Şimdi Ara

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

Arkadaslar bende bir 8600gt sahibiyim ve merak ettigim birsey var. Ben kartı alırken sessiz olması için silent pipelı olarak almıştım yani pasif soğutma kullanıyor ekran kartı. Bu karta oc yapılabilir mı yapılsa 8600gtsye yakınlaşma şansım var mıdır?

Buarada sistemim c2d e6550 2.33ghz, asus p5ld2, 2 gb ddr2 667mhz kingston ram .psuyu değiştirmeyi planlıyorum işlemciyi oc için eğer bu kart oc olursa harika olur

aşırıya kaçmadan yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli
    bilgim yok ancak şöyle birşeyin olma ihtimali var Kart DRR2 Yapıya sahip ondan yükselmiyor olabilirmi diye düşündüm?
    firmayla görüşmeyi denedinizmi?

evet ama aldığım şirkette toptancı firmaya yönlendiriyor biz destek vermiyoruz diyor, toptancı firmayı da aramadım sizin ram tipi nedir

GDDR3 Bellek tipi kullanıyor

• Bugün deneme imkanım oldu 8600gts olarak görüyor gpu-z'de ekran kartını artık karta overclock yapmadım fakat bu halinde bile gözle görülebilir bir hızlanma oldu. assassins creed 2de tüm ayarlar sonda aa 2x ile hafif takılma yapıyordu, artık öyle bir sıkıntı yok full oynuyorum (1152x864 2xAA herşey high).

Eski GPU-Z görüntüsü ile karşılaştırdığım zaman herşey aynı gözüküyor tek fark Bandwith kısmında neredeyse 2 katı bir artış oldu. 12.8 Gb/s yazarken şimdi 22.5 Gb/s yazıyor.

sadece 8600gt'den gts yaparak tam olarak neyi değiştirmiş olduk, oyundaki performans artışının sebebi bandwith midir?
  • merhaba arkadaslar.

bende de eskiden (son 2 haftadir) 8600GT vardi..

aynen su kart bende tipatip aynisi

sparkle 8600GT 256mb Gddr3

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts

ancak suan vapor x hd 5770 kullaniyorum..

ve simdi bu basligi gordum., ve merak ettim.. simdi ati kart kullandigim icin yine bu islem gecerli olabilir mi.. sok tak yapacam ozaman.. ancak ati driverlar duracak yoksa silmem mi lazim ve yeniden nvidia driverlari mi kurcam..,

ve diyelim ki stabil olmadi bu olaydan sonra geri donmesi falan gibi bisey varmi..??

cevabiniz icin simdiden tesekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 9 Mayıs 2010; 18:01:15 >

• bi onceki mesajima cevap gelmemis ama sorun degil.. ben yinede yaptim ve evet artik 8600 GTS olarak gorunuyor ekran kartim..

ama saat hizlari yine ayni standart ayarda 540/700... sizlerde niye bu farkli..

yoksa onuda mi rivatuner ile overclock yapip mi cektiniz o resmi.. yoksa o mod dan sonra mi otomatik gelen sey..??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.