Şimdi Ara

9000TL BÜTÇE PC TOPLADIM YORUM + SİSTEMİ TOPLAYACAK SİTE TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Bilgisayar toplamayı bilmiyorum bir kaç gün forumda gezinerek ve araştırma yaparak en sonunda böyle bir sistem topladım ve sizlerin görüşleri almak istiyorum, eskiklerini artılarını ve üzerinde yorumlarınızı, anlamam için nedenleriyle birlikte (psu kötü şu şu nedenlerden dolayı şununla değiştir gibi) anlatıp bilgilendirseniz çok iyi olur.
    -Son olarak bu sistemi satın alabilceğim bir site arıyorum yine araştırırken bir çok kişi inventus ve sinerji yi önermiş montaj bilgim olmadığı için bunlar gibi Pc toplama hizmeti veren başka güvenilir siteler varmı veya bu iki siteden birisindenmi alışverişimi yapmalıyım, şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Sistem:
    www.sinerji.gen.tr
    Pc Toplama Sihirbazı
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/5RP24X1X

EDİT: Bilgisayarı nereden toplamalıyım İtopya,İnventus,İncehesap,Vatan,Sinerji vs gibi? Buna lütfen daha önce bu sitelerden "BİLGİSAYAR TOPLAYANLAR" cevap verirse çok iyi olur, çünkü atıyorum örnek olarak bir çok konuda itopyaya kötü diyeni gördüm ama bu güne kadar bir çok alışverişim oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadan memnun kaldım ama konu bilgisayar olunca çok pahalı bir ürün olmasıyla beraber insan tedbirli olmak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casuell -- 4 Haziran 2020; 15:26:7 >

• Sinerji gayet güvenilirdir montaj seçeneği ile birlikte sistemi siparişe geçebilirsiniz fakat bellekleri 2x 8gb 3200 mhz yapın fiyatlar aşağı yukarı aynıdır.
  • www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I7 9700F-MSI RTX2070 SUPER VENTUS OC-MSI B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-9700f-msi-rtx2070-super-ventus-oc-msi-b360-a-pro-samsung-500gb-16gb-ram.html
  • sistem dengeli olmuş güzel olmuş böyle bir sistem kuruluyorsa sharkoon psu almazdım ekran kartını da bütçe varsa ventus degil de gaming x tercih ederdim inventus ve sinerji güvenilir firmalardır ikisinden de gönül rahatlıgıyla alışveriş yapabilirsin
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Tabi yapayım, ama arada nasıl bir fark olduğunu açıklar mısın ben konuya hakim değilimde 3000mhz ve 3200mhz bir ramın arasındaki farkı
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Bütçe malesef yok hatta bütçemi 200tl civarında aşmış bulundum, incelemelere ürün puanlamalarına bakarken güzel bir f/p ürünü gibi gözüktü gözüme ama emin değilim tabiki, sizin güzel bir psu öneriniz varmıdır bunun yerine tercih edebileceğim?
  • Casuell C kullanıcısına yanıt
    öneri var da hocam bütçenizi aşabilir ürün f/p ürünü aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama güç kaynagı önemli baya daha bilindik markalara yönelirseniz daha iyi olabilir hatta ürünü kullanan arkadaşlar genel olarak memnun
  • hdmaniac H kullanıcısına yanıt
    Tamamdır uyarını dikkate alıp psu üzerine biraz daha araştırma yapıcağım teşekkürler önerin için
    Ryzen sistemlerin yüksek bellek hızlarını sevdiğini hesaba katarak sistemlerde min 3200 mhz bellek önerilir 200 mhz in belki ciddi bir performans farkını yaşamazsın ama fiyatlar aşağı yukarı aynıyken yüksek hızdaki bellekleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır.
  • Nerdeyse birebir diyebilirim sistemi upgrade yaptım şu şekilde şuan sistem Ryzen 5 3600 , msi RTX Ventus 2060 Super, Tomahawk max , Gskill Trident Neon Z 3600Mhz Cl16, Msi 100R kasa , Toshiba RC500 Nvme ssd , Kingston 240 Sata SSD , corsair vs650 psu şuan kendi soğutması ile kullanıyorum 4.1 Ghz sabit 1.2175 V ile kullanıyorum xmp aktif 3600Mhz stabil oyunda ekran kartı max 70 derece gördüm yine CPU da aynı şekilde 70-75 bandında bütün oyunlarda tatmin edici performansı var gaming x ile arasında ki fiyat farkına deneceğini düşünmüyorum .
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için dikkate alıp 3200mhz ye yükseltme yapacağım
  • seyftek S kullanıcısına yanıt
    İşlemci-Ekran Kartı-Anakart aynı oyunlarda vesaire güzel performans alıyor musun, herhangi bir sıkıntı varmıdır?
  • Ram ile Psu yu begenmedim.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Daha yapıcı olarak yorum yapabilirmisin, mesela neden Rami ve Psu yu beğenmedin bunların yerine bu fiyat bantlarında veya maksimum 100-200tl oynayacak şekilde hangi Ram ve Psu yu önerebilirsin ve neden?
    -Toplama işlerinden hangisi ne kadar iyidirden çok anlamıyorum ve bir kere alıyorum ve insan neyi neden aldığını bilmek istiyor sonuçta 9000tl yüksek bir miktar o yüzden dikkatli seçmeye çalışıyorum parçaları
  • Denk pc vatanda 6300e satıldı.

Garip bir pahalılık var parçalar daha uygun seçilebilir.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Duruyorsa link veya sistemin fotoğrafı atarmısın?

Genel bu yani daha ucuza düşse düşmeye çalışırım bende eğer varsa f/p ürün tavsiyelerin bakmak isterim.
    2060 düz müş ondaki benim hatam

https://forum.donanimhaber.com/vatan-da-satilan-6250-lik-sistem-alinir-mi--142813435

İşlemciyi 3600 yada 3600x yapın.
    Monitör ü çıkartın. 2070s li siateminiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 3 Haziran 2020; 22:27:6 >

• acura07 kullanıcısına yanıt
    sondaki öneri yanlış konu heralde
    Başka birisine toplamıştım

3700x yerine 3600 alın ve monitörü çıkartın. 2070s li sistem kurmuş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casuell

Daha yapıcı olarak yorum yapabilirmisin, mesela neden Rami ve Psu yu beğenmedin bunların yerine bu fiyat bantlarında veya maksimum 100-200tl oynayacak şekilde hangi Ram ve Psu yu önerebilirsin ve neden?
    -Toplama işlerinden hangisi ne kadar iyidirden çok anlamıyorum ve bir kere alıyorum ve insan neyi neden aldığını bilmek istiyor sonuçta 9000tl yüksek bir miktar o yüzden dikkatli seçmeye çalışıyorum parçaları
    Hocam bazilari kesin Oc oluyor diye 3000 lik Ram alip 3733 yaparim diyor.Her ram Oc olacak diye birsey yok.
    Ben direkt 3600 mhz cl19 18 16 ram alirim.
    Ayrica 3 parcada paraya kiyacaksin bence kasa,psu,anakart ben psu yu 750w saglam bir psu alirdim.
    750w xpg gold ya da min bronze 750w gibi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.