Şimdi Ara

+909333 de Neyin Nesi??? Lütfen Bi Yorum Yapın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
44.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona uyarı geldi. 1 Ay içinde kontör yüklemezseniz felan filan Bende gittim 100 lük kontör aldım. 9333 ü aradım ordan kontör yükleme bölümüne girdim kontör numarasını kodladım kontörünüz yüklendi felan dedi kapattım bi 2-3 dk sonra bi numara aradı. +909333 bende bilmeden açtım baktım aveanın kontör yükleme merkezi çıktı ama 100 olan kontör miktarımı 60 diye söyleyince telaşlanıp kapattım konuşmayı.

Tekrar 9333 ü aradım kontör miktarım azalmamış 100 olarak duruyodu.

daha sonra her kontör yükleyişimde bu numara arıyor. ama hiçbirinde açmıyorum.

Bu olay başına gelen birisi varmı?

Bu numara neyin nesi?

Telefonumda virüs felanmı var?

not: hattım avea hattıdır.

not: beni arayan numara +909333 başında +90 var karıştırmayın sonra

not: o numara beni ilk arayışında açmıştım. birşey olurmu acaba?

not: o numara beni kontör yükledikten 2-3 dk sonra aradı. ben kontör yükledikten sonra hiç ama hiç kontör harcamadım oysa beni arayan numara 60 kontörünüz var dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Temmuz 2008; 10:43:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

+909333 Ne Anlama Geliyor?

+909333, Türkiye'de sabit hatlara ait bir telefon numarası alan kodudur. Bu alan kodu, Türk Telekom'a aittir.

909333 Kimin Numarası?

909333 numaralı telefon, Türkiye'deki sabit hatlara ait herhangi bir telefona ait olabilir. Bu numarayı arayan kişinin kim olduğunu kesin olarak belirlemek için numarayı aramalısın.

9333 Hangi Numarası?

9333, Türkiye'deki sabit hatlar için kullanılan bir alan kodudur. Bu alan kodu, Türk Telekom'a aittir.

9333 Neden Arar?

9333 numaralı telefonla arayan kişi, çeşitli nedenlerle arayabilir. Örneğin:

• Bir arkadaşın veya aile üyen olabilir.
    • Bir işyeri olabilir.
    • Bir pazarlama şirketi olabilir.
    • Bir dolandırıcı olabilir.

+90 9333 Kime Ait?

+90 9333 numaralı telefon, Türkiye'deki sabit hatlara ait herhangi bir telefona ait olabilir. Numaranın kime ait olduğunu kesin olarak belirlemek için numarayı aramalısın.

9333 Kimin Numarası?

9333 numaralı telefon, Türkiye'deki sabit hatlara ait herhangi bir telefona ait olabilir. Numaranın kime ait olduğunu kesin olarak belirlemek için numarayı aramalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ya bu ne bilen yolmu hiç

Arayıp duruyor ya nası kurtulcam ben bundan
  • +909333 ü aradım, SAYIN ABONEMİZ YANLIŞ YADA EKSİK BİR NUMARA GİRDİNİZ diye gevelemeye başladı
  • Bu Konusmayı Tüm Teknik Servis Dinliyormu ?

Evet Efendim Dinliyor

O Zaman Bütün Teknik Servisin Allah Bin Belasını Versin

Recep İvedik
  • Dostum müşteri hizmetlerinden yardım iste
  • arkadaşım o numara aveanın servisi kontörün azaldığında kontör yüklediğinde otomatik olarak arayarak bildiriyor sanırım teldeki avea sim servislerden açıyorsun ayrıca ücretsiz olması lazım benide arıyor korkma aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: EskiyeNi

arkadaşım o numara aveanın servisi kontörün azaldığında kontör yüklediğinde otomatik olarak arayarak bildiriyor sanırım teldeki avea sim servislerden açıyorsun ayrıca ücretsiz olması lazım benide arıyor korkma aç

Daha önce hiç olmamıştı. Telefonuma nerdeyse 1-2 yıldır kontör yüklüyorum ilk defa geçen hafta aradı ve daha sonra her kontör yükleyişimde aramaya başladı.

edit:

quote:

Orjinalden alıntı: emirk

+909333 ü aradım, SAYIN ABONEMİZ YANLIŞ YADA EKSİK BİR NUMARA GİRDİNİZ diye gevelemeye başladı

Evet, o da var.

O beni arayabiliyor ama ben onu arayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Temmuz 2008; 11:16:49 >

• Aynı numara bi ara benide aradı kontor yüklemediğim halde yükleme işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir mevcut kontor 250 dedi:

oo negüzel dedim baba heralde kontör gönderdi bize emin olmak için 9333 ü aradım kontor miktarınız 1 dedi,

10 dk sonra 20 kontör hediye geldi

Olayı tam anlamış değilim hala ama 20 kontorde güzel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.