Şimdi Ara

9-13 mbit İnternet Hızı ile Video ve Yayın İzleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle herkese iyi günler. 3 senedir superonline adsl tarifelerini kullanıyorum. İlk 2 sene 8 mbitlik tarifeyi kullandim ve son 1 ayına kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    Tarifenin son ayında video ve twitch sitesinden yayın izleyememe sorunum basladı ve bende 16mbitlik bir üst tarifeye gectim. 1 yıldır hızım 9-13 mbit arası olduğu halde youtubede 480p twitchte ise medium ayarlarda bile video izleyemiyorum. Müşteri hizmetlerini bircok kez aramama rağmen sorunum düzelmedi.
    Daha önce böyle bir sorun yaşayıp düzeltebilen arkadaşlar olduysa yardım edebilirlerse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurt dışı çıkışları yetmiyor gece 3 te dene nasıl açılıyor çatır çatır 2k video bile izliyoruz o zaman
  • Ben de 16mbit hıza yükselttim farklı bir firmaya geçtim aynı sorunu yaşıyorum. 8 mbit deyken bu kadar donma olmuyordu hatta 1080p video bile izliyordum.
  • Evet dediğiniz gibi gece 2 den sonra video ve yayın bir nebze olsun daha rahat izleniyor. Fakat gün içinde internetin yavaşlığı adamı deli ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubeta bi gariplik var... videolarda hız 20000kbps kadar bile olamıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.