Şimdi Ara

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
8.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ıslem sadece 8600 gtde mı yapılabılıyor.mesela benım 9800 gtyı 9800 gtx gıbı gosterebılır mıyız bu sayede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

Furmark ile kasabilirsiniz. Özellikle gpu sıcaklığının ne kadar yükseldiğini görürsünüz. Ancak Furmark ile ulaşacağınız gpu sıcaklığı, oyunlarda ulaşabileceğiniz bir sıcaklık değil. O yönden içiniz rahat olsun.

AA 16x'deyken max 6 fps alabildim baya kasdı gibi :) ve max 80 dereceye vurdu sizce stok fan ve bu ayarlarda normalmidir bu ısı? zararı varmıdır? ve max kaç dereceye kadar gider?

AA 4X'de 15FPS
    AA OX'de 21FPS

bu program cidden baya kastırdı :)

bu kart için hangi soğutucuyu tavsiye edersiniz? :) uygun fiyatlı bişey?

teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 29 Ekim 2009; 0:19:35 >

• NVstrap i silmeyince bendede oldu xp kullanıyorum bu arada
  • sonunda oldu

Standart hız:

Gpu : 540 mhz
    Shader : 1188 mhz
    Ram : 700 mhz

işlemden sonra

Gpu : 684 mhz
    Shader : 1512 mhz
    Ram : 792 mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inibarva -- 29 Ekim 2009; 20:13:29 >
  • bende yapmak isterim ancak işsiz olduğum üzerine sağlam bi soğutucu takma gibi bi şansım yok bu mod ile ısı değerlerindeki oranı kimse göstermemiş ısıda ne gibi bir değer alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

bende yapmak isterim ancak işsiz olduğum üzerine sağlam bi soğutucu takma gibi bi şansım yok bu mod ile ısı değerlerindeki oranı kimse göstermemiş ısıda ne gibi bir değer alıyor

dostum bende stok fan kullanıyorum ve yukarıdaki mesajımdada ısı değerlerini verdim ben mhz değerlerini fazlaca yükselttim bende max 2-3 derece oynama yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli
    quote:

bende yapmak isterim ancak işsiz olduğum üzerine sağlam bi soğutucu takma gibi bi şansım yok bu mod ile ısı değerlerindeki oranı kimse göstermemiş ısıda ne gibi bir değer alıyor

dostum bende stok fan kullanıyorum ve yukarıdaki mesajımdada ısı değerlerini verdim ben mhz değerlerini fazlaca yükselttim bende max 2-3 derece oynama yaptı

sparkle 8600 gt var gts yaptım ama ram oc 450 son gözüküyor bunu nasıl yükselttiniz

Sparkle 8600GT (GTS O.C.) - Pentium D 3.0 Ghz - 2.5 Gb Ram

Standart Değerler İçin Gpu-Z Göstergesi

/>

Standart Değerler İle 3DMark Vantage Test Sonucu

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz (Herhangi bir değişiklik yaptığımda test hata veriyor buyüzden değiştirmedim)
    Gpu-Z Göstergesi

/>

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

Cpu %15 O.C. (3.45 Ghz) Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Ocak 2010; 0:18:53 >

• quote:

quote:

quote:

sparkle 8600 gt var gts yaptım ama ram oc 450 son gözüküyor bunu nasıl yükselttiniz

Sparkle 8600GT (GTS O.C.) - Pentium D 3.0 Ghz - 2.5 Gb Ram

Standart Değerler İçin Gpu-Z Göstergesi

/>

Standart Değerler İle 3DMark Vantage Test Sonucu

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz (Herhangi bir değişiklik yaptığımda test hata veriyor buyüzden değiştirmedim)
    Gpu-Z Göstergesi

/>

Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

Cpu %15 O.C. (3.45 Ghz) Gpu 700 Mhz - Shader 1540 Mhz - Ram 300 Mhz 3DMark Vantage Test Sonucu

dostum senin kart neden 450'de takılı kalıyor anlamadım :S

ben herhangibi özel birşey yapmadım ilk önce msi afterburner ile max değerlere kadar yükselttim programın izin verdiği kadar ardından rivatuner ile max çıkabildiği kadar çıkarttım ram'lar sorun çıkartmadı pek ama benimde belli bi yerde takıldı ancak seninki kadar düşük değildi :s vmod yapsam belki ram biraz daha çıkar diye düşünüyorum.

