini umut ediyorum fransaya falan gider umarım gitsin psg’de takılsın rakibi de yok zaten balon balon devam eder
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 16 Ağustos 2020; 0:5:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 16 Ağustos 2020; 0:20:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|