Şimdi Ara

900 TL GM 8 (Google Android ONE/Saf And.) Snpdrgn 435/13Mp-13Mp/3GB/32GB/5.7(720x1440 HD+)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 900 TL GM 8 (Google Android ONE/Saf And.) Snpdrgn 435/13Mp-13Mp/3GB/32GB/5.7(720x1440 HD+)

900 TL GM 8 (Google Android ONE/Saf And.) Snpdrgn 435/13Mp-13Mp/3GB/32GB/5.7(720x1440 HD+)

900 TL GM 8(Google Android ONE/Saf And.) Snpdrgn 435/13Mp-13Mp/3GB/32GB/5.7(720x1440 HD+)
    Trendyol.com
    GENERAL MOBILE GM8 32GB-BLACK-(2 Yıl Resmi Distribütör Garantili) 01.GMB.049 General Mobile | Trendyol
    https://www.trendyol.com/general-mobile/general-mobile-gm8-32gb-black-2-yil-resmi-distributor-garantili-p-4454770

urun.n11.com
    General Mobile Gm 8 3gb/32gb 4.5g Tek Sim * General Mobile Garant - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/general-mobile-gm-8-3gb32gb-45g-tek-sim-general-mobile-garant-P251363075

Resmi web sitesi:
    General Mobile
    General Mobile GM 8 Cep Telefonu
    https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gm8

Artıları:

- Google android one projesine dahil olduğu için 2020 şubat ayına kadar çıkacak yeni android sürümlerini ilk alacak telefonlardan olması
    - Root, rom ile uğraşmadan doğrudan saf android ile gelmesi(gereksiz sistem uygulaması yok, kurulu launcher sistem kaynaklarını oldukça az tüketiyor)
    - Google kamera yüklü şekilde gelmesi, hızlı odaklaması, bokeh efekti/portre modu ve HDR çekebilmesi(bence açık ara en iyi kamera uygulaması)
    - Dist. garantisi
    - Sim kart girişi
    - Dolby atmos ve orta seviye kulakiçi kulaklık ile birlikte gelmesi
    - Parmak izi okuyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Mayıs 2019; 22:38:50 >

• İş görür görmesine de, ama General Mobile'ın dönemleri uygun fiyata iyi telefon satan Xiaomi gibi rakipler piyasaya girmeden önceydi. Zamanında GM 4G almıştım, ekran açma tuşu kırılmıştı bir süre sonra tamam kullanıcı hatası sayılsın lafım yok ama 5TL bile etmeyecek 3-4mm kalınlığında plastik bir tuşun değişimi için komple çerçevenin de değişmesi gerektiği söylenerek zamanında 70küsür TL istenmişti yetkili servisi tarafından. Durumu anlatıp nedenini sorduğumda yapmacık güleryüzlü surat takınarak "sistem böyle" tarzı cevaplarını aldıktan sonra çıktım, telefonu ilk fırsatta değiştim bir daha da bu firmayla işim bile olmadı. Neden? Çünkü sistemim böyle...
    Bu telefonu alalı 1 hafta oldu. İhtiyacı olanlar için günlük kullanımda göremeyeceği iş yok diyebilirim. Görüntü kalitesi yönünden hoşuma gitti ancak ekran çözünürlüğü dolayısıyla youtubede maximum 720p video açması bir dezavantaj. Ayrıca LCD ekranı kaydırma yaparken oluşan hafif bulanıklıktan dolayı metinler gözü biraz rahatsız ediyor. Bu benlik bir sıkıntı da olabilir bilemiyorum, araştırdım bundan rahatsız olmayan da pek çok kişi varmış. Gözü hassas olanlar almadan düşünsün. Benim gözler de sanki yavaş yavaş alışıyor gibi bu arada. Android sürümünü 9'a güncelledim ancak sonrasında batarya performansı düştü ve Dolby artık verimli çalışmıyor. Bu nedenle telefonu alacaklar için daha stabil olan 8.1 de kalmaları daha iyi olur. Olumsuz gördüğüm taraflar bunlar, fiyatıyla birlikte olumlu taraflarına bakarak tavsiye ederim.
  • 2 ay önce gitti gidiyormedia marketten 902 liraya almıştım 9 çıktıktan sonra daha da düşmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötvden sonra fiyatının artmamış olması bir çeşit indirim sayılır snapdragon işlemcisiyle şans tanınabilir cihaza güzel konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ama bu ötv zammı ne zaman fiyatlara yansıyacak?

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Yansıdı çoğu yerde zaten

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Samsung s10e fiyatlarina yansimis 4169 kadar inen telefon suan 4500den asagi yok.

