Bildirim
9000TL BÜTÇE PC TOPLADIM YORUM + SİSTEMİ TOPLAYACAK SİTE TAVSİYESİ
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sinerji gayet güvenilirdir montaj seçeneği ile birlikte sistemi siparişe geçebilirsiniz fakat bellekleri 2x 8gb 3200 mhz yapın fiyatlar aşağı yukarı aynıdır. -
www.vatanbilgisayar.comINTEL I7 9700F-MSI RTX2070 SUPER VENTUS OC-MSI B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-16GB RAM - Vatan Bilgisayarhttps://www.vatanbilgisayar.com/intel-i7-9700f-msi-rtx2070-super-ventus-oc-msi-b360-a-pro-samsung-500gb-16gb-ram.html
-
sistem dengeli olmuş güzel olmuş böyle bir sistem kuruluyorsa sharkoon psu almazdım ekran kartını da bütçe varsa ventus degil de gaming x tercih ederdim inventus ve sinerji güvenilir firmalardır ikisinden de gönül rahatlıgıyla alışveriş yapabilirsin -
Tabi yapayım, ama arada nasıl bir fark olduğunu açıklar mısın ben konuya hakim değilimde 3000mhz ve 3200mhz bir ramın arasındaki farkı -
Bütçe malesef yok hatta bütçemi 200tl civarında aşmış bulundum, incelemelere ürün puanlamalarına bakarken güzel bir f/p ürünü gibi gözüktü gözüme ama emin değilim tabiki, sizin güzel bir psu öneriniz varmıdır bunun yerine tercih edebileceğim? -
öneri var da hocam bütçenizi aşabilir ürün f/p ürünü aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama güç kaynagı önemli baya daha bilindik markalara yönelirseniz daha iyi olabilir hatta ürünü kullanan arkadaşlar genel olarak memnun -
Tamamdır uyarını dikkate alıp psu üzerine biraz daha araştırma yapıcağım teşekkürler önerin için -
Ryzen sistemlerin yüksek bellek hızlarını sevdiğini hesaba katarak sistemlerde min 3200 mhz bellek önerilir 200 mhz in belki ciddi bir performans farkını yaşamazsın ama fiyatlar aşağı yukarı aynıyken yüksek hızdaki bellekleri tercih etmeniz yararınıza olacaktır. -
Nerdeyse birebir diyebilirim sistemi upgrade yaptım şu şekilde şuan sistem Ryzen 5 3600 , msi RTX Ventus 2060 Super, Tomahawk max , Gskill Trident Neon Z 3600Mhz Cl16, Msi 100R kasa , Toshiba RC500 Nvme ssd , Kingston 240 Sata SSD , corsair vs650 psu şuan kendi soğutması ile kullanıyorum 4.1 Ghz sabit 1.2175 V ile kullanıyorum xmp aktif 3600Mhz stabil oyunda ekran kartı max 70 derece gördüm yine CPU da aynı şekilde 70-75 bandında bütün oyunlarda tatmin edici performansı var gaming x ile arasında ki fiyat farkına deneceğini düşünmüyorum . -
Teşekkür ederim bilgi için dikkate alıp 3200mhz ye yükseltme yapacağım -
İşlemci-Ekran Kartı-Anakart aynı oyunlarda vesaire güzel performans alıyor musun, herhangi bir sıkıntı varmıdır? -
Ram ile Psu yu begenmedim. -
Daha yapıcı olarak yorum yapabilirmisin, mesela neden Rami ve Psu yu beğenmedin bunların yerine bu fiyat bantlarında veya maksimum 100-200tl oynayacak şekilde hangi Ram ve Psu yu önerebilirsin ve neden?
-Toplama işlerinden hangisi ne kadar iyidirden çok anlamıyorum ve bir kere alıyorum ve insan neyi neden aldığını bilmek istiyor sonuçta 9000tl yüksek bir miktar o yüzden dikkatli seçmeye çalışıyorum parçaları -
Denk pc vatanda 6300e satıldı.
Garip bir pahalılık var parçalar daha uygun seçilebilir. -
Duruyorsa link veya sistemin fotoğrafı atarmısın?
Genel bu yani daha ucuza düşse düşmeye çalışırım bende eğer varsa f/p ürün tavsiyelerin bakmak isterim. -
2060 düz müş ondaki benim hatam
https://forum.donanimhaber.com/vatan-da-satilan-6250-lik-sistem-alinir-mi--142813435
İşlemciyi 3600 yada 3600x yapın.
Monitör ü çıkartın. 2070s li siateminiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 3 Haziran 2020; 22:27:6 >
-
sondaki öneri yanlış konu heralde -
Başka birisine toplamıştım
3700x yerine 3600 alın ve monitörü çıkartın. 2070s li sistem kurmuş olursunuz. -
Hocam bazilari kesin Oc oluyor diye 3000 lik Ram alip 3733 yaparim diyor.Her ram Oc olacak diye birsey yok.quote:
Orijinalden alıntı: Casuell
Daha yapıcı olarak yorum yapabilirmisin, mesela neden Rami ve Psu yu beğenmedin bunların yerine bu fiyat bantlarında veya maksimum 100-200tl oynayacak şekilde hangi Ram ve Psu yu önerebilirsin ve neden?
-Toplama işlerinden hangisi ne kadar iyidirden çok anlamıyorum ve bir kere alıyorum ve insan neyi neden aldığını bilmek istiyor sonuçta 9000tl yüksek bir miktar o yüzden dikkatli seçmeye çalışıyorum parçaları
Ben direkt 3600 mhz cl19 18 16 ram alirim.
Ayrica 3 parcada paraya kiyacaksin bence kasa,psu,anakart ben psu yu 750w saglam bir psu alirdim.
750w xpg gold ya da min bronze 750w gibi...
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- rx 7600 alınır mı
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- gürcistan media markt
- işlemci kıyaslama
- intel 15. nesil
- tpm 2.0
- rtx 5050
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X