Şimdi Ara

VECTRA 96-97-98-99 KASA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
35.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlerden , konu ile ilgili bilgisi olanların yine bilgilerine başvurmam gerekli.
    Ben 14 en fazla 15 bin ytl civarında bir araç düşünüyorum.Aslında önce Hundai bakıyordum.Ama arkadaşım, vectra GL 1.6 1997 model bir araç aldı.
    Benimde hoşuma gitti.Benim baktığım hundai sınıfının hiçbirinde ne airbag var,ne abs.
    Yalnız biraz soruşturunca bir sürü farklı bilgilere ulaştım.Mesela 1.6 motor o kasaya ağır gelir , çekmez ve lpg de bile olsa çok yakar 2.0 al diyorlar.
    Kimisi o kasa yüksek hızda yani 120-130 da devriliyor diyor.Kimi 2.0 vergisi çok,1.6 çok yakmaz yaksada o parayı vergiden çıkartırsın diyor.
    Aslında benim performanstan yana çok isteğim yok.Yani 2.0 olsunda bastın mı ucsun falan gibi düşüncelerim yok.
    Benim için en önemlisi işletme maliyetleri.Yani az yakması,bakımının uygun fiyatla yapabilmem falan gibi.
    Çünki ben şehir içinde çok km yapıyorum.Eğer 1.6 vectra da 2.0 vectra gibi çok yakarsa ben yine malesef donanımsız hundai lere döneceğim.
    Bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Vectra 96-99 Kasa: Kullanıcı Yorumları ve Bilgiler

Opel Vectra'nın 96-99 yılları arasında üretilen B kasa modeli, en çok tutulan ve sevilen modellerinden biridir. Vectra B, özellikle 1.6 GL versiyonuyla popülerlik kazanmıştır.

Opel Vectra 1.6 GL Yorumları

Opel Vectra 1.6 GL, kullanıcı yorumlarıyla dikkat çeken bir modeldir. Kullanıcılar genel olarak aracın geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve uygun yakıt tüketiminden memnun kalmaktadırlar.

Opel Vectra 1.6 GL Teknik Özellikler

Opel Vectra 1.6 GL, 100 beygir güç ve 150 Nm tork üreten 1.6 litrelik benzinli bir motora sahiptir. Ortalama yakıt tüketimi 7,5 litre/100 km civarındadır.

Opel Vectra B Kasa En Çok Tutulan Modeli

Opel Vectra B kasa, geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve dayanıklılığıyla bilinir. En çok tutulan modeli 1.6 GL versiyonudur.

Opel Vectra 97 Model 1.6

1997 model Opel Vectra 1.6, 100 beygir güç ve 150 Nm tork üreten bir motora sahiptir. Ortalama yakıt tüketimi 7,5 litre/100 km civarındadır.

Opel Vectra 1.6 96 Model

1996 model Opel Vectra 1.6, 100 beygir güç ve 150 Nm tork üreten bir motora sahiptir. Ortalama yakıt tüketimi 7,5 litre/100 km civarındadır.

Opel Vectra Uzay Kasa Tutulan Modeli

Opel Vectra B kasa, "uzay kasa" olarak da bilinir ve geniş iç hacmi ve ferah tasarımıyla dikkat çeker. En çok tutulan modeli 1.6 GL versiyonudur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tahminimce fazla yakacaktır.
  • 1.6 motorları guzel. Ben 3 yıl boyunca bu kasanın 96 model 2.0 CD modelini kullandım. Hayatımda kullandıgım en sorunlu araba bu dıyebılırım. Her gun bı tarafı bozuluyordu. Elektronık aksam cok fazlaydı. 1.6 larda elektronık aksam fazla olmadıgı ıcın sorun cıkarma rıskı daha az. Yakıt olarak ıse 1.6 2.0 motor kadar yakmasa da aralarında cok az fark var. Ekonomı yapmak ıcın sakın 1.6 falan alayım deme. Bu modellerden hangısını alırsan al LPG taktırman şart.

Gidişi, duruşu, tipi, donanımı son derece guzel. Yol tutuşu harika. Yolda kullanırken guven verıyor kullanıcısına. Bakım maliyetleri de çok çok fazla değil ama bu işten anlaman gerekli. Körü körüne bir servise gidersen dünyanın parasını bayılır çıkarsın. Ben ilk zamanlar öyle yapıyordum. Özel servisin birine gidiyordum. O zamanlar bılgım de cok olmadıgı ıcın adam saglam olan parcayı da değiştirttiriyordu ve ben anlamıyordum. Daha sonra parçaları Aksaray'da bir parçacıdan almaya başladım. Baktım ki fiyatlar son derece uygun ve seçenek çok. Orjinal parçaların fiyatları da çok uygun. Parçaları alıp ustama goturup yaptırıyordum. Çok da hesaplı oluyordu ve servısın taktıgı parcadan daha uzun omurluydu. Kötu de olsa boyle bır tecrube yaşadık.

