Şimdi Ara

800TL ! NİKON COOLPİX B500 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyata sizce alınır mı, Mediamarktta buldum 1.100 TL'den indirim yaptılar, ürün teşhir ama vitrinde kapalı duruyor yani telefonlar gibi ellenmemiş 2 yıl garantisi var sıfır sayılır sizce alsam mı, YouTube için vlog çekerken kullanıcam , bide sesi iyi alır mı mikrafon girişi yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 para etmez

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Şimdi bi kamera buldum çok hoşuma gitti , Canon Powershot N2 çok kolay kullanımı var ve tasarımıda güzel fiyatı 570 TL sizce nasıl bir ürün?

Amatör Vlog tarzı videolar çekmek için alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Şimdi bi kamera buldum çok hoşuma gitti , Canon Powershot N2 çok kolay kullanımı var ve tasarımıda güzel fiyatı 570 TL sizce nasıl bir ürün?

Amatör Vlog tarzı videolar çekmek için alıcam.

Sizce bizceleri boşverin bence. Google'a sorun incelemelerine bakın.
    Mesela,http://www.photographyblog.com/reviews/canon_powershot_n2_review/conclusion/
    Bizim millet bu tip makinaları pek kullanmayı sevmez. Biz Amerikalı'lar gibi iri, büyük, kalın şeyleri daha çok severiz ! Pardon biraz yanlış anlaşılabilecek gibi oldu ama... Öyle, zumu çok diye o upuzun, kara, uzayıp çıkan şeye hipnoz olmuş gibi arzulayanlar falan. İşte "Ya ama şöyle elimde tutunca da makina var desinler" diyenler ... neler gördük.

Çok yok ama resmi sitesinde dahi kıllanıcıları 3.7 puan vermiş.
    https://www.usa.canon.com/internet/portal/us/home/products/details/cameras/point-and-shoot/creative-cameras/powershot-n2
    Demek ki baya kıllanmışlar makinaya.

Gugıl'a sorunca zaten listede puanları da görülecek şekilde bir sürü bilgi çıkıyor. 3 - 3.5 yıldız, 4 yıldız göremedim. Yani bu makina kötü demektir bence.

• Kardeşim yazdıkların için teşekkür ederim ama haklısın dediğin gibi yani insan güzel bir makine almak istiyor , bu arada N2'den vazgeçtim, ben dün gece tam 7 saat sabaha kadar kamera araştırdim ve 1,5 haftadır da mağazaları geziyorum ama 800 TL bütçeme uygun , bu N2 yada G7x Powershot modelleri gibi ekranı one doğru açılan bir kamera bulamadım, Samsung Nx miniyi buldum oda piyasadan kalkmış, bazı salıcılar var ama garanti varmı yok mu belli değil yani böyle ortada kaldım anliyicagin

• LCD nin oynak olayı neden bu derece önemli ?
    Onun görüntü kalitesine ne etkisi var ki ?

Sıfır d-slr kalitesinde makina var 800 liralara. bu mercimek sensörlü şeylere para verilir mi ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sifir-kutusunda-361713736/detay
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Yok ben Vlog tarzı videolar çekicegim için uzun süre kameraya bakıp birşeyler çekip anlatınca insan görmek istiyor iyi mi ışık felan gibi,bu arada dediğiniz kamera çok güzel tam istediğim gibi ama tek sorun şu ekran , siz bu işten iyi anlıyorsunuz belli bana o tarz bir kamera bulurmusunuz acaba yarın gezerken o markayı sorayım heryere

• Bende o tarz bi kamera bakıyorum siz bulabildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

Yok ben Vlog tarzı videolar çekicegim için uzun süre kameraya bakıp birşeyler çekip anlatınca insan görmek istiyor iyi mi ışık felan gibi,bu arada dediğiniz kamera çok güzel tam istediğim gibi ama tek sorun şu ekran , siz bu işten iyi anlıyorsunuz belli bana o tarz bir kamera bulurmusunuz acaba yarın gezerken o markayı sorayım heryere

LCD ekran hareketsiz olsa bile yaratıcılığınızı kullanıp çözüm bulabilirsiniz.
    Mesela ben böyle bir sorunu şöyle çözmüştüm... ayaklı daire şeklinde manyaj aynaları vardır ya kadınların :) Makinanın arkasına onu koyuyorsunuz, açı da verebiliyorsunuz, işte bitti-gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.