Şimdi Ara

8gb memory card bu fiyata??ama bu siteye güven olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8gb hafıza kartı almak istiyorum nette bu siteye denk geldim sattıkları urunlerın 2 yıl garantılı oldugunu soyluyolar ve urun mark2 modelı olarak gorunuyor fotografta eger oyleyse ben bu fıyata almayı dusunuyorum ama urun kacak malda olabılır dıyorum eger oyle bır durumla karsı karsıya kalırsam ne yapacagım kararsız durumdayım sızce ne yapmalıyım bu sıteyle alısverıs yapan oldu mu?

http://www.kapiteslim.com/store/ProductDetails.aspx?productId=76665&ref=akakce&v=1.75.9&ttype=Details#pt link bu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

• orda urunun garantili olduguna dair bi ibare goremedim. cakma olabilir.telefondan teyit alip almak gerekir diye dusunuyorum.
  • Fiyatta şaşılacak birşey yok. Zaten piyasası bu. Daha ucuzunu vereyim ben sana

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=36651&ref=akakce&v=1.3.3

Bu site güvenilir ben laptop almıştım buradan. Aldığın ürünler garantili ve orjinal Detaylı bilgi almak istersen ürün sayfasındaki GARANTİ linkine tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 8 Nisan 2009; 15:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Fiyatta şaşılacak birşey yok. Zaten piyasası bu. Daha ucuzunu vereyim ben sana

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=36651&ref=akakce&v=1.3.3

Bu site güvenilir ben laptop almıştım buradan. Aldığın ürünler garantili ve orjinal Detaylı bilgi almak istersen ürün sayfasındaki GARANTİ linkine tıkla.

hocam o sıteye bende baktım ama bılmem farkında mısın ama oradakı urun mark2 olan model degıl?benı sasırtan mark2 olanın bu fıyata olması

• Haaa

Amasana şunu söyleyim MARK2 ile Bu normali arasındaki farkı PSP'de hissetmen imkansız Sadece oyun atarken biraz daha hızlı atacak hepsi bu. Onun dışında oyun hızlarında falan kesinlikle herhangi bir artış söz konusu değil. Bende de orjinal sandisk ultra II var. Ama normaliyle arasında hiçbir fark yok. Biri 8 MB okuma hızında biri 15 ama oyunlarda hiçbir değişiklik yok. Bu yüzden pahalısını almaya gerek de yok
  • Arkadaşlar ben de geçen gün Kadıköyden bunun çakma 8GB olanını 50TL'ye aldım. Orjinaliyle arasında ne fark var acaba? Ben doğrusu bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, bi dolu film, müzik vb. şeyle de doldurdum, hiçbir sorunum olmadı, takılma, donma vs falan.
  • benim bildiğim psp nin MS yi max. okuma hızı saniyede yaklaşık 10 MB,
    eğer kartınızın okuma hızı bundan fazla ise oyun oynarken birşey fark etmeyecektir sadece yazma süresi azalacaktır
    tabi bu kartınız yan sanayi olmadığı sürece geçerli olacaktır.
  • 16gb mark2 çakma ms 45 usd. tasco games-taslak elektronik tahtakale.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadollo

aynı ürün khalkedonda 40 TL

http://www.pspvadisi.com/khalkedon-alisveris-bolumu/715-psp-aksesuarlarimemory-stick-fiyat-dustu.html

hocam benım verdığım urun garantılı senın verdıgın cakma pıyasayı bıraz arastır yaa

hocam benı zaten yazma ılgılendırıyor okumada cakma kartlardada pek sorun yasamıyorum ben pc aktarım ıcın orjınal kart ıstıyorum sıte guvenılırse ben sıparıs vermeyı dusunuyorumolmusken mark2 modelı olsunda zaten arada 10 lıra fark var o da sorun deıl yaa

• geçen gün yazıcıoğllunun hemen girişindeki dükkandan 8gb sony aldım orjinal garantili 84/6 taksitle. 71 liraya da sandisk vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: whoops

geçen gün yazıcıoğllunun hemen girişindeki dükkandan 8gb sony aldım orjinal garantili 84/6 taksitle. 71 liraya da sandisk vardı.

pm le yardım ıstedım..

arkadaşlar yok mu daha fazla bılgıye sahıp veya baska yerden garantılı alan fılan.sıte hakkında yorumu olan veya sıteden urunu alsak garantısız cıkarsa ne yapmam gerektıgı hakkında fıkrı olan var mı?
  • valla ben 8gb mark 2 li kartı 129ytl ye teknosadan aldım...bu fiyat süper bence ama doğruysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

valla ben 8gb mark 2 li kartı 129ytl ye teknosadan aldım...bu fiyat süper bence ama doğruysa

hocam bencede ııde ne yapacagımı bılemedım sırket nasıl guvenılır mı mark2 kartı mı gonderıyorlar...
  • GG de var mark 2 ..40 tl ama satıcı bazen sorun cıkabiliyo psp de dedi..

psp 8 gb uyuşmazlıgımı yoksa mark 2 ile mi sorunlu bilen varmı?
  • PSP İÇİN MEMORY STICK PRO DUO'lar HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bu açıklamayı kesinlikle yapmam gerekiyor. Güvenli alışveriş sitelerindeki çok ucuza satılan ya da çok
    ucuza satılmayan memory sticklere kesinlikle çok dikkat edin. Çünkü sorunlu çıkma ihtimali çok çok yüksek.
    Her şeye rağmen bu gibi sitelerden alacaksanız da lütfen şu hususlara çok dikkat edin;

Öncelikle makinenizin ve denediğiniz oyunların sağlamlığından emin olun!