• ramları 305 bile yapsam test yapmıyor oyunlarda açılmıyor çok garibime gitti benimde ingilizcem pek yok diye araştırma yapsamda sonuca ulaşamadım
  • belleklerde arıza olmasın bende çok anlamam donanım işinden ancak yetkili firmayı bi ara bakalım ne diyecekler?
  • quote:

belleklerde arıza olmasın bende çok anlamam donanım işinden ancak yetkili firmayı bi ara bakalım ne diyecekler?

adamlara nedicemki ben overclock yapamıyorummu :((
  • quote:

quote:

belleklerde arıza olmasın bende çok anlamam donanım işinden ancak yetkili firmayı bi ara bakalım ne diyecekler?

dostum arayıp diyeceğin şudur hızaşırtma deniyorum. çevremde aynı model aynı kart kullanan arkadaşlarımın bellekleri 700'ü geçiyor benimki 450'de takılı kalıyor bi sor cevapları ne olacak..?

belki arızalıdır geri alırlar kartı üst model bişeyde verebilirler...
  • quote:

quote:

quote:

dostum arayıp diyeceğin şudur hızaşırtma deniyorum. çevremde aynı model aynı kart kullanan arkadaşlarımın bellekleri 700'ü geçiyor benimki 450'de takılı kalıyor bi sor cevapları ne olacak..?
    belki arızalıdır geri alırlar kartı üst model bişeyde verebilirler...

güsel fikirde kart nerdeyse 2 senelik yeni değil yani :) ayrıca 450 limit gösteriyor ama standart olan 300ü 5 mhz bile değiştiremiyorum

• size tavsiye genede iletişime geçmek belki donanımsal bir arızası vardır veya yazılımsal birşeydir belli olmayabilir.
  • peki bende ki kartta altında 8j yazan bir 2 li pin var o ne işe yarıyor bilen var mı
  • inanın ne olduığu hakkında bir bilgim yok.

ekran kartınız pasif soğutmalımı? eğer öyleyse fan girişi olmalı orası
  • hayır değil üzerinde fan var

benim kart üzerinde yazana göre link bu dediğim 2li pin burada sol başta gözüküyor, ne olduğunu merak ettim

Model number : SF-PX86GT512U2-HP
    Graphics Processing : NVIDIA GeForce 8600GT
    Core Clock : 540 MHz
    Memory Type : 512MB DDR2
    Memory Interface : 128-Bit
    Bus Type : PCI-Express 16x
    RAMDAC : 400 MHz

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts  8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts  8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 17 Ocak 2010; 16:00:57 >

• bilgim yok ancak şöyle birşeyin olma ihtimali var Kart DRR2 Yapıya sahip ondan yükselmiyor olabilirmi diye düşündüm?

firmayla görüşmeyi denedinizmi?
  • quote:

bilgim yok ancak şöyle birşeyin olma ihtimali var Kart DRR2 Yapıya sahip ondan yükselmiyor olabilirmi diye düşündüm?
    firmayla görüşmeyi denedinizmi?

evet ama aldığım şirkette toptancı firmaya yönlendiriyor biz destek vermiyoruz diyor, toptancı firmayı da aramadım sizin ram tipi nedir
  • Arkadaslar bende bir 8600gt sahibiyim ve merak ettigim birsey var. Ben kartı alırken sessiz olması için silent pipelı olarak almıştım yani pasif soğutma kullanıyor ekran kartı. Bu karta oc yapılabilir mı yapılsa 8600gtsye yakınlaşma şansım var mıdır?

Buarada sistemim c2d e6550 2.33ghz, asus p5ld2, 2 gb ddr2 667mhz kingston ram .psuyu değiştirmeyi planlıyorum işlemciyi oc için eğer bu kart oc olursa harika olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.