GRAFİK İŞLEMCİ 8600GTS ÇEKİRDEK HIZI 700 MHZ BELLEK HIZI 2100 MHZ BELLEK ARAYÜZÜ 128 BIT İŞ HATTI 32 ADET VERİ YOLU GENİŞLİĞİ DUAL 400 TV OUT VAR DİĞER ÖZELLİKLER
NVIDIA G84 GPU PCI EXPRESS X16 NVIDIA GEFORCE 8600GTS ÇEKİRDEK HIZI : 700MHZ BELLEK HIZI : 2100MHZ 256MB GDDR3 BELLEK BELLEK ARAYÜZÜ : 128-BIT 32 ADET VERTEX SHADER VERTEX SHADER VER 4.0 32 ADET PIXEL SHADER PIXEL SHADER VER 4.0 DIRECTX 10 DESTEKLİ OPENGL 2.0 DESTEKLİ 2 ADET DVI ÇIKIŞ TV-OUT : S-VIDEO OUT VISTA READY HAZIR HDCP HAZIR 3 YIL GARANTİLİ
arkadaşlar 8600GTS aldım ve gerçekten çok memnun kaldım.FİYAT OLARAKDA ÇOK UYGUN OLDU.ASLINDA 2900xt alacaktım ama sesi çok fazla ve fiyatıda biraz tuzlu geldi parayı verirken kıyamadım.ZATEN BNM KASADA KALDIRMIYORMUŞ BU KARTI ÇÜNKÜ SOĞUTUCUSU FALAN PEK İYİ DEĞİLDİ.NEYSE SONUÇ OLRAK YANİ 320 YTLYE 8600 GTS ALDIM VE OLDUKÇA GÜZEL.PERFORMANSDA SÜPER.MESELA GTA SAN ANDREAS FULL ÇÖZÜNÜRLÜK,FULL DETAY VE" KASMA SIFIR".AYNI ŞEKİLDE PES 6" SIFIR KASMA "full detay
ALACAKLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
Biz 512MB EAX1600PRO ile devam ediyoruz hala hayırlı olsun diyelim o zaman
Onur senin anakart PCi-E destekliyormu
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
sağol teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: bekta5h
quote:
sağol teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
biraz fiyatı düşerse alınabilir,170 dolara x1950pro var çünkü. ama şu anda alınabilecek tek orta sınıf dx10 kartları 8600 serisi,ATİ nin 2600 serisi kartları çıkınca fiyatı düşebilir biraz ,ayrıca nvidia 256bitlik 8600gts kartlar çıkartacak onlarda güzel olur. dx10 isteyenler 8600gts ; dx9 içinse x1950pro,7900gs gibi kartlar alabilir bu fiyata. güzel kart,hayırlı olsun
quote:
quote:
sağol teşekkür ederim...
Alıntıları Göster
benim soruma cevap gelmedi ve kimse daha anlamadı
onur senin anakart pci-e destekliyormuydu ?? ben sanki agp diye hatırlıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: Ziborotty
benim soruma cevap gelmedi ve kimse daha anlamadı
onur senin anakart pci-e destekliyormuydu ?? ben sanki agp diye hatırlıyorum :D
Alıntıları Göster
hayırlı olsun. Bende şu asusun ventosunu gördükten sonra dizüstünü ve masaüstünü satıp alıcam şöyle deli birşey
quote:
Orijinalden alıntı: Ziborotty
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
ahanda bende bundan var işte NX7600
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
ahanda bende bundan var işte NX7600
Alıntıları Göster
Sağolun arkadaşlar.Daha İyisi sizin olsun inşallah.
quote:
Sağolun arkadaşlar.Daha İyisi sizin olsun inşallah.
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Hayırlı olsun kardeş
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Codest
Hayırlı olsun kardeş
eyvallah kardeşim.sağol...
quote:
Orijinalden alıntı: NemesisR3
biraz fiyatı düşerse alınabilir,170 dolara x1950pro var çünkü. ama şu anda alınabilecek tek orta sınıf dx10 kartları 8600 serisi,ATİ nin 2600 serisi kartları çıkınca fiyatı düşebilir biraz ,ayrıca nvidia 256bitlik 8600gts kartlar çıkartacak onlarda güzel olur. dx10 isteyenler 8600gts ; dx9 içinse x1950pro,7900gs gibi kartlar alabilir bu fiyata. güzel kart,hayırlı olsun
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: NemesisR3
teşekkür ederim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NemesisR3
teşekkür ederim
Alıntıları Göster
Hayırlısı olsun güle güle kullan iyi kart
quote:
Orijinalden alıntı: Merzah
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
EYVALLAH.DAHA İYİSİ senin olsun.sağol
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
EYVALLAH.DAHA İYİSİ senin olsun.sağol
Alıntıları Göster
ben de bu kart uzerinde yogunlasmistim senin yazilarini gormek hosuma gitti cunku kullanan kimse yok etrafimda.gigatekte suan fiyati kdv dahil 303 ytl.daha iyi bi alternatifim yoksa alicam.
quote:
Orijinalden alıntı: oguz220
ben de bu kart uzerinde yogunlasmistim senin yazilarini gormek hosuma gitti cunku kullanan kimse yok etrafimda.gigatekte suan fiyati kdv dahil 303 ytl.daha iyi bi alternatifim yoksa alicam.
Alıntıları Göster
gta san andreas ve pes6 6600gt ile de kasmıyor full detayda.Daha güçlü bir oyun denemelisin:
stalker, colin dirt vs.
quote:
Orijinalden alıntı: VeliBaba42
gta san andreas ve pes6 6600gt ile de kasmıyor full detayda.Daha güçlü bir oyun denemelisin:
stalker, colin dirt vs.
Alıntıları Göster
::ExtremE:: katılıyorum. canafar gibi oyunlarda dene.bide arkadaslar alacaksaniz kesinlikle MSI veya asus alın.palitler fly lar felan bellek hızları düşük.dikkatli olun oto sanayisi gibi oldu bu piyasa.
quote:
Orijinalden alıntı: by_zel
::ExtremE:: katılıyorum. canafar gibi oyunlarda dene.bide arkadaslar alacaksaniz kesinlikle MSI veya asus alın.palitler fly lar felan bellek hızları düşük.dikkatli olun oto sanayisi gibi oldu bu piyasa.
Alıntıları Göster
abi anlamadıgım su senin kart dx10 bndeki dx 9 bndeki kart daha pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: CeCeKa
abi anlamadıgım su senin kart dx10 bndeki dx 9 bndeki kart daha pahalı
Alıntıları Göster
Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanman dileğimle...
quote:
Orijinalden alıntı: Arda
Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanman dileğimle...
Alıntıları Göster
ATI'nin 2600 serisi ne zaman çıkıyor ATI bi tarih belirttimi?