1) Aldığınız memory stick pro duo'yu sonuna kadar doldurun.

2) Oyun, müzik, MP4 film olmak üzere PSP'nizin desteklediği formattaki
    bütün dosyalar ile doldurunuz ve hepsini test ediniz. Sonra tamamen oyunla doldurup bir de o
    şekilde deneyin, denemedeki amaç takılma ve durduk yere makinenin kapanması, makinenin
    oyuna girmemesi gibi çeşitli hatalar verip vermediğini kontrol etmekkhalkedon

3) Kartınızda bir sorun var ise bunu anlamak biraz zaman alabilir bu yüzden en azından 5 dakika kadar deneme yapınız.khalkedon

4) Deneme yapacağınız oyunların boyutu kesinlikle çok büyük dosyalar olsun, takılma sorununu
    bu gibi büyük dosyalarda yapmaktadır. Örnek: PES2009. Genelde bu takılma oranı her 3 - 4 saniye de bir olur ve oldukça rahatsız edicidir. khalkedon

5) Güvenli alışveriş sitelerinden aldığınız memory stickler için kesinlikle hemen onay vermeyin,
    genellikle en çok yapılan hata bu oluyor ve sonrasında satıcının arkasından koşmak zorunda
    kalıyorsunuz ve neredeyse kesinlikle sonuç alamıyorsunuz (bunu uzun zaman tecrübeme
    dayanarak söylüyorum). Kartın adresinize ulaşmış olması ürünle ilgili hile olmayacağı anlamına
    gelmiyor maalesef. Önemli olan onay vermeden önce detaylıca denemenizdirkhalkedon

6) Lütfen bu maddelere çok dikkat edin.

Deneyim sahibi olanlar lütfen hep birlikte paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 25 Nisan 2009; 23:23:36 >

• arkadaşlar bildiğim kadarıyla umdnin maksimum okuma hızı 10 mb zaten , oyunlarda buna göre yapılıyordur , yani 100 mb ile bile yazsa önemi yok
  • maviden 8gblık sandisk memory stick proyu 69tl ye aldım nakit magicgate supported yazıyodu pspde oricinal yani işkilleniyosanız oyle siterlerden maviden alın gayettte hızlıydı valla oyun deneyemedim ama filmlerdes orun yok :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: khalkedon

PSP İÇİN MEMORY STICK PRO DUO'lar HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bu açıklamayı kesinlikle yapmam gerekiyor. Güvenli alışveriş sitelerindeki çok ucuza satılan ya da çok
    ucuza satılmayan memory sticklere kesinlikle çok dikkat edin. Çünkü sorunlu çıkma ihtimali çok çok yüksek.
    Her şeye rağmen bu gibi sitelerden alacaksanız da lütfen şu hususlara çok dikkat edin;

Öncelikle makinenizin ve denediğiniz oyunların sağlamlığından emin olun!

1) Aldığınız memory stick pro duo'yu sonuna kadar doldurun.

2) Oyun, müzik, MP4 film olmak üzere PSP'nizin desteklediği formattaki
    bütün dosyalar ile doldurunuz ve hepsini test ediniz. Sonra tamamen oyunla doldurup bir de o
    şekilde deneyin, denemedeki amaç takılma ve durduk yere makinenin kapanması, makinenin
    oyuna girmemesi gibi çeşitli hatalar verip vermediğini kontrol etmekkhalkedon

3) Kartınızda bir sorun var ise bunu anlamak biraz zaman alabilir bu yüzden en azından 5 dakika kadar deneme yapınız.khalkedon

4) Deneme yapacağınız oyunların boyutu kesinlikle çok büyük dosyalar olsun, takılma sorununu
    bu gibi büyük dosyalarda yapmaktadır. Örnek: PES2009. Genelde bu takılma oranı her 3 - 4 saniye de bir olur ve oldukça rahatsız edicidir. khalkedon

5) Güvenli alışveriş sitelerinden aldığınız memory stickler için kesinlikle hemen onay vermeyin,
    genellikle en çok yapılan hata bu oluyor ve sonrasında satıcının arkasından koşmak zorunda
    kalıyorsunuz ve neredeyse kesinlikle sonuç alamıyorsunuz (bunu uzun zaman tecrübeme
    dayanarak söylüyorum). Kartın adresinize ulaşmış olması ürünle ilgili hile olmayacağı anlamına
    gelmiyor maalesef. Önemli olan onay vermeden önce detaylıca denemenizdirkhalkedon

6) Lütfen bu maddelere çok dikkat edin.

Deneyim sahibi olanlar lütfen hep birlikte paylaşalım.

tam ucuza bulduk derken içimize kurt düştü

• urun garantılı olunca sankı sorun yasanmaz gıbı gelıyor ama yınede bılmıyorum dıger cakma urunlerde sonradan sorun yarattıgında yapacak bırsey yok :S onun ıcın hep rısk var yanı :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.