Şimdi Ara

800M € Harcayıp Bir Yarı Final Bile Görememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece dünyanın en iyi teknik direktörünün başarabileceği zorlukta bir görev. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış teknik direktörler içerisinde en az deplasman galibiyet oranına sahip olması da ayrı bir başarısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 16 Ağustos 2020; 0:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu adama balon demekten yoruldum. bu adam beni haklı çıkarmaktan yorulmadı. 40 konuda haksız çıktım da şu konuda beceremiyorum. yine 80 milyon harcayarak girdi transfere. ne icin acaba

tüm liglere farmers diyen ingilizlerin de eve donmesi iyi oldu. İngilizlerin 1 yil suren dominasyonu bitmis oldu. hayırlı olsun liverpoolu cok sevsem de gercek bu. ona buna farmer demeyle olmuyor
  • Takıntılı bi adam. De bruyne rakip tarafından bu kadar kitlenmişken david silvayı bi türlü almadı oyuna. Savunmaya o kadar para dökeceğine, Gabriel Jesus denen arkadaşı yedekleyecek bi forvet alsaymış keşke.

• ben bu adama balon demekten yoruldum. bu adam beni haklı çıkarmaktan yorulmadı. 40 konuda haksız çıktım da şu konuda beceremiyorum. yine 80 milyon harcayarak girdi transfere. ne icin acaba

tüm liglere farmers diyen ingilizlerin de eve donmesi iyi oldu. İngilizlerin 1 yil suren dominasyonu bitmis oldu. hayırlı olsun liverpoolu cok sevsem de gercek bu. ona buna farmer demeyle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 16 Ağustos 2020; 0:5:36 >
  • La masia lobisinin dünya futboluna sunduğu bir balon.10 senedir futbol zevkimizin içine etti.Ben bu adam yüzünden premier ligten soğudum defolup gitmesini umut ediyorum fransaya falan gider umarım gitsin psg’de takılsın rakibi de yok zaten balon balon devam eder

• Hocam haksızlık etmeyin, inşallah seneye Neuer - Alex Arnold - Koulibaly - Ramos - Davies - Kante - De Bruyne - Fabinho - Messi - Ronaldo - Lewandovski gibi bir kadro kurabilirse yarı finali görecektir.
  • Barca tarihinin en iyi kadrosu ile çalışma fırsatına sahip olmasaydı belkide adı sanı fazla duyulmayan bir hoca olacaktı. Pep futbolda çoğu zaman ilklere imza atsa da Mourinho gibi eski kafa yapısından pek taviz vermiyor. Gittiği her takımın savunma çekirdeğinin içine etmeyi hobi haline getiriyor. Kontra oynamasını ve hızlı hücum anlayışını uygulayan her takıma karşı yenilecek bir oyun anlayışı var. Hücum için savunmadan taviz veriyor ve böylelikle bu tarzda sonuçlar ortaya çıkıyor. Şampiyonlar ligi gibi bir seviyede tek düze oyun anlayışınla oynayamazsın. Takımlar rakibine göre kimi zaman taktiksel yönlerinden taviz vermeli. Aynı tas aynı hamam takılırsan rakibinde seni iyi analiz ettiği takdirde şampiyonlar ligini ancak evinden takip edersin.

City taraftarlarının üzülmemesi gereken bir şey var bu takım Bayerne karşı bu oyun ile çıksaydı daha mı iyi olurdu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep diyorum Guardiola'yı başarı yapan şey bireysel performanslar oldu. Tiki taka mucizi Cruyff'tu. İlk Rijkaard uyguladı, sonra Barcelona'nın bireysel yeteneklerine bu taktik aşırı işledi. Var sistemi Barcelona döneminde olsa 6 kupadan sadece 2 tane görecekti. Ovrebo ve Chelsea faciasını çoğu kişi hatırlar.

Heynckes'ten dinamo gibi Bayern aldı koca takımı rezil etti. Bayern Guardiola'dan önce dünkü gibi gelene geçene 5 6 sallıyordu. O geldi Robben, Ribery gibi adamlar hala 6 pasta tiki taka yapıyordu, Lahm ön libero takılıyordu.

