Şimdi Ara

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin kart çok iyi çıkmış zaten. Palit 8600gt sonic+ mıydı?

@eldarunal

Acaba normal haliyle max oc'değerleri nedir? Ve şuan max oc değerleri nedir? Mhz olarak aradaki fark ne kadar yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 5 Mart 2009; 23:44:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Sizin kart çok iyi çıkmış zaten. Palit 8600gt sonic+ mıydı?

@eldarunal

Acaba normal haliyle max oc'değerleri nedir? Ve şuan max oc değerleri nedir? Mhz olarak aradaki fark ne kadar yani?

Evet arkadaşım palit 8600 gt sonic + idi eski kartım yanlız pmod uygulamıştım ben kartıma.. gpu 825 mhz de sorunsuz çalışıyordu.. Hatta forumda bunu 895 mhz çalıştıranı görmüştüm.. Pmod yapınca kart uçuyor
  • benim kart notebook ta 8600m gt 3dmark06 standart 4000 o.c. da 8600gt olarak 5200 8600gts olarak 5400 merak ediyorum başka notebook 8600gt o.c. yapan arkadaşların skorları nasıl...?
  • 8600 gt sonic + ekran kartım var. vtune ile mi overclock yapmalıyım yoksa riva tuner'lamı?ayrıca stabil olarak en fazla nereye kadar çıkar bu kart.
    kartın orjinali;
    Çekirdek hızı ;625
    Bellek hızı: 900 (1800)
    shader ; 1375

http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=303
  • quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

@eldarunal

Evet arkadaşım palit 8600 gt sonic + idi eski kartım yanlız pmod uygulamıştım ben kartıma.. gpu 825 mhz de sorunsuz çalışıyordu.. Hatta forumda bunu 895 mhz çalıştıranı görmüştüm.. Pmod yapınca kart uçuyor

Palit 8600gt sonic+ ise normal değerler. Bu kart ile gpu'yu 975mhz yapan vardı pencil mod ile. Şuan bulsam alırım heralde. Sırf oc denemek için.

@eldarunal

Teşekkürler bilgi için.

@alwer

Kartınızı Riva tunerile çok rahat oc yapabilirsiniz. Hatta o kart ile 8600gts'i rahatlıkla geçebilirsiniz.

• Peki pencil mode dediğiniz nedir_?
  • Kalem moddur. Gpu ve bellek voltajını kontrol eden dirençler'in değerini azaltarak gpu'ya daha fazla voltaj gitmesi sağlanır. Bu sayede daha saat hızlarına ulaşılabilir. Bu iş için bildiğiniz 2HB kurşun kalem kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 30 Haziran 2010; 4:38:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldarunal
    benim kart notebook ta 8600m gt 3dmark06 standart 4000 o.c. da 8600gt olarak 5200 8600gts olarak 5400 merak ediyorum başka notebook 8600gt o.c. yapan arkadaşların skorları nasıl...?

Xp ilemi o değeri aldın,2001'de xp ile 19000 civarı puan verirken, oc'siz vista32'de 2600 default puan alınıyor, ve bu şekilde vista32'de o.c. ayarı yapamıyorum,yardım?
  • vista altında o.c. yapsanda boş derim çünki vista kartın gücünü çok kısıyor xp şu an için harika diyebilirim xp de yapman gereken doğru driver kullanmak her driver o.c. yapmaya izin vermiyor ben en son kullandığım 182.05
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=23061

buradan modded inf dosyasını da indir driverı aç inf dosyasını içine at sonra kur

daha yeni versiyonlar var fakat o.c. a izin vermedi
    bu işimi gördü vistadaki de aynı şekilde
    şimdi nvidia sitesinden masaüstü 8600gts driverını indirdim onu deneyeceğim bakalım tanıyacakmı ve denemeler nasıl olacak yarın bildiririm

• Tamam olayı çözdüm, 182 son vista 32 driver'ini kurduktan sonra,yer gösterme versiyonları tabiki,evga'nın deli bir o.c. aracı var guru3d'den bulabilirsiniz.Adı EVGA PRECISION 1.5.0 vista-mista dinlemiyor vallahi çatır-çutur, bide yine evga'nın voltaj dalgası var, onu deniyorum.
  • senin kartın özelliklerini ve o.c. sonuçlarını bildirebilirmisin (klasgenç)
  • bende xpertvision 8600gt ddr3 var zaten normal haliyle cekirdek:680 shader:1550 kadar cıkarabiliyorum ama sorun memoryde 730 dan yukarı stabil çalışmıyor
  • quote:

senin kartın özelliklerini ve o.c. sonuçlarını bildirebilirmisin (klasgenç)

8600gt sahipleri baksın :) 8600gt@8600gts

• quote:

Orjinalden alıntı: *~HoPeBinDitch~*

bende xpertvision 8600gt ddr3 var zaten normal haliyle cekirdek:680 shader:1550 kadar cıkarabiliyorum ama sorun memoryde 730 dan yukarı stabil çalışmıyor

Bu işlemi yaparak gpu ve shader hızını daha yüksek noktalara ulaştırabilirsiniz. Ancak belleklerden bir beklentiniz olmasın.
  • quote:

benim kart notebook ta 8600m gt 3dmark06 standart 4000 o.c. da 8600gt olarak 5200 8600gts olarak 5400 merak ediyorum başka notebook 8600gt o.c. yapan arkadaşların skorları nasıl...?

Dostum ben kasınca 4500 ancak alıyorum,bir iki screenshot yapıştırırsan irdeleyelim,ddr3 belleklerin var anladığım kadarıyla,benim ddr2 kütük gibi hareket yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasgenç

quote:

Dostum ben kasınca 4500 ancak alıyorum,bir iki screenshot yapıştırırsan irdeleyelim,ddr3 belleklerin var anladığım kadarıyla,benim ddr2 kütük gibi hareket yok.

yukardaki resme bak benim kartın belleği ddr2 skor bellekten değil gpu ile shader hızını dengeli artırmak, ayrıca en önemlisi soğutucunun iyi olması iyi soğutamazsan o.c. yapamazsın

farkındaysan cpu puanı 1800 eğer 2500 alan işlemcim olsaydı rahat 6000 alırdı neyazıkki makineyide satıyorumzaten fazla zorlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldarunal -- 9 Mart 2009; 11:12:59 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: myd

quote:

@eldarunal

Palit 8600gt sonic+ ise normal değerler. Bu kart ile gpu'yu 975mhz yapan vardı pencil mod ile. Şuan bulsam alırım heralde. Sırf oc denemek için.

Eveeet... Bulursam alırım diyordum ve şuan sistemde Palit 8600gt Sonic+ var. Gerçi sonic+ olduğunu bilmiyordum ama elime geçince gördüm ve sevindirik oldum. Oc değerleri iyi olmasa da kalem modu dayayıp, gpu'yu 850mhz gibi bir değer yapmayı düşünüyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 15 Mart 2009; 18:29:28 >

• @mamad : oc yapınca test sonucunu paylaş görelim
  • Ablalarımı uzaklaştırabilirsem pc'nin çevresinden, yapıcam.
  • quote:

Ablalarımı uzaklaştırabilirsem pc'nin çevresinden, yapıcam.

Ablalarını evlendirmeden pc den uzaklaştıramassın Ben evlendirdim kurtuldum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.