Şimdi Ara

91'e 4 Kasım'da Askere gitmem gerekiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba herkese..1991 doğumluyum ve kasımda askere gitmem gerekiyor..ama ben gitmek istemiyorum açık lisedeyim şuanda mayısta lise bitiyor yani 2012 mayısta ve üniversiteyede hazırlanıyorumm bir dahaki sene üniversiteyede başlayacağım..sizce kasımda gitmesemde mayısta liseyi bitirince tecil ettirmek için gitsem olurmu ne gibi zorluklarla karşılaşırım?bilgisi olan allah rızası için yazsın arkadaşlarım biliyorsunuz bu konular çok önemli konulardır..birde mazeret dilekçesi diye birşey duydum benim kıkırdak kemiğim eğri imiş burnumda yakın bi zamanda ameliyat olacağım onu mazeret olarak gösterebilirmiyim?askere elbette gideceğim ama üniversiteyi bitirip kısa dönem gitmek istiyorum..

• Öğrenci belgen ile sana en yakın askerlik şubesine gitmen yeterli detaylar orada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Öğrenci belgen ile sana en yakın askerlik şubesine gitmen yeterli detaylar orada...

Öğrenci belgem açık lisede olduğum için geçerli olmuyor..askerde ikende açıktan sınavlara girebilirmişiz çünkü..
  • Muayne oldun mu? olduysan şubedekiler kasımda askersin mi dediler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Muayne oldun mu? olduysan şubedekiler kasımda askersin mi dediler?

Geçen sene oldum muayene..2011 kasımda askere gitmem gerekiyor işte..ama ben gitmeyip mayısa kadar bekleyip mayıstada liseyi bitirince gidip hemen tecil ettirmek istiyorum..acaba böyle birşey mümkünmü ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim?
  • as-al'a dilekce yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa sorte

as-al'a dilekce yaz.

Nasıl bir dilekçe yazayım peki?as- al 'ın açılımı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asker alma baskanlıgı burda sormana gerek yok gıdıp askerlık subede ısını halletmen gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: djali01

asker alma baskanlıgı burda sormana gerek yok gıdıp askerlık subede ısını halletmen gerek

Ama dediğim gibi geleceksin diyorlar açık lise askere gitmene engel değil diyorlarr..kabul ederlermi benim bu keyfi isteğimi..
  • Bakaya kalacaksın muhtemelen dava açılır para cezası ile kurtarırsın
  • quote:

Bakaya kalacaksın muhtemelen dava açılır para cezası ile kurtarırsın

Peki o para cezası muhtemelen ne kadar olur bi bilginiz varmı?cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama merak ettiğim tahmini para cezasının ne kadar olacağı,diğeride mahkemeye falan çıkarsam sicilim kirlenmesin bana birşey olmasın düzgünce bi başlasaydım şu üniversiteye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkantaskin

quote:

Peki o para cezası muhtemelen ne kadar olur bi bilginiz varmı?cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama merak ettiğim tahmini para cezasının ne kadar olacağı,diğeride mahkemeye falan çıkarsam sicilim kirlenmesin bana birşey olmasın düzgünce bi başlasaydım şu üniversiteye..

Artık mahkemeler bakaya kalma davalarına bakmıyor.askerlik subesine savunmanı yapıyorsun onlar gerekirse idari para cezası veriyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

quote:

Artık mahkemeler bakaya kalma davalarına bakmıyor.askerlik subesine savunmanı yapıyorsun onlar gerekirse idari para cezası veriyorlar..

Akşam lisesine geçince tecil olma hakkım varmış..akşam lisesinde şuan lise 4'e geçebilirim kredim yetiyor..kafam öyle karışıkki ne yapayım bilmiyorum..mahkeme işleri ile falan uğraşmakmı daha rahat olur yoksa akşam lisesinemi geçsem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

quote:

quote:

Akşam lisesine geçince tecil olma hakkım varmış..akşam lisesinde şuan lise 4'e geçebilirim kredim yetiyor..kafam öyle karışıkki ne yapayım bilmiyorum..mahkeme işleri ile falan uğraşmakmı daha rahat olur yoksa akşam lisesinemi geçsem..

Aksam lisesi olayi daha iyi olur açıkçası..

• Tıpatıp aynı durumdayım senle harfi harfine 22 kredim kaldı benım herneyse Akşam lisesine kayıt olurken durum belgesi istiyorlar muayene olmuş askere gitmesi belli olan kayıt olamıyor ama bugun bir arkadas olmus diye duydum paraya gecer sozun 4bin TL senelik araştırman lazım. Dilekçeyi falan geç onlar olmaz ya akşam lisesi yada go to asker. Bide muayene olmadan önce nasıl olunuyor dersen adamları var askeriyede bu akşam liseslerinin durum belgesi aliyorsun tabi orada askerlik falan filan yazmıyor onuda muayene olmadan vermezler(tabi işte o içerdeki adam olmazsa) o verilen kayıtla seni kayıt ediyorlar ankaraya götürüolar sen sonra tecil olmuş oluosun falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murattimeister -- 15 Eylül 2011; 21:47:36 >
  • quote:

• Ben senin yerinde olsam liseyi bitiririm üniversiteyi kazanıp mezun olana kadar askerlik şubesinin önünden geçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

quote:

da nekadar ücretle kurtarır bide kesin para cezası mı ?
  • bu gibi durumda olanlar mahkemeye sevkediliyorlar,ordan da cezaları para cezası olarak belirleniyor.fakat ne kadar olduğu konusunda hiç bi fikrim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

bu gibi durumda olanlar mahkemeye sevkediliyorlar,ordan da cezaları para cezası olarak belirleniyor.fakat ne kadar olduğu konusunda hiç bi fikrim yok

Yukarıda bir arkadaş Askeri şubeye savunmanı yapıyorsun artık mahkeme kalktı diyor doğru mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.