Şimdi Ara

9.sinif fen lisesindeyim hedef gsu hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9.sinifim.
    %5 yuzdelik dilimli Fen lisesindeyim
    Ortalamam 90dı
    Hedef Gsu Hukuk
    Hayatimda ilk defa calismaya baslamak istiyorum cunku hayatimda ilk defa hedef koydum ve cok zor bir hedef.Aklim basima yeni geldi diyebilirim derece yapanlar icin gec ortalama icin erken bir aydinlanma oldu bence.Siz genel olarak ne dusunutorsunuz ve bana tavsiyeleriniz var mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• geometri ve türkçe çalışsan yeter bence çok kasma şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Üçgenler islemeden okul kapandi o yuzden ucgenler bakiyorum sadece

• Hocam çok geç kalmışsınız bu saatten sonra zor

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Puahahahhahs
    9.sinif da dahil hayatimda hic ders calismamisim gaza gelmisim surda abu tutmayin beni

• Sen girene kadar 3 milyon kişi olur. Onun yüzde 5'ini al senin sıralaman o olur gg.

şaka
  • Alibond007 A kullanıcısına yanıt
    dostum youtube kenan karadan oturup tamamını izle bence.önündeki 3 seneye çok büyük katkısı olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Eyvallah benim hocam bakiyordum bu aralar da kenan kara da aklimda tavsiye icin tesekkur ederim ab

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    :(

• fen liselerinde tm sinifi acilmiyor iyi bir anadolu lisesine gecerek baslayabilirsin

• Fazla kasma, okuldaki konularını sağlam tut ve geometri + dilb yap. Dediğim gibi fazla üstüne düşme. Bu zamanlarda kitap oku, dizi/film izle, yeni arkadaşlar edin, dil öğren ve en önemlisi 2 yıl hayatını yaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 13 Haziran 2020; 22:42:38 >
  • Şaka maka iyi dinle bak. Öncelikle kolaya kaçma bu forumda birçok bilgi var araştır bul kendi planını yap kendine uyarla. Araştırmaktan korkma. İkincisi sana süper bir taktik vericem. Bu yaz 9. sınıf fizik ve matemağini hallet geometri de dahil. 10. sınıfta da ortalamanı yüksek tutmak için her derse çalış ama fizik ve matematiğe ağırlık ver. Okulun dışına çıkma lys konularına girme. Ve 11 e kadar geometriyi bitir. Arkadaşın dediği gibi kenan kara nın videoları var. Karakök geometri lys al makine gibi geometri çöz. Sonra yks tipi sorulara alışırsın.

Üçüncüsü olimpiyatçı olmak herhangi bir dersin olimpiyatçısı olmak çok büyük avantaj sağlar.

10. sınıf bittiğinde tekrar gel.

• kendine yazık ediyorsun demedi deme.
  • Geometriyi saglam tut bide Knight online oyna

• Fransızca çalışabilirsin bu sene. Onun haricinde düzenli kitap okumanı şiddetle tavsiye ederim.

• kardeşim sana verebileceğim en büyük tavsiye bu hedefini takıntı haline getirme.inşallah olur ama şunun farkında olmak lazım ki bu tarz yerler sadece çalışmayla kazanılmıyor.mesela bi anket yapsalar bu tarz yerde okuyanlarla çoğunun başka alternatifleri vardır.
  • mat olimpiyat kas en azından bi dersin full olur
  • sütü bol iç, öğle uykusunu unutma. kola, fast fooddan uzak dur. çizgi film olarak da tavsilerim teletabiler ve samuray Jack

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.