bu araclardan hangisi alınır yoksa arkadasın gosterdıgı bmw mı ?
Bu fiyata kazalı kmsi yüksek veya düşük donanımlı araçlar mevcut. Özellikle 320d ve A4'ler öyle. Ben size Volvo S60 1.6 D2 öneririm bagajının küçük olması tek handikapı. Onun dışında Passat'tan iyi bir araç neticede Premium.
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
Bu fiyata kazalı kmsi yüksek veya düşük donanımlı araçlar mevcut. Özellikle 320d ve A4'ler öyle. Ben size Volvo S60 1.6 D2 öneririm bagajının küçük olması tek handikapı. Onun dışında Passat'tan iyi bir araç neticede Premium.
herkese yorumları için teşekkür ederim
sonuc olarak 316 dan uzak dur 320 - a4 - s60 ( d3 leri o paralara bulunuyor ..) kafana yatan bır arac bulursn al cıktı
Bence passatla devam edin ya da makyajli kasa C180 alin. Şahsen 3.16i performans olarak cok tatmin etmez ama bmw nin sürüş keyfi bi baskadir ama ben olsam C180 alirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: ikarus-78
herkese yorumları için teşekkür ederim
sonuc olarak 316 dan uzak dur 320 - a4 - s60 ( d3 leri o paralara bulunuyor ..) kafana yatan bır arac bulursn al cıktı
Alıntıları Göster
Bende de bir S60 takıntısı vardı, hatta yakın zamana kadar (maddi durumlar biraz karışmadan önce) ciddi ciddi almaya niyetleniyordum. Geçen hafta 1.6 dizel otomatik versiyonu kullanma şansım oldu. İçi çok basık geldi ve araç yürümekle yürümemek arasında kararsız. İnsan 100 binlik araba olunca bir zahmet basınca azıcık gitsin istiyor. Bagajı küçük değil, komik. Bu yüzden ben S60 defterini kapattım.
Ben hala 2011-2012 A4 diyorum, umarım temiz bir tane bulabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: m.k.o.
Bende de bir S60 takıntısı vardı, hatta yakın zamana kadar (maddi durumlar biraz karışmadan önce) ciddi ciddi almaya niyetleniyordum. Geçen hafta 1.6 dizel otomatik versiyonu kullanma şansım oldu. İçi çok basık geldi ve araç yürümekle yürümemek arasında kararsız. İnsan 100 binlik araba olunca bir zahmet basınca azıcık gitsin istiyor. Bagajı küçük değil, komik. Bu yüzden ben S60 defterini kapattım.
Ben hala 2011-2012 A4 diyorum, umarım temiz bir tane bulabilirsin.
2011 Passat i neden değiştirmek istiyorsunuz benzinlimi yoksa TDI mi aracin ben olsam değişip te elin nasil kullandigi belli olmayan arabasina o parayi vermem Ya gidin sifir alin yada satmayin arabanizi yada benim passati alin
Hiç değiştirme bence :)
quote:
Orijinalden alıntı: trust06
Hiç değiştirme bence :)
sıfır insignia 1.4 T LPG(fabrika çıkış) 81.000 olması lazım.
lpg fiyatları çok uygun. Bence bunu da bi göz önüne alın.
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
sıfır insignia 1.4 T LPG(fabrika çıkış) 81.000 olması lazım.
lpg fiyatları çok uygun. Bence bunu da bi göz önüne alın.