• Bu telefonu alalı 1 hafta oldu. İhtiyacı olanlar için günlük kullanımda göremeyeceği iş yok diyebilirim. Görüntü kalitesi yönünden hoşuma gitti ancak ekran çözünürlüğü dolayısıyla youtubede maximum 720p video açması bir dezavantaj. Ayrıca LCD ekranı kaydırma yaparken oluşan hafif bulanıklıktan dolayı metinler gözü biraz rahatsız ediyor. Bu benlik bir sıkıntı da olabilir bilemiyorum, araştırdım bundan rahatsız olmayan da pek çok kişi varmış. Gözü hassas olanlar almadan düşünsün. Benim gözler de sanki yavaş yavaş alışıyor gibi bu arada. Android sürümünü 9'a güncelledim ancak sonrasında batarya performansı düştü ve Dolby artık verimli çalışmıyor. Bu nedenle telefonu alacaklar için daha stabil olan 8.1 de kalmaları daha iyi olur. Olumsuz gördüğüm taraflar bunlar, fiyatıyla birlikte olumlu taraflarına bakarak tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

2 ay önce gitti gidiyormedia marketten 902 liraya almıştım 9 çıktıktan sonra daha da düşmesi lazım
    ne düşmesi reyiz, otv güncellemesi !! gelmedi mi hala sana, 3900 liralik telefonun 1900 lirasi vergi oldu artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • android one espirisi kalmadı bu cihaz için son güncellemesini aldı. alıcaklar ona göre alsın
  • İş görür görmesine de, ama General Mobile'ın dönemleri uygun fiyata iyi telefon satan Xiaomi gibi rakipler piyasaya girmeden önceydi. Zamanında GM 4G almıştım, ekran açma tuşu kırılmıştı bir süre sonra tamam kullanıcı hatası sayılsın lafım yok ama 5TL bile etmeyecek 3-4mm kalınlığında plastik bir tuşun değişimi için komple çerçevenin de değişmesi gerektiği söylenerek zamanında 70küsür TL istenmişti yetkili servisi tarafından. Durumu anlatıp nedenini sorduğumda yapmacık güleryüzlü surat takınarak "sistem böyle" tarzı cevaplarını aldıktan sonra çıktım, telefonu ilk fırsatta değiştim bir daha da bu firmayla işim bile olmadı. Neden? Çünkü sistemim böyle...
  • almayı düşünenler için gm9 pro şu an en ucuz 1600 liraya burada. ben telpa bayisiyim ama şu an telpada stok yok gm 9da ve tekrar stoğa girdiğinde +2000 olacak
    Trendyol.com
    GM9 Pro 64GB Uzay Gri GM-GM9PRO-TEK General Mobile | Trendyol
    https://www.trendyol.com/general-mobile/gm9-pro-64-gb-siyah-cep-telefonu-p-3797233?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 3 Mayıs 2019; 15:52:38 >
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Nette 1700'den aşağı gm 9 pro yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 16:2:48 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz? Telefona çok para vermeyi sevmeyen biriyim 2 sene rahat götürür mü? Kutu içinden kılıf-ekran koruyucusu çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 16:4:43 >
  • bence fena durmuyor telefon değerlendirilebilir
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Telefonu annem kullanıyor kesin bişi diyemiyorum
  • Ben 1 ay önce 1200e aldım. Çok memnunum. Bu fiyata bu özelliklerde tel bulmak çok zor. Bu fiyat bandındaki telefonları 4-5 binlik telefonlarla karşılaştırmaları gerçekten anlamıyorum. Paran çoksa git al kardeşim burda niye telefona pislik atıyorsun? 🤦🏻‍♂️

Benim gördüğüm tek eksi android 9'a güncelledikten sonra ses kaydedici ve arayan kimliğini göster gibi uygulamalar artık çalışmamaya başladı,(Google bilmemne yasası değişikliğinden dolayıymış)

Ha param olsa yine gider gm9 pro alırım, çoğu özellikte s10 xs gibi telefonlara kafa tutuyor. (Param bu telefonlara yetmediği için örnek veriyorum, yoksa bu telefonlara bakıp gm'ye pislik atmıyorum)

Sıkıntı yaşanacaksa her telefonda yaşanır. Arkadaşım 8+ aldı 1 hafta sonra pil ömrü %85 gösterince garantiye gönderdi, yeni telefon istedi vermediler, (orj Apple garanti) garanti kapsamında batarya değişimi yaparız diyince sattı teli Huawei p 2019 aldı.

Elektronik işi şans işidir. Bireysel yaşanan sorunları genele yansıtmamak lazım. Tercih edersin etmezsin bu senin meselen ama genel olarak güzel bir f/p ürünü. Aldım kullandım, zengin olmazsam yine aynı tercihte bulunurum. Alana hayırlı olsun. Güle güle kullansın.

Eyyorlamam bu kadar, hadi hayırlı işler 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETAB -- 3 Mayıs 2019; 18:17:32 >

• YETAB Y kullanıcısına yanıt
    uygulamayı apk olarak indirip yükleyin yada samsung market gm market tarzı play store harici bi yerden indirin çalışır
  • Biraz axess kart chip param birikmiş. Onları kullanarak alabileceğim bi kombo vs var mi acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.