Şimdi Ara

8800GT karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karar veremiyorum 8800GT ler arasında yoğun bi strese girdim :)

Sparkle Calibre P888+ 8800GT 512MB 256Bi GDDR3 16X

PALIT 8800GT SONIC 512MB DDR3 256BIT DVI PCIExp 16x

Zotac 8800GT 512 MB 256Bit GDDR3 SLI 16X

XpertVision 8800GT 512 MB 256Bit DDR3 SLI 16X

GIGABYTE 8800GT 512 MB 256 Bit DDR3 PCIExp

Hangisini tercih etmeliyim ? Sessiz bi ekran kartı istiyorum. Soğutması iyi olucak :)

• oncelıkle bekle derım fıyat ındırımlerıne gıdılcek ve yenı kartlar gelıor.ılla alcam dıorsan gıgabyte
  • beklemeyeceksen calibre al
  • Yeterince bekledim zaten :D Bunaldım pc'sizlikten. Karar verdim alıcam. Yeni nesil kartlar umrumda diil

bu kartlar içinde performansı yüksek olan hangi kart ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnemic -- 13 Haziran 2008; 14:47:32 >
  • Sparkle Calibre P888+ kullanıyorum gayet güzel ama cpu amd 4000+ olduğundan darboğaz ediyor banada bi cpu lazım
    bende alırken bayaaa araştırdım yoğun tavsiye üzerine Sparkle Calibre P888+ aldım
  • Calibre derim ben..
  • yaşasın calibre kardeşliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msi 8800gt zilent
  • Calibre P888+
    Zamanında bende cok araştırdım en kaliteli 8800 gt bu piyasda.
  • şu anda gigabyte kullanıyorum...

fanı biraz sesli (palitin şu sarı fanına göre)

bir de fan hızını ayarlayamıyorsun...

bu nedenlerden dolayı gigabyteı pek tavsiye etmem...

(ama bu fiyata da alınabilecek en ucuz overclock'lu karttır kendileri, yiğidi öldür hakkını yeme)
  • Ya bende Calibre ve Zotac amp arasında kaldım vatanbilgisayardan alıcam Calibre 361 ytl Zotac amp ise 387 ytl ..... Diğer kartları hic düşünme bence sende bu 2 kart arasından tercih yap bnde hangisni secicem bilmiyorum artık gidince alcam birini olmadı yazı tura atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

Ya bende Calibre ve Zotac amp arasında kaldım vatanbilgisayardan alıcam Calibre 361 ytl Zotac amp ise 387 ytl ..... Diğer kartları hic düşünme bence sende bu 2 kart arasından tercih yap bnde hangisni secicem bilmiyorum artık gidince alcam birini olmadı yazı tura atarım

Vatanbilgisayardan alma bence novabilgisayar da cok daha ucuz en son calibre 315 ytl fln dı zotac bilmiyorum.

• ınternetten sipariş ile alma şansım yok ayrıca yeni bir pc topluyorum bu yüzden vatanbilgisayardan almak zorundayım yinede önerin için teşekkür ederim, eee arkadaslar en performanslı 8800GT hangisi ? Pazartesi günü alıcam bn arkadaşa ve bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: justice_st

ınternetten sipariş ile alma şansım yok ayrıca yeni bir pc topluyorum bu yüzden vatanbilgisayardan almak zorundayım yinede önerin için teşekkür ederim, eee arkadaslar en performanslı 8800GT hangisi ? Pazartesi günü alıcam bn arkadaşa ve bana yardımcı olurmusunuz

zotac amp en performanslı gt ama bıraz fan sesı var işlemcı fanı gıbı ses cıkartıyor
  • 8800 gt ye 300 küsür lira verme yazık. 179 dolarak sparkle 8800gt m,ne var onu al. sistemi vatandan topla ekran kartını ayrı al nolcak.
  • valla bende sparkle 8800 gt var.vatan bilgisayardan 270 liraya aldım geçen ay.soğutmasıda çok güzel bu sıcak havada (odam klimasız) yük altında 50 derece görmedim daha.40 larda seyrediyor.
    dersenki onu istemiyorum calibre al bence.8800 gt nin Overclocklu hali. çekirdek hızları ve bellek frekans hızları 8800 GTS den bile iyi
  • yoğun bi strese girmene gerek oyk dostum aralarında az bi saat hızı farkı vardır o da 3 5 fps olsun noolcak. ben ucuzundan tavsiye ederim hangisi makulsa onu al.biraz oclersin tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.