Şimdi Ara

90-100 bin arası araç önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda 90-100 bin arası bütçe ile bir araç almayı düşünüyorum. Yılda 7-8 bin km yaptığım için yakıt sıkıntı değil. Araca en fazla 2 kişi bineceğiz o yüzden coupe de olabilir.

Aklımdaki araçlar sırasıyla şöyle;

A5 Coupe 2.0T (2009-2010)

Bmw 320d e90 (2011-2012)

Bmw 118i (2013)

Sizlerin de tavsiye edeceğiniz araçlar olursa çok sevinirim. Araca göre bütçeyi 5-10 daha artırabilirim duruma göre.

Teşekkürler.

• Yeni kasa i30 öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşları 5 ile 9 arasındaki araçlara 90-100bin TL

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Yaşları 5 ile 9 arasındaki araçlara 90-100bin TL

Eğer bu fiyat aralığında üst segment öneriniz varsa bekliyorum. Alt segment araçlara sırf yeni diye o kadar para vermeyi düşünmüyorum, Türkiye şartları ile eskisine iyi paralar verip binmek mecburiyet oldu. İyinin yenisi çok pahalı.
  • 508

• 2016 t3 motorlu, ais şanzmanlı, hafızal koltuklu, max 30k km de s60 premium

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellvision

quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Yaşları 5 ile 9 arasındaki araçlara 90-100bin TL

Eğer bu fiyat aralığında üst segment öneriniz varsa bekliyorum. Alt segment araçlara sırf yeni diye o kadar para vermeyi düşünmüyorum, Türkiye şartları ile eskisine iyi paralar verip binmek mecburiyet oldu. İyinin yenisi çok pahalı.

Sırf yeni diye alt segment dediginiz araçlardan almanizi önermiyorum zaten, yazdığım memleketin haline dönük bir msj dı.Ustte bir arkadaş S60 T3 yazmış, fiyatları hakkında bir fikrim yok ama varsa oyle bir imkan o secenek çok uygun.Bende V60 kullanıyorum zaten, o fiyata S60/V60 T3 kaçırmayın.Muhtemelen geartronik şanzumanlı olanlardan değildir ama iyi bakılırsa yinede uygun.

Sağlıcakla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O paraya bu kadar eskiye gitmeye gerek yok, S60 lar bu paraya bayağı yakın 100-110 a Premium T3 1 yaşında bulunur.

Hızlı birşey isterseniz Civic Hb Sport da olur, sıfır A3 verdiler şurada 2 ay önce 105 e, biraz kovalayın her türlü düşer güzel birşey.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.