Sevgili arkadaşlar.herkese merhaba.BmW 95 model 320iA alma arefesinde.,siz değerli bmw kullanıcılarının Değerli görüşlerini AciL merakla beklerim. Evvela bu arabaların AUTOMATİC mi DÜZ vitesli mi olanı makbuldur,ve piyasadaki gördüğü değerin bilgisini bizlerle paylaşırsanız çok memnun olurum. ilginize ve cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Almayı düşündüğüm arabanın modeli 95.lpg yok.klima+elektrikli ve ısıtmalı deri koltuklar+m3 çelik jant+sürücü ,yolcu,yan hava yastıkları vs vs özelliği bulunan bir araba.,Fiyatı da 14000 tl.Sizce nasıl bir rakam alınır mı alınmaz mı?alırsak ilerde satma durumum ne olur yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.
bmw için iyi rakam otomatik vites sevmem o yüzden düz derim ama kullanıcak kişiye bağlı bide bmw alıyorsun düz vites olsun yanlamada yardımcı olur
alıcağınız araç ne temizlikte lpgli araç almayın bence isterseniz siz taktırın ama almayın sorun olduğunda baş ağrıta biliyo sıralı sistem herkes tavsiye ediyo ama ben hiç denemedim ve sıralı sistemi bi araç kullanmadım
offffff
3 4 aydır kafamdaki soru işaretler :( aynı sorun bende de war ama iç bmw hakkında yardım bulamadım
bmw forumu burada biraz cansız nedense
siz hangi kasa arıyorsunuz
benim baktıgım araç e36 kasa.320İA.95 model lacivert bi araba.LPG yok araçta.gri deri döşeme,elektirkli koltuklar ısıtmalı..klima abs esp .gayet düzgün bi araba.benim şu an dacia solenzam var 2004 model.onu satıp bmw yi almayı düşünüyorum.arabanın sahibi fiyatta indirim yapacak.ne dersiniz??? benim tek korkum bu kasada bu modeldeki araçlarda otomatik vites mi yoksa düz vitesmi daha çok tercih ediliyor ??