Bildirim
90-92 model toyota ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
90-92 Corollalar hoş arabalardır.
1.6gl olan modellerinde hidrolik direksiyon-kadife koltuklar-kol dayama-elektirikli yan aynalar-4 cam otomatik birde opsiyonel olarak klima mevcuttur. -
bende iki ay önce 93 toyato korolla 1,3 STW alacaktım, 7 bine aracı test etmeye çıktım basıyom gitmiyor hiç bi zevk alamadım arabadan. sağlam arabaymış ama öyle dediler. -
ben 1,6 olanları düşünüyorum -
focuss050
Alacak olursanız GL alın. Biraz aşabilir bütçenizi ama o olsun. Hamza Abi'nin dediği gibi özellikli araçlardır. Ve de sağlamdırlar. Bak bakalım yollarda gördüğün o araçlara. Hiç bir tanesinde bir çürük bir pas var mı? Adamlar yapmış yani.
Herkese söylüyorum. Tofaşları alacağınıza bunu alın, en azından arabaya bindiğinizii anlarsınız
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla gizli özellikleri
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- m/m şanzıman
- toyota corolla 1.6 akü kaç amper
- izmir"de en iyi toyota servisi
- corolla cross bagaj hacmi
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- toyota chr 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X