Şimdi Ara

90'lı Yılların Çocukları Çok Şanslıydı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
11
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ümit davalanın saç stilinden yaptırmak isterdim hep
  • aterim vardı,abimle her sabah goal 3 oynardık

arkadaşlarımla mezarlığa girip erik toplardık,eve getirip tuzlayıp yerdik onları

sürekli mahalle maçı yapardık,ey gidi günler ey.........
  • aylık oynardım, oruc tutardim okul dagilirdi ezan okunurdu ne heyecanla eve kosardim. ne datli gunlerdi la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lui vardı
    Andy nin nesi var
    Çılgın Korsan Jack
    402 nolu sınıf
    Roboroç

bunları çok izlerdim şimdi olsa yine izlerim o derece bağımlısıydım. Mey buz alırdık 10 kuruşa colalısını severdim en çok. Turnuvalar yapardık sokakta.
  • Eskiler iyiydi ama 2002 yılından sonra boka sardı, belki bu ülkede anarşi oldu, belki kıtlık oldu ama herkes kol kola omuz omuza idi, şimdi herkesin canı tatlı, hayatlarını her geçen gün mahvedenlere karşı sesini bile çıkartamıyor, koyuna döndü bu millet.

• bi daha bu konuya girmicem lan moralim bozuldu
  • 2008'e kadar bunları sürdürdük biz

•  90'lı Yılların Çocukları Çok Şanslıydı.

90'lı Yılların Çocukları Çok Şanslıydı.

• 96' lıyım ve çocukluğumu 2000' lerin başlarında yaşadım, o zamanlarda vardı ama şimdi hiç kalmadı.
  • internet kafedeyim cikti alicam bebenin biri 13-14 yasinda wolf team a falan filan alacam dedi cikardi koydu 110 tl yi
    biz bi 10 kurus daha olsada bi tane misket daha alsam yada biriletini utsem diye mahalleyi gezerdik acidim bu cocuklara

• nerde o eski günler heyt be şimdiki çocuklar bilgisayar çocukları
  • [ 90'lı Yılların Çocukları Çok Şanslıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helgin -- 22 Aralık 2012; 5:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: NaTuRaL07

Şaka maka arkadaş haklı 90-93 nesli epey şanşlı milenyumu gördük teknolojinin neredeyse tüm gelişmesine şahit olduk aterisinden tut bilgisayarına 3310'dan iphone'a Kütüphaneden e-booklara vay be ..

101 İN 1 GAMES miydi neydi adı da hatta. Ne oyunlar oynardık onla be. Aslanla atesli halkalardan atlama, motorla kendi yaptıgımız engebelerden uçma, super mario.

Az mı silahla ördek avladık.

Biz internete baglanmanın, telefon sesiyle oldugunu bilen nesiliz yahu. E-kolay sahibi olanlar zengin sayılırdı o zamanlar. Babam tembihlerdi ''Oglum fazla kalma internette'' diye. Süre işliyor fiyat giriyordu çünkü. Ayrıca internete girersen ev telefonları çalısmazdı

Ateşli halkalardan atlamayı ben de hatırlardım. Ne geçerdim be. Bir de 300 games diye bir cd vardı oyunların isimleri hep farklıydı ama basardik hep birbirinin aynı oyunlar açılırdı. Contra vardı , bazı bölümleri gerçekten çok zordu , geçemeyince küfürler savururduk.

Sırf ateri oynamak için sabahın 6sında kalkardık , kendi kendimize takardık bütün kabloları ,bir başlardık kalkamazdik bir daha .

Yav kardeş niye böyle bir konu açtın sen ya , ağlayacam ben şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

/>

Tam da çocukluğumun yani en az 20 sene öncesinin hatıraları bunlar..Magic Box Star 1'in Parliament pazar gecesi sinemasının veya dansözlü eğlence programıyla açılan Show tv'nin anıları çoktur bende..Kumanda icad olmadan önceki 8 kanallı tv'mizi,babam kalk kanal değiştir dediğinde gidip tuşlarına basarak tv'nin kanalını değiştirdiğimi,çocuk yaşımda 1991 körfez savaşını ağzım açık tv'den izlediğimi,ninja kaplumbağaları,mcgyver'ı,a takımını,miami vice'ı,magnum'u,kara şimşeği,the x files'ı ve daha birçok diziyi göremedi sonraki nesiller..Bugün tonla dizi var,film var ama hepsi artık kolayca ulaşılabilir şeyler ve çoğu bir başkasının çakması yani değeri yok hiçbirinin..Birşey ne kadar az bulunur ve ona ne kadar zor ulaşılırsa o kadar değerli olur,bugün herşey elimizin altında,ucuz,basit ve sığ..İşte bu yüzden hepsi kabak tadı veriyor..Zamanında dalga geçtiğimiz televole bile ne kadar değerliymiş meğer..

• Ey gidi günler.Ya o tasolar.İlaçlama arabasının arkasından koşmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Ey gidi günler.Ya o tasolar.İlaçlama arabasının arkasından koşmalar...

böyle bi kere onun pesinden gidip mahalleyi dolasmıstım , babam cok kızmıstı ama bisey yapmamıstı :D

Beyblade vardı , babam TIRcıydı o zamanlar almanyadan 50 €ya almıştı , mahalledeki 10-15 tllik hepsini kırmıştı , laz mahallesinde oturduğumuz için onlar hırs yapıp 50 tllik alınca bildiğimiz diziye döndük , benim elimi azmı kesti o beyblade...

97 liyim ama çoğu şeyi hatırlıyorum , ışıklı ayakkabıları , amerikan saç kestirmeleri vs....

iyidi ya o günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

2004-2005 yıllarına kadar böyleydi. Şimdi 10 yaşında ki çocuk Facebook kullanıyor.

8-9 bulunuyor rahat.Ben o zaman yaşasaydım bilgisayarsız benzin nitrolayıp 5 bilinmeyenli denklem çözerdim galiba .
    Ve çoğu şey sosyal medyadan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 22 Aralık 2012; 10:00:54 >
  • 41 maddenin 36sina oha dedim

• Genç arkadaşlar yanlış anlamasınlar ama burada yapılan muhabbetler ağırlıklı 90 ların başına ait.. yani 95li bir arkadaşımız 90 lı yılların havasını teneffüs ettiğini sanıyor ama zaten neyin ne olduğunu anlamaya başladığında 90lar bitmişti. 80ler sonu 90lar başı nostaljinin doruk yaptığı dönemdir. burada geçen muhabbetler hep o döneme aittir. 97-98 de 90lardı ama o ruh 90ların ilk yarısında tam olarak yaşandı..
    olayı bilmeniz açısından söylüyorum, yani 95 veya sonrasında doğmuş bir arkadaş "ben 90ları yaşadım ya" derse kendini kandırmış olur.. o atmosferi en iyi tadan grup 80 lerin ilk yarısında doğan kişilerdir.. boşuna 15-20 yaşında arkadaşlar ben 90ları yaşadım zannetmesin..
  • Artık bayramlarda şeker toplama geleneği kalmadı buna ne demeli?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.