< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
9.Sınıf Okul İhtiyaçları
-
-
Ben hiç sözlük veya atlasa ihtiyaç duymadım. Belki ing sözlük gerekir. Defter vs hocanın isteğine önerisine göre alınıyor. Başka da gerekli bir şey yoktu sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben bi poşete kalem, silgi, kalemtraş, defter bir de o gün lazım olan kitapları atıp gidiyordum.
-
atlasa ihtiyacın yok bir tane redhouse ing-tr sözlük bir tane de ikinci yabancı dil için sözlük almanı öneririm defter olarak da edb ve ing hariç hepsini kareli kullanıyordum ben
kırtasiyeye gittiğinde tek seferde çıkmak istiyorsan sene boyu benim aldıklarımı söyleyeyim
6 büyük boy kareli defter (telli olmasını öneririm)
1 küçük boy kareli defter (din kültürü, sağlık vb. derslerde bu defteri arkalı önü kullanırsın çok rahat yeter)
3 çizgili defter (istersen bunları da kareli al sana bağlı ama bazı hocalar sorun çıkartabiliyor)
resim defteri okuluna bağlı ben almıştım sene boyu resimde sadece 1 defa kartonda birşeyler yapmıştık geri kalan derslerde ya test çözdük ya kitap okuduk
mat, fizik kimya biyoloji ve edb için 1 tane soru bankası (istersen sayıyı yükseltebilir ve sözel dersler için de alabilirsin ancak meb kitabı bence yeterli)
bir tane de dosya al fotokopileri falan koyarsın ben çantaya atıyordum hep eziliyordu kağıtlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitabdar -- 20 Ağustos 2021; 15:15:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X