City desen tamamı ile bireysel. KDB gibi adamlar olmasa kaleye şut çekemiyor takımı pas ve boşa koşu yapmaktan. KDB'nin yerinde olsam koşarak kaçarım şu takımdan Bayern gibi sistem takımına. Hiç değilse kariyerini son demlerinde başarı görür.
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Birde Mbappe , Upemacano , Saul aldıkmı FA Cup 'da alır Pep hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ne gömdünüz ya birazdan biri gelip rıza çalımbayın daha iyi teknik direktör olduğunu söyleyecek :D Bence gayet keyifli bir oyun oynatıyor, gittiği her takımın tüm maçları seyredilebilir güzellikte. Üstelik geçen yıl 103 puanla premier lig şampiyonu oldu. Acayip gömdünüz ama tabi bu maç çok kötüydü, hiç oyuna müdahale edemedi aşırı vasattı bu maç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benbeta 233

Birde Mbappe , Upemacano , Saul aldıkmı FA Cup 'da alır Pep hocam.
    Hocam kaleye de Kroos, Thiago gibi iyi pas verecek birisi lazım. Bu kaleci iyi pas atamıyor. Kroos'un ayağı baya düzgün, kaleciliği de öğrenir nasıl olsa.
  • çok biliyorsunuz ya pepin tek ihtiyacı 'messi' barçadan ayrılmasa dolu kupa kazanırdı daha. barçada böyle olmazdı artık dönme vakti geldi barça kadrosu ve oyunu tekrar revize etmeli eski günler gibi BARÇADA kazanır kupaları başka takım da olmaz
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Oblak ile Donnarumma alır hocam her mevkiye 3 tane en az 50 milyonluk adam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 16 Ağustos 2020; 0:20:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'de hala guardiola'ya maaş ödeyen kulüplerin aklı yoktur. Astronomik rakamlarla önce kaleye kolları olmayan bir orta saha oyuncusu aldırır, sonra stopere birkaç orta saha aldırır, santrafor bölgesine iyi pas atıyor press yapıyor diye 1.70lik bi pigme aldırır, kadroyu saçma sapan hemşehrileriyle doldurup ödenen maaşın aşiret içinde kalmasını sağlar. Gariban takımlar karşısında 10 gol %85 topla oynamalı maçta soyunma odasında takımı fırçalayarak kameralar önünde show yapar. Ölüm kalım maçlarında ölür. Kapanış.

Bu adam dünyanın en iyi kadrosuyla inter ve 10 kişilik chelsea'ye elenmiş. Bayern münih'e duraklama dönemi yaşatmış. Mancini ve Pellegrini'den aldığı takımı milyar harcayarak geriye götürmeyi başarmış. Hala barcelona'ya dönsün kurtarsın yazıyorsunuz. Barcelona'nın ter stegeni kovup KURTARIŞLARIYLA GÜVEN VEREN KALECİ alması lazım. Shakira'nın kocası olmak dışında vasfı olmayan adamı kovup DEFANSİF AKLIYLA RAKİBİ AĞLATAN STOPER alması lazım. Hemşehri albayı kovup TAZI GİBİ SOL BEK alması lazım. Hemşehri busquetsi kovup ÇARPIŞTIĞI ADAMI SAKATLAYAN ÖN LİBERO alması lazım. Guardiola gelse bunlarda ilerlemeye olmayacağı gibi takım daha da geriye gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

çok biliyorsunuz ya pepin tek ihtiyacı 'messi' barçadan ayrılmasa dolu kupa kazanırdı daha. barçada böyle olmazdı artık dönme vakti geldi barça kadrosu ve oyunu tekrar revize etmeli eski günler gibi BARÇADA kazanır kupaları başka takım da olmaz
    Hocam bence Guardiola'nın Burnley'e, Messi'nin de Leganes'e ihtiyacı var. Daha güçlü rakipler geldiği zaman mavi ekran veriyorlar. Neyse ki ligler yakında başlıyor, Messi Huesca'ya 4-5 tane atar yine uzaylı olur, Guardiola da West Bromwich'i 7-0 yener yine filozof olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

çok biliyorsunuz ya pepin tek ihtiyacı 'messi' barçadan ayrılmasa dolu kupa kazanırdı daha. barçada böyle olmazdı artık dönme vakti geldi barça kadrosu ve oyunu tekrar revize etmeli eski günler gibi BARÇADA kazanır kupaları başka takım da olmaz
    Barcelona VAR varken nah kupa kazanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.