Şimdi Ara

900-1000 tl Mtb(Dağ bisikleti) Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra bu bütçe ile bir bisiklet almak istiyorum. Telefon tavsiyesini de buradaki sakinlerden aldım ve çok memnun kaldım :) Bisiklet tavsiyesi için de siz değerli arkadaşlarımın görüşlerini almak isterim.
    Mersinde oturuyorum boy 176 şehir içi ve arazide kullanabileceğim kadrosu ve donanımı bu fiyat aralığına göre sağlam ve upgrade edilmesi kolay bir dağ bisikleti arıyorum.

Benim gözüme kestirdiklerim:
    Carraro CRS 620(Mersinde nereden bulabileceğimi hiç bilmiyorum aklıma en çok yatanı bu)
    Salcano Astro 26 HD (Umarı antmen bisiklette vardır :) )
    Sedona 720 (Bayide kalmamış, mersinde başka nerede bulabilirim bilmiyorum..)

Bizim burada en hesaplı olanı salcano. 900 tl ye felan geliyor peşin ile belki biraz daha indiririm. Ancak sedonada çok gözüm kaldı o da bayide yok..
    Benim ilk baktığım şey frenler. Hidrolik fren olmasını istiyorum. Bunun dışında vites sistemine çok takılıyorum. Adam akıllı vites sistemi olanlar 1300 tl bandında yer alıyor maalesef :(. Dolar da fırladı gitti öyle bakakaldık yahu.
    Vites sistemine takıldığımdan ötürü kendimi maddi olarak boğmak üzereyim(1300 tl bandına çıkarsam boğulacağım). Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Vites sistemine çok takılmalı mıyım? Profesyonel kullanıcı değilim uzun bir süre sonra bisiklet edinmiş olacam. Ancak uzun yol yapabileceğim kadrosu sağlam ve beni yarıyolda bırakmayacak bir bisiklet istiyorum. Çünkü ileride upgrade etmem gerekebilir. Her ne kadar şu ana kadar neredeyse hiç bisikletim olmamış olsa da bisikletimle kilometrelerce yol tepeceğim ve onunla duygusal bağ kuracağım :D Bu yüzden siz bilgili, bisiklet dostu arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu arada Mersin'de alternatif bisiklet satan yer varsa söylerseniz mutlu olurum.Delta bisiklette var burada fakat çok pahalıya satıyor bisikletleri. 1100 tl lik bisiklette mekanik disk modelleri var çok şaşırdım.Bunun dışında antmen ve dechatlon var. Başka da bildiğim yok.
    Hepinize teşekkür ederim. İyi günler :)

• Arkadaşlar konu günceldir. Seçim döneminde kaynadı mı konu ne oldu ya normalde cevapsız kalmazdı. Listeye Kron XC 500 de eklendi. Görüşlerinizi beklemekteyim.

Ekleme:
    Arkadaşlar şimdi kron xc 750 yi gördüm. Hidrolik frenli modeli 1400 tl yazıyor sitesinde. Acaba bu bisikleti mersinde(antmen bisiklet) 1000 tl ye felan alabilir miyim pazarlıkla? Pazarlık yapmayı pek beceremem ancak nakit ödeyeceğim ve aksesuarları da oradan alacağım dersem bir yararı olur mu? Birkaç ipucu verirseni memnun olurum. Zaten telefonda adam peşin ödeme dediğim zaman direk %10 indirimi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerock -- 10 Ağustos 2014; 10:35:31 >
  • ben de takipteyim aynı aralıkta bisiklet arıyorum. Aklımda sedona 910 var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianchi speed 7000 kullanıyorum ben 900 liraya aldım 5 ay önce , oldukça memnunum önerebilirim farklı marka olarak
  • Masaya koy parayı sayıpta git o bisikletin başından ayrılma sonra ben bunu alıcam de adama zaten tel ile %10 indirim yapan adam bi güzellik yapar sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisecancer -- 10 Ağustos 2014; 21:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikleti sürekli yolda kullanmayı planlıyosan şehir ya da yol bisikletlerine bakmanı tavsiye ederim eğer dağa çıkcam diyosan tabiki dağ bisikletlerine yönelmen daha doğru olur. ayrıca bisiklet almadan önce decathlona da bi uğra derim uygun fiyatlı güzel bisikletleri vardır mağaza içinde sürüp test edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.