Benim sana tavsiyem, bunlar arasında alacagın tek araba 98 model Vectra 1.6 GL. 97-96 GL lerin çoğunda klima bile yok. En iyisi 98 model. Hatta 98 modellerde orjinal çelikjant falan da var.

Hayırlı olsun...

• Vectra C kasası agır gelior oda kalkısta kendini belli eder
    Vectra B var bizde bayagı seri atılıyor araba kasası falan 10 numara araç tawsiye ediyorum.
    vectra B ile sorularını yanıtlayabilirim 5 senedir kullanıyoruz içini dısını iyi bilirim
  • Her zaman söylerim yine söylüyorum ikinci el şans işidir. Siz motordan bahsetmişsiniz 2.0 çok gelir diyorsunuz (benzin açısından) 1.6 o kasaya ağır gelir.
    Siz en iyisi Accent alın. Hem şehir içinde kullanacağım diyorsunuz airbag le ne işiniz var. (yavaş gideceksiniz Hem allah kaza vermesin)
    97 full 2.0 vectra kullandım 98 accent te kullandım.
    Opel şüphesiz üstündür ama ben olsam accent alırım. bana göre daha uygun bir arac. 1.5 gls bir accen işinizi görür. Opel kadar sorun çıkarmaz ve para harcatmaz.
  • vectra bir tutkudur öylesine alacam hevesim yok diyorsan boşver...... vectra için 120-130 yüksek hız değildir aksine yeni ısınmaya başlamıştır....... hyundai nin son hızını 3. viteste vurur neredeyse... ama senin hız falan derdin yok zaten de 120 den sonra devrilir dediğin için bu konuya değindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vct2000 -- 25 Mayıs 2008; 1:20:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vct2000

vectra bir tutkudur öylesine alacam hevesim yok diyorsan boşver...... vectra için 120-130 yüksek hız değildir aksine yeni ısınmaya başlamıştır....... hyundai nin son hızını 3. viteste vurur neredeyse... ama senin hız falan derdin yok zaten de 120 den sonra devrilir dediğin için bu konuya değindim

Arkadaş zaten şehir içinde kullanacakmış ülkemizde bırak ş.içini ş.dışında bile doğru düzgün yol yok.
    Onun gideceği Ş.içinde 80 90 yani arkadaşın hız problemi yok (Hyundaide 170 kadar çıkar)
    Hem daha ekonomik. daha az sorun çıkarıyor.
  • Hocam hyundai bakacağına Corolla bak istersen. Hem Vectra diye şartlama da kendini. Vectra sınıfı araba alacaksan Ford Modeo da var o sınıfta. Bence Corolla en ideali.
  • 2008 mondeo ya lafım yok ama eskileri ?????????? :(
    TAbiki vct diye şartlanmamak lazım.
    Bana sorarsanız accent derim yakınımda Corolla var o da iyi ama Accent kullandım biliyorum sorunsuz bir arac. yakıtta iyi. tavzsiye ederim yani.
    (ople pek sıcak bakmıyorum)
  • Arkadaşlar cok tesekkürler değerli bilgileriniz için.
    Aslında ben pek te sadece sehir içinde kalmayacağım bir araba bulursam.
    Arkadaşımda gördüm 97 vectra GL yi.Hoşuma gitti.Bende almayı düşündüm.
    Ama birileri anlaşılan uydurmuş devrilir falan diye.Bana öyle dediler.
    Bende bu arada biraz soruşturdum.Bir kaç kullanıcıya sordum,LPG ile 220-240 ykr
    yakıyormuş 1.6 Vectra lar.Bana biraz fazla geldi 1.6 ile okadar yakmaz diye
    düşünüyorum ama,kullanıcılar oyle diyorlar.
    Sanırsam accent yakmaz o kadar.
    Vectra yı çok begenmeme ragmen , sanırsam accent alacağım.
    Bide direksiyonundaki renk değiştirme problemi olmasa bide...
  • Kardeşim temiz bulabilirsen astra b veya vectra b kasa düşünebilirsin ikiside birbirlerine çok yakın araçlar.Vectra biraz daha komforludur,astra biraz daha atikdir.15-16bin ytl gözden çıkarılacaksa bence iyi bir astra alınabilir.Ama tabi komfora önem veriyorsan ikiside vergi açısından gayet iyi hatta istersen 1.4 de düşünebilrsin astrayı.Rahatlıkla kaldırır.Vectra 1.6 da kasa kaldırıyor rahat olun.Bende 2001 kasa var sıfır almışdık çok memnunum araç zaten motor yeni gibi 42 binde:) İyi bakılmış bir araç bulursan bence dediklerimi göz önünde bulundur.He bide sölemeyi unuttum vectra b kasa için kim devrilir demişse halt yemiş kardeşim kusura bakmada :)) O kasadaki arabayı nasıl devrilir diyorlar anlamadım.Bakın bir zamanlar piyasada en çok devrilme lafı geçen araç reno flashdı oda 1.7 motor olduğu içindi.Vectrada öle bi sorun yok kardeşim gerek süspansiyonu gerekse kasası buna elverişli değil.Arka taraf önden biraz daha büyük görünüyor die mi böle saçma bişe sölediler anlamadım rahat olabilirsin tercih tabikide senin..Sağlıcakla kal.

