Şimdi Ara

91liyim tecil yaptırmadım acil yardım edin ./

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a.bayramımız mübarek olsun öncelikle.
    ben 1991 ağustos doğumluyum / 2010 da liseden mezun oldum.bu sene sınavı kazanırım düşüncesiyle tecil yaptırmadım.400 e yakın puan almama rağmen seçtiğim bölüme aşırı yüklenme olduğu için yerleşemedim,açıkta kaldım.bugun arkadaş askerlik şubesine sakın gitme yoksa alır götürürler dedi.bikaç kişide aynı şeyi söyledi.tecil için gitmekten çok korkuyorum.sizce napmam gerek? bi cezası var mı ? götürürler mi ? .s +tecil için neler gerekiyor? yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden sağolsun.sıkıntıdan uyuyamıyorm .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexerboy -- 2 Eylül 2011; 0:28:10 >

• Senin yapman gereken askerlik şubene telefon ederek durumun hakkında net bilgi almak olacak. Ben, liseyi bitirdiğinde 2 sene tecil hakkın olması gerek diye biliyorum ama bu konularda her kafadan bir ses çıkar, sağdan soldan duyduğunla sakın hareket etme.
  • askerlik şubesine gidersem götütürler mi? telefon numasını bilmiyorum ki .s
  • Bu linkten şubelerin telefonlarına ulaşabilirsin..
    http://www.asal.msb.gov.tr/telefonfaks/telfax.htm

Şubeler genelde kolundan tutup almıyor şu sıralar asker fazlası var diye, bu gibi durumlarda ne ben seni gördüm ne de sen beni diyen şubeleri de görmedim değil. Ama telefon et, özellikle yerli askerlik şubene.
  • Kimseyi zorla götüremezler burası Sovyet Rusya mı? kardeşim git şubeye tecilini yaptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 2 Eylül 2011; 16:04:33 >
  • Yaka paça götürmek gibi düşünmeyin, kimliği elinden aldığında askerlik için işlemleri başlatırsa birşey diyemezsin, yarın askersin der ve anında seni asker eder ve zamanında birliğine gitmezsende firari olursun.. Arkadaşın böyle bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum..
  • Liseyi bitirdikten sonra 2 yil tecil hakkin var.sunu söyleyeyim bir an önce durumunu ögren subeden.büyük ihtimalle yoklama kacagi durumundasin.git bir an önce subeye derdini anlat..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ülkede yoklama kaçağı olan tek kişi sen değilsin. Herkesin başına gelebilecek bi durum.

Sorununa gelince , benim bir çok arkadaşım senin durumundaydı hiç sorun yaşamadan tecilini ettirdi. Yapman gereken lise diploması ve 2 tane fotoğrafla şubeye gideceksin, tecilini yapcaklar.
  • liseyi 2010 da bitirdim yani bir an önce tecil yaptırmam gerek.öncelikle telefon açıyım durumu anlatıyım.daha sonra gereken evrakları alıp askerlik şubesine gidip tecili yaptırıyım.hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.kafamın ağrısı geçti o derece faydalı oldunuz.Hepinize teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.