Şimdi Ara

900 tllik telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar max 900 tl bütçem var interne hızlı girsin kasma sorunu olmasın ve iyi fotograf çeksin tavsiyelerinizi bekliyorum herkese teşekkürler
    ve general mobile olmasın

• Xperia SP / Moto G / Turkcell T50 (çıkınca) bu cihazlar iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 ver g2 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

Xperia SP / Moto G / Turkcell T50 (çıkınca) bu cihazlar iyidir.

kısmen katılıyorum
  • G2 mini ye bakin..

Moto g kamera acisindan pek memnun etmeye bilir ama diger ozellikleri gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

quote:

kısmen katılıyorum

Kısmen? T50 yüzünden mi tamamen katılmıyorsunuz ? :)
  • SP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı soruyu ben de sordum aynı cevaplar geldi. SP ve G2 mini arasında kaldım. SP nin bataryası sabit olmasaydı tamamdı ama...
  • quote:

quote:

quote:

kısmen katılıyorum

yani ne kadar iyi oolur bilemem 13 mp kamera var ama performansına bakmak lazım
  • G2 mini derim ben yada Windows platformuna bakın wp8 cihazlar internet hızı olarak uçuyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

kısmen katılıyorum

yani ne kadar iyi oolur bilemem 13 mp kamera var ama performansına bakmak lazım

Aslında önermek istemezdim ama sonuçta Snapdragon 400 falan var, sorun olmaz diye düşünüyorum. :) Gerçi şu bi gerçek; telefon alınacaksa operatör telefonları son seçenek olmalı. Yazılımı fazla uygulamalarla mahvediyorlar :)

• t50 falan uzak durun başınıza dert almayın
  • 29bozkurt29 2 kullanıcısına yanıt
    Xperia m2 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 12 Haziran 2014; 12:51:58 >
  • xperıa SP oncelıklı f-p olarak o donanım o fıyatta hıcbırınde yok vede saglamdır..

dıger yandan M2 yede bakabılrısınız yenı geldı ekran ve tasarım cıdden karızma ve saglam yalnız 900e bıraz arastırmak gerekebılır suan pek heryerde bulunamayabılıyor.
  • azdaha üzerine koyabilirsen 1200 e felan paralel ithalat s4 yada g2 al sp kullanıyorum keşke diyorum
  • galaxy s3 + cyanogenmod. hepsinden iyidir. samsung kötü diyenlere inanmayın. galaxy s3 donanım olarak bu 2 sene daha yeni telefonların hepsinden daha iyi hem de her anlamda. onların kötü dedikleri stok touchwiz rom. şimdi biri çıksın ve desin ki t50, moto g, xperia sp galaxy s'3 ten, işlemci, kamera, gpu, ekran anlamında daha iyi. diyemezler. çünkü değil.

850 liraya 2 yol garantili grey market s3 hepsini katlar bunların. samsungdan daha fazla rom seçeneği olan başka marka da yok zaten. donanım olarak da bu üçü yanına yaklaşamaz. sensörler falan zaten. saymıyorum. hele bi de bu telefonların sanal tuşları var. cidden merak ediyorum samsung düşmanlığı gözünüzü nasıl bu kadar kör edebiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

galaxy s3 + cyanogenmod. hepsinden iyidir. samsung kötü diyenlere inanmayın. galaxy s3 donanım olarak bu 2 sene daha yeni telefonların hepsinden daha iyi hem de her anlamda. onların kötü dedikleri stok touchwiz rom. şimdi biri çıksın ve desin ki t50, moto g, xperia sp galaxy s'3 ten, işlemci, kamera, gpu, ekran anlamında daha iyi. diyemezler. çünkü değil.

850 liraya 2 yol garantili grey market s3 hepsini katlar bunların. samsungdan daha fazla rom seçeneği olan başka marka da yok zaten. donanım olarak da bu üçü yanına yaklaşamaz. sensörler falan zaten. saymıyorum. hele bi de bu telefonların sanal tuşları var. cidden merak ediyorum samsung düşmanlığı gözünüzü nasıl bu kadar kör edebiliyor?

Fanboyluk da senin gozunu kör etmis. Cihazi aldigin gibi bakacaksan performansa hepsinden geri kalir s3. Rom yukleyerek tabi yukseltirsin performansini. Gereksiz seyler kalkiyor zira.

• aynı romu 4'üne de yüklediğini düşün? hangisi donanım ve kamera, sensör , ekran anlamında daha iyi? bunun cevabı galaxy s3 ise zaten olay bitmiştir. nexus sahipleri bile cm yüklüyor. piyasada cm'den daha stabil ve güzel, temiz bir rom belki sadece saf androiddir. bu arada 2011'de 6 ay kullandığım samsung s2'den başka samsung kullanmadım. 3 yılı oldu. ben nasıl samsung fanboy oluyorum bu durumda? samsung cihazım yok ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

aynı romu 4'üne de yüklediğini düşün? hangisi donanım ve kamera, sensör , ekran anlamında daha iyi? bunun cevabı galaxy s3 ise zaten olay bitmiştir. nexus sahipleri bile cm yüklüyor. piyasada cm'den daha stabil ve güzel, temiz bir rom belki sadece saf androiddir. bu arada 2011'de 6 ay kullandığım samsung s2'den başka samsung kullanmadım. 3 yılı oldu. ben nasıl samsung fanboy oluyorum bu durumda? samsung cihazım yok ki.

S3u oyle bir övdun ki sende var zannettim. Ve olay Cyanogenmod zaten. Benim Galaxy Mini 2 de de CM var. Onu saf disi birakip telefonlarin kendisini karsilastirmak lazim. Samsung cihazlar rakiplerinden daha cabuk sisme yapiyor. Arayuzunden herkes sikayetci. Ekran kalitesine bir sey diyemem Sony cihazlar genel olarak sönük geliyor bana. Ama moto gnin ekranini incelemelerde övüyorlardi. Tasarim ve ekranda S3 alsa da performansta stok haliyle alacagini zannetmiyorum.

• dediğin gibi touchwiz çok yük bindiriyor. ama göz var izan var. şu 4 telefonu yan yana koysan alınacak telefon hengisidir allahaşkına. burada samsunga malzeme dandik, tasarım özürlüsü diyenler moto g denen kaba ve yine samsungdan daha kötü plastiğe ve çok kötü kameraya sahip ayrıca artırılamayan hafızaya rağmen telefonu öve öve bitiremiyor. hele bir de xperia sp diyorlar küçücük ekranda sanal tuşlu, kalitesiz tft ekran ve çift çekirdek telefon her tavsiye isteyene öneriliyor ki buna daha çok şaşıyorum. t50 tasarımda güzel ekran da güzel görünüyor. t50 biraz daha güzel. ama hangisi saf olarak s3'ten tasarım, ekran, kamera, işlemci, gpu olarak daha iyi görmezden geliyor. ben 300 daha koyar lg g2 alırım ama 850 tl,'ye şuan piyasada s3'ten daha iyi donanım ve özellikli telefon da yok. gerçekçi olamıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.