Şimdi Ara

8165 SAYISAL SIRALAMAYA EN İYİ ÜNİVERSİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8165 sayısal sıralamam tıp okumak istiyorum sizce bu sıralamaya hangi üniversiteyi yazmalıyım ? Üniversiteler hakkında bilgi verebilir misiniz ?

• Gülhane Tıp Fakültesini öneririm orada öğrenciyim. Fakat sıralaman tutar mı bilemiyorum sınırda da kalabilir bilgi almak için Instagram @gulhanetiptercih mesaj atabilirsin.
  • leadyourbrain kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler. Gülhaneyi araştırdım baya orası gelirse zaten çok mutlu olacağım . Sizce arkasına izmir sbü yazmak nasıl olur ? İlk 3 sene eğitimini egede verecek. Önemli olan son 3 sene mi ? Okulun hastanesi olması önemli mi ? Siz bu işin içinde olduğunuz için neye dikkat edilmesi gerektiği hakkında daha çok bilgiye sahipsinizdir. Önerebileceğiniz başka bir yer var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası yeni açılan bir fakülte olarak bir yeri tercih etmezdim fakat Sağlık Blimleri Üniversitesi genel olarak tıp fakülteleri için uğraşıyor. Yakında gelişecek ve iyi olacak bir fakültedir. Okulun hastanesi olması önemlidir, sbü bir hastane bağladı mı bilmiyorum fakülteye ama.

Dediğim gibi SBÜ açmasa tercih etme derdim ama SBÜ destek alan ve önü açık olan bir üniversite dolayısıyla yazmanda fayda var diyebilirim.
    OMÜ Tıp düşünebilirsin ama uyarayım zordur.
    Omü yaşadığım yere uzak baya pamukkale hakkında bilginiz var mı pdö sistemini önerir misiniz ?

• Maalesef pamukkale hakkında bilgim yok.
    Yardımınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi 10 tıp fakültesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.