Şimdi Ara

90 gün dolmadan TT'ye geri dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ben numaramı 16 Ekim'de Vodafone taşımıştım. Evimde maalesef interneti hiç çekmiyor ve yavaş.
    TT'ye 90 gün dolmadan geçeceğim için faturasız mevcut müşteri fiyatından faydalanacağım. Neti Bol 5GB 33TL alsam daha sonra 8070 ve 5008 izin kanallarından daha düşük fiyatlı ve interneti daha bol bir teklif gelir mi acaba? Bu durumu yaşamış olan arkadaşlar var mı acaba aramızda?

• 2-3 ay teklif bekleme yerine Turkcell'de uygun paketlerden birine geçip 90 günü doldurduktan sonra tekrar TT dönmek daha mantıklı. Hem uygun kampanya kullanırsın hem de muhtemel teklifleri beklersin.

Sırf uygun teklif almak için pahalı paketlere para bayılmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turkcell'i Vodafone'dan önce kullandım. Onun evde ses sorunu var. Sesim karşı tarafa gitmiyor veya kesik kesik gidiyor. Ama ben karşı tarafın sesini duyabiliyorum. İnterneti Vodafone göre iyi. Turkcell için de 21 Kasım'ı beklemek zorundayım.
  • Gevan35 kullanıcısına yanıt
    Turkcell iyi çeksin diye baz istasyonlarının gücünü artırıyor telefon iyi çekiyor gibi görünse de sizin telefonunuz baz istasyonuna ulaşamadığı için ya sesinizi karşı taraf kesik kesik gider ya da hiç gitmez. Yani downlink ile uplink arasında ki orantısızlık sebebiyle böyle sorunlar yaşatabiliyor turkcell, bence bu turkcell'in kullandığı bir göz boyama yöntemi, çünkü sinyal barına bakarak "bak turkcell çok iyi çekiyor" diyen bir sürü insan var, ancak full çektiği halde ne hikmetse karşı taraf sesinizin kesik kesik geldiğini söyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.