9. sınıfa geçtim sizce bilişim alanında hangi dal daha iyi bide sadece öğretmenmenmi oluyorsun ve birde tavsiyelerinz
Atl, eml belirt ona göre birşey söyleyelim
Eml
Bende bilişim seçicem web yönetimi bölümünü seçmeyi düşünüyorum ama ben bu konuda iyiyim sende hangi dalda iyiysen onu seç kafadan seçmiyorum anladığım için seçiyorum
Bianor
kullanıcısına yanıt
Ben pek bilmiorum dal wep tasarımı gibi bi dal var ne olduğunu biliyomusn
11. sınıf bilişim teknolojileri ağ işletmenliği dalı öğrencisiyim. İyi sözcüğü görecelidir bana göre ağ işletmenliği iyiyken ahmete göre web programcılığı, veliye göre teknik servis dalı, hüsamettine göre veritabanı programcılığı iyidir. 10. sınıfta yavaştan kafanda bazı şeyler belirmeye başlar hocalarının yönlendirmesiyle kendine uygun bir dalı seçersin.
Web programcılığı okuyorum kişiye göre değişir aslında hangisinden memnun kalacağını düşünüyorsan hangisinde zevk alarak yapabilirsen işini düşün karar ver ona göre seç derim pişman olma
Atl veritabanı mezunuyum. Sayfalarca kod yazdıktan sonra f5 e bastıgında sürüsüyle hata verip programı çalıştırmadıgında her hatayı sakince çözeceksen her kodu tek tek kontrol ediceksen gel veritabanına. Bana göre veritabanı birazda mantık işi. Kafan da kodları çalıştırmalısın. Ben kendi kendime konuşurdum hep burdan şuraya gitcek sonra şunu yapcak şöyleyse bu uyarı vercek derdim öyle öyle geliştirdim kendimi. Tabi sayfalarca kodu yazmanında ayrı bir keyfi var. Sürüsüyle hatayıda ilk başlarda herzaman verir son sınıfa geldiğinde öyle bir program yazarsınki ilk denemede çatır çatır çalışır.
Web tasarımı falan seçme web tasarım çok kötü bir meslek millet 3 ay kursa gidip öğreniyor 4 yıl okuyanla aynı parayı alıyor hatta bizim okul da öğrenciler harçlık için yapıyoalrdı bu mesleği dandik yani torpilin flaan yoksa aman bulaşma bilişim bölümün de kendini çok geliştirmen lazım lise de boş adam olarak mezun olursan asgari ücrete iş ararsın bilişim bölümü zordur artık herkes bilişim okuyor iş imkanları az maaşları falan çok yüksek değil önemli olan kendini geliştirmek bu bölüm de kendini sürekli yenilemen lazım allah kolaylık versin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme