Bildirim
90-92 model toyota ?
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
90-92 Corollalar hoş arabalardır.
1.6gl olan modellerinde hidrolik direksiyon-kadife koltuklar-kol dayama-elektirikli yan aynalar-4 cam otomatik birde opsiyonel olarak klima mevcuttur. -
bende iki ay önce 93 toyato korolla 1,3 STW alacaktım, 7 bine aracı test etmeye çıktım basıyom gitmiyor hiç bi zevk alamadım arabadan. sağlam arabaymış ama öyle dediler. -
ben 1,6 olanları düşünüyorum -
focuss050
Alacak olursanız GL alın. Biraz aşabilir bütçenizi ama o olsun. Hamza Abi'nin dediği gibi özellikli araçlardır. Ve de sağlamdırlar. Bak bakalım yollarda gördüğün o araçlara. Hiç bir tanesinde bir çürük bir pas var mı? Adamlar yapmış yani.
Herkese söylüyorum. Tofaşları alacağınıza bunu alın, en azından arabaya bindiğinizii anlarsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X