• lpg de 150 ykr uzun yolda yakıom
    araba full konfor daha ne olsun
    tek gunahı wergısının fazla olması
  • şuan 1997 vectra b 2.0 GLS kullanıyorum.daha önce 2005 toyota corolla sedan vardı.OPEL süper karşılştırılmaz
  • atiker fast2 sıralı sistem tüp taktırdum,sehiriçi/şehirdışı karışık kmde 180 ytl yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarslanhan09 -- 18 Haziran 2008; 19:12:40 >
  • Araç fazla yakacaktır dikkat et
  • 1996 opel vectra gl 1998 trafige cıkış inanın 1,6 dır arac süper yaa yakıtta süper ve 2,0 motorlardan kacının emin olun 1,6 kadar olmayacak cekemez diyiyorlar arac on numara tercihim 1,6 opel vecra
  • ahremanes A kullanıcısına yanıt
    Ben de 97 Vectra var 16 Motor G l Ben çok memnunum Hiç de Öyle Söylendiği gibi Kasa ağır gelip Yakıtı çok yakmiyor şehir içinde çok bineceksen tavsiye ederim. Yakıt önemli gerçekten. 2000 motor olanları da şehir içinde çok yakıyor. Şehir dışında 1.6 dan gözle görülecek kadar bir fark yok. Opeller zaten iki bin motor olsa da 1.6 motor olsa da seri araç değildir. Sadece fark şu 2000 motorla yokuşu 5. Vitesle çıkarsın 1.6 ile yokuşu 4. Vites te çıkarsın. Aradaki fark sadece bu. Opeller in hepsi hızlı giden bir araçtır ama yavaş yavaş hızlanır kalkışta başka bir araç sana fark atabilir ama devir saatindeki deviri kullanıcıya net bir sonuçla idrak edebilen arabalar kategorisindedir opeller. Kısa mesafede başka bir araçla yarışa gidilmemelidir Opel ile. Ama uzun mesafeye hiç korkmadan girilebilir. Kısacası binilecek bir araç Opel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar konuyu hortlatayim dedim :)

Arkadaşlar 4 aydır araç arıyordum butceme göre bakmadigim araç kalmadı 18bin butcem en son 97 mdl 1.6 gl buldum ABS şoför airbag klima mevcut kasa sadece kalkışta ağır gerisi yılan misali 18bine aldım rabbim kaza bela vermesin kimseye inşallah sahinle 5.viteste çıktığım rampayi 4.viteste çıkıyorum ama düze geldimi LPG'de 210u çok rahat görüyorum 3.hafta oldu alalı s.ici yakıtın 0.34 krs bence çok iyi insana yolda güven veriyor hiç sarsıntı yok 130 140 larda virajda en ufak kayma atma yok Opel ve Avrupa bugün 94mdl Şahin'e 16 istiyorlar bence alınabilecek en güzel araç Opel Vectra hayırlı ramazanlar...

• Vektra a kasa 93 model aracim var baski balata degistikten sonra tekleme ve hava filitresinde patlamalar olmaya basladi buji buji kablosu gaz beyni a dan z ye butun bakimlari yapildi ama hala devam ediyor yokmu bunun bi caresi bugun hava filitresinda yangin meydana geldi arac yanacak diye supe duyuyorum bi anlayan usta bulamadim neden olabilir acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.