Şimdi Ara

90'lı Yılların Çocukları Çok Şanslıydı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
11
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lalala25

Artık bayramlarda şeker toplama geleneği kalmadı buna ne demeli?

az da olsa hala var çok şükür
    beni üzen artık insanların bayramlara tatil gözüyle bakması.. bayram demek bütün aile akrabanın bir araya toplanması demek.. senede 2 defa.. bunu sallamayıp orda burda tatil yapmaya gidiyorlar, aileymiş akrabaymış umurlarında değil.. yahu senede 2 defa gitmeyi ver tatile, yazın git.. o bayramın güzel atmosferi kaybolmasın fena mı olur.. ondan sonra milletin ağzında sakız oluyor " artık hiç bişey eski tadını vermiyor" e vermez tabi, yaşamıyorsunki versin..
  • Ulan 6-7 kişilik ekipten kimse kalmadı mahallede.Bi ben varım arasıra 2 arkadaşım geliyordu yurttan çıkınca artık onlarda gelmiyor ama haklılar zaten az zamanları var onlarıda ailesi ile geçiriyolar.Bende böyle evde içime kapandım kaldım çok çabuk geçti o günler.
  • bizde öyle dağıldık.. eski arkadaşlarla artık görüşemiyrouz.. kimi evlendikten sonra hatta evlenmeden önce, kızı bulur bulmaz aramayı sormayı kesti (20 küsür sene yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşım üstelik), kimi üniversitede kendine ortam kurdu, eski arkadaşlarını sallamaz oldu, kimi politik siyasi görüşleri farklı diye konuşmaz etmez oldu..

ulan kaç senemiz beraber geçmiş, bütün çocukluk anılarımız vs.. bu kadar basit işte bazı arkadaşlar için.. anında silebiliyorlar.. kardeşlerini satabiliyorlar.. yazıklar olsun

diğerleriylede anca arada telefonla görüşebiliyoruz.. evimiz taşındı, okul askerlik derken evlendikten sonra haftasonunu anca kendi ailene ayırabiliyorsun.. yinede eskiden kalan adam gibi, hayırlı arkadaşlarla arada telefonlaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 18 Mart 2013; 15:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

hem yeninesile asosyal diyorsunuz hemde bazı bilgisayar oyunları kouyosunuz

bu arada torpillerle hep oynardım 2006 yılında torpil aldığımız dükkan kapanana kadar
    ayrıca futbol oyununu çocukluğum boyunca hiç sevmedim
    en büyük eğlencem yengenin bebeğini alıp ona komut vermekti.bir keresinde eczanede çığlık atmıştı.ayrıca kendinden 6-7 yaş büyük ablaya seninle evlenicem dedi.ama bunu duymadı

o günleri yaşamadın, bilmiyorsun.. o zamanlar şimdiki çocuklar gibi günde 10 saat oyun oynamıyorduk genç arkadaşım, şimdiki gibi herkesin evinde bilgisayar yoktu.. olan bir arkadaşa gider orda oynardık.. hafta bir 2-3 saat.. olsa bile aileler izin vermezlerdi, sadece haftasonları açtırırdı..
  • Hocam ben 95 doğumluyum, bunların hepsini bende yaptım hala da yapıyorum cami avlusunda maç yapıp, gt5 ikiye bölüp ekranı oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

hem yeninesile asosyal diyorsunuz hemde bazı bilgisayar oyunları kouyosunuz

bu arada torpillerle hep oynardım 2006 yılında torpil aldığımız dükkan kapanana kadar
    ayrıca futbol oyununu çocukluğum boyunca hiç sevmedim
    en büyük eğlencem yengenin bebeğini alıp ona komut vermekti.bir keresinde eczanede çığlık atmıştı.ayrıca kendinden 6-7 yaş büyük ablaya seninle evlenicem dedi.ama bunu duymadı

o günleri yaşamadın, bilmiyorsun.. o zamanlar şimdiki çocuklar gibi günde 10 saat oyun oynamıyorduk genç arkadaşım, şimdiki gibi herkesin evinde bilgisayar yoktu.. olan bir arkadaşa gider orda oynardık.. hafta bir 2-3 saat.. olsa bile aileler izin vermezlerdi, sadece haftasonları açtırırdı..

ben bilmiyordum,daha eskilerde çocukluğumu yaşadım

"bu arada torpillerle hep oynardım 2006 yılında torpil aldığımız dükkan kapanana kadar "

hocam yanlış anlama ama biz torpillerle oynamayı 90lı yılların ortasında bırakmıştık.. senin bu cümlenden genç bir arkadaş olduğunu çıkarttım, yanlışım varsa düzelt

• oyun kasedinin üstünde 99999999999999999 in 1 tarzı bi şey yazardı tek oyun çıkınca çok üzülürdüm
  • Pokemon Taso'larını Cips firmaları nostalji mantığıyla orjinalliğini bozmadan tekrar piyasaya sürse sırf 90'lar kuşağı sayesinde satış patlaması yaşar o kadar net söylüyorum,keşke böyle bir çalışma yapsalar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.