< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Mayıs 2019; 22:38:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Mayıs 2019; 22:38:50 > |
İş görür görmesine de, ama General Mobile'ın dönemleri uygun fiyata iyi telefon satan Xiaomi gibi rakipler piyasaya girmeden önceydi. Zamanında GM 4G almıştım, ekran açma tuşu kırılmıştı bir süre sonra tamam kullanıcı hatası sayılsın lafım yok ama 5TL bile etmeyecek 3-4mm kalınlığında plastik bir tuşun değişimi için komple çerçevenin de değişmesi gerektiği söylenerek zamanında 70küsür TL istenmişti yetkili servisi tarafından. Durumu anlatıp nedenini sorduğumda yapmacık güleryüzlü surat takınarak "sistem böyle" tarzı cevaplarını aldıktan sonra çıktım, telefonu ilk fırsatta değiştim bir daha da bu firmayla işim bile olmadı. Neden? Çünkü sistemim böyle...
|
Bu telefonu alalı 1 hafta oldu. İhtiyacı olanlar için günlük kullanımda göremeyeceği iş yok diyebilirim. Görüntü kalitesi yönünden hoşuma gitti ancak ekran çözünürlüğü dolayısıyla youtubede maximum 720p video açması bir dezavantaj. Ayrıca LCD ekranı kaydırma yaparken oluşan hafif bulanıklıktan dolayı metinler gözü biraz rahatsız ediyor. Bu benlik bir sıkıntı da olabilir bilemiyorum, araştırdım bundan rahatsız olmayan da pek çok kişi varmış. Gözü hassas olanlar almadan düşünsün. Benim gözler de sanki yavaş yavaş alışıyor gibi bu arada. Android sürümünü 9'a güncelledim ancak sonrasında batarya performansı düştü ve Dolby artık verimli çalışmıyor. Bu nedenle telefonu alacaklar için daha stabil olan 8.1 de kalmaları daha iyi olur. Olumsuz gördüğüm taraflar bunlar, fiyatıyla birlikte olumlu taraflarına bakarak tavsiye ederim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 3 Mayıs 2019; 15:52:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 16:2:48 > |