Şimdi Ara

9 Bin tl bütceye ne alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 11 128gb s20ultra ve ıphone 12 mini 128gb arasında kaldım başka önerileri de alabilirim.Telefonda en önemli şey benim için kamera ve uzun soluklu kullanmak 4 5 sene kadar.Şarjı günü çıkarsın yeter günlük ortalama 5 6 saat ekran açık süresi alsam yeter teşekkürler şimdiden

• Burada kararınız işletim sistemine göre olmalı. 3 cihaz arasından iOS kullanmak istiyorsanız iPhone 12 mini. Android kullanmak istiyorsanız S20 ultra.
  • Kesinlikle iPhone 12 mini alın geçin.
  • 12 mini
  • iPhone 11 de 4 sene gider fakat 12 mini daha güvenli bir tercih. Alın geçin.

• Şarj sorun olur mu 12 minide herkes bataryası çok az demiş
  • Hypergear H kullanıcısına yanıt
    Yoğun kullanımda sıkıntı olur 12 mini hocam 9400-9600 seviyesine sarı sitede düz 12 ler var istersen düz 12 bak 12 mini sarjı haricinde güzel cihaz
  • S21 alınır. S20 Ultranın işlemcisinde kötü yorumlar var.

• 12 mini daha yeni işlemci

• 12 mini benim terciğim olurdu.fakat gün içinde telefonu fazla kullanıyorsanız bataryası yetmeyebilir.artıdan bir çok yabancı teknoloji kanalları 12 mini'yi övüyor, bizde pek tutmadı sanırım.
  • Note 20 de alınabilir
  • Iphone 12 ye 11k verilir mi iphone 11 yeter mi
  • Hypergear H kullanıcısına yanıt
    Durum varsa iphone 12 öneririm eğer o kadar vermek istemiyorum diyorsan 11 de alınır gayet yeterli 12 de oled ekran gibi artılarda var hocam ama 11 de gayet yeterli ve iyi bir cihaz
  • hepsi alakasız cihazlar .

ihtiyacına göre karar vermelisin.

• Dediğim en büyük önceliğim kamera hem ön hem arka kamera şarjı günü çıkartsın yeter 12 mini aklımı çeliyor 11in ekranı amoled olsa 1 dk düşünmem
  • 11 pro
    Bu cihaz neden bu kadar cabuk unutuldu
  • 12 mini efsane
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt

Unutulmadı da çok pahalı reis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.