Şimdi Ara

85-100 bin arası araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar .85 ile 100 bin arasında bir araç düşünüyorum. sıfır ,ikinci el .suv ve otomobil farketmez. kafam çok karıştı aslında aklımda honda civic yeni model ve kia sportage, ix35 , qashgai var.ama fiyatlar artti tekrar honda nın o paralara hasar kayıtlı alınıyor, alt kasasıda 80 -100 arasında .. otomatik , cam tavan tercih ediyorum ama sadece sportage gdı plus var , yakıtı 10,11 litreyi buluyormuş .. sıfır olarakda egea hatcback düşünüyorum. veya önceden alınmış 2019 0 km toyota corolla vision var .. siz olsaydınız ne alırdınız önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fear-tr -- 23 Ağustos 2019; 21:34:56 >

• hocam suv düşünüyorsanız 100bin civarına 2014 model qashqai 1.2 turbo - benzinli otomatik skypack'ler var cam tavanlı.

yok dizel-otomatik olsun derseniz ki bizim piyasada en çok tutulan araçlar bunlardır, bunlar içinde sorunsuz ve verimli olanlar tam otomatik şanzımanlı araçlara bakın derim (çift kavrama ve cvt 'den uzak durmaya calışın)

bu açıdan bakarsak C sınıfı 1.6 dizel otomatik astra k hb yada 308 hb olabilir, 308 'de full panaromik cam tavanlı modeller mevcut.

corolla vision giriş paket biraz boş kalıyor, geçen galeride baktım bende, kapaklı teneke jantları ve merceksiz kısa farları görünce soğudum araçtan, 2019 model araçta şunlardan kaçmayın yahu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Ağustos 2019; 22:8:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.