Şimdi Ara

9-14 ytl arası 2001 üsüt ne almalı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zz ikinci kes bastan yasmak sıkıcı oluyor :S öncelikle uzun bi aradan sonra Mrb ufak şifre sorunlar sebebiyle seyirci takıldım bi süre
    konumuza gelicek olursak askernde geleli 2 ay oldu bu suru zarfında bir çok model ve marka otomobile baktık ama hala karar kılamadık :s dogrusu arabada bulabildiğimiz söylenemez.
    nakit 4,5 ytl ve aylık ödeyebileceğim 800 lira var :)) yani
    finans bank 2001 modellere kadar kredi verebiliyor bu güzel bir şans çünkü ihtiyaç kredisi sorun çıkartıyor.
    Neyse gelelim kısaaca arda istediğim özelliklere ;
    9-14 ytl arası ki 10 milyar üstü kredi beni sarsabilir 
    1-Min 2001 model ve üstü
    2-Klima
    3-ABS
    4-Airbag en az iki 
    5-Elektrikli camlar – aynalar-hidrolik direksiyon
    6-Kilometrede 200 lira civarı sarfiyat sehir içi
    7-Otomatik yada düz şanzıman fark etmez ( otomatik ii yeni kullanıcı için fakat bakımı ve yakıttaki farkı kötü :S )
    8-Kazası olmayacak ( bel altı boya zaten bunların çoğunda var :s )
    9-Motor söyle 40 binde olsa süper olurda 70/80 bini aşmasa ii olur
    10- daha ne olsun ya varsa eksik fazla cikartir eklersiniz ama bunlar sanırım normal istekler

Daha önce megane coupe 2001 full rxi di sanırım buldum 11500’ e ama kaçırdık
    Şimdi 98/99 arası 10000 civarı var ama onlar kredi yokü
    Honda tek ve çift kapı lara kredi gene yok onlara da baya bakıldı
    91/94 arası bmwler kredi ve masraflar yüzünden vazgeildi
    2001 polo yeni kasa pek sağlamı çıkmadı çıkan fazla geldi.
    206 lardan patlak olmayanı secmesi zor on takım sorunu var
    Hyundai kardesim istemiyor ki haklıda biraz
    En son Skoda Fabiada karar kıldık (zaten haftada bir araba değiştirir hale geldik )
    2004 model fabia klasik boş modeli sadece klima var iki airbag abs filan yok 14750 den 13750 ye düstü galeride
    Bunun yanında sahibinden 2005 fabia Special var full bi model tabiî ki buda 16000 diyor artık kaca düşer bilmiyorum tabi
    Bunu üzerine ben galariye bu modellerde ve km de bana comfort gelince yada bulunca haber ver dedim .
    Simdi oncelikle Skodada ufak bi servis ve ikinci el satıs sorunu var ama biniciye gider ve ucuz  özelligi bol 
    Evet ne yapmalı Skoda için ne dersiniz yada limit ve özellikler bell farklı olarak ne alabilirm

yorumlar ve yardımlar için teşekkürler arkadaşlar :)

bu arada bu dünki fikrimdi fabiaların 65/70hp oldugunu ögrenince bundanda sogudum simdi
    xsara2 1,6 2004 civarı düşünüorum bunlarda ortalama 13-15 arası donanımı full ama servis ve ikinci el satıs olanakları az sorunlu :)
    umarım topıgı yanlıs yere acmadım :D

• clio 1.5 dci
  • 2001 model mitsubishi carisma 1.6 comfort ya da avance alınabilir, avance bulabilirseniz o daha donanımlıdır
  • 2003-2004 model fiat mera alabilirsin
  • bencede clio. Citroenin Aksam pejolarla aynı citroen ve pejpodan uzak dur derim kişisel fikrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why -- 22 Eylül 2008; 13:05:50 >
  • bence elbetteki honda civic.. başkasına bakma.. umarım 15000 ytl ye bulabilirsin bu araçtan..
  • 2004 palio öneririm bu fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş sen corsa dan bahsetmişsin yazdıklarında haberin olsun die söledim hani
  • Beyler Bizde Yeni Skoda Fabia Aldık 2005 Model Araç Full Bi Tek Eksiği Arka Camlar Oto Değil Ve De Araba 34000 KM De 15000 Ytl ALdık Vede Araçtan ÇOk Mennunuz :D
  • Ayrıca fabianın 101 beygirlik bi canavarı var.senin ondan haberin yok heralde.diger arkadasların fikrine saygı duyuyorum ama bu fiyatlarda alabilecegin en luks arac skoda fabia 1.4 101 hp...bende daha yeni aldım aracım 10 gun oluyor.benzinle sehir icinde 5.9-6.7 lt yakıyor.buda 200-250 ykrs yapıyo.lpg takılınca ne olur dusunemiyorum...bence once alacagın aracların ozelliklireni iyice arastır derim.
  • 2001 şu yazdıgın 10 maddeyi okudum da. volvo s 40, s 40t, s 40 t4 gibi şeyler geçti içimden valla :)
  • 2001 Astra 1.4 Gl yada corsa 1.4 bulabilirsen çok sağlam araçlardır. 2.el piyasasıda iyidir.
  • vayy be neler istemişim zamanında :)
    97 model 306
    99 vega sedan
    2005 vega stw
    simdi ise 2011 berlingo
    giderek büyüyormuyum ne :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.