Şimdi Ara

92 Mod. Nissan 100 Nx Coupe Yag Lambasi Sorunu Yardim Acil???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aricima Sıfır Motor Yaptırdım Hemen hemen herşeyini yenilettim Fakat tek sorunum motor yapıldıktan sonra 1000 devirin altına düştüğünde yağ lambası yakıyor yağ eksiltme duman atma falan gibi sorunları yok neyse sonra Yağ Filtresi dediler Yurt Dışından ORJİNAL yağ filtresini Getirttim İki Kere Yağ basınç sensorunu Degistirttim Olmadı Yağ Basıncını Olcturttum Oda standart Çıktı Ne yaptıysam su yağ lambası Olayını çözemedim kimse Çözemedi Ve bu olay motor yapıldıktan Sonra meydana çıktı Bilen biri Varsa Allah'in Aşkına yardım etsin 1 aydır bunla uğraşıyorum trabzon giresun arasi hiç bi motorcu cozemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorun bendede var once rolanti geziyordu stop eder gibi olunca yaniyor diye düşündüm servise sordum. Motor sifir daha yeni yapildi dedim elemanlar bakti dediki bu buyuk ihtimal motor toplarken zinciri gevsek birakamislar yada zincir cin mali kaliteli değil. Yani bi 500 600 daha masraf cikar dedi. Sudurumda aciliyeti yok dedi yani sorun olmaz ama degisirsek daha iyi olur dendi. Suan sorunsuz 7 aydir kullaniyorum

• Ben hallettim kardeşim en son çare ustaya motoru sokturdum orjinal yağ pompasini aldım yaptırdım su anda bi sorun yok.

• Yag lambasi kirmizi olanmi yaniyordu hocam. Bende de sari yag lambasi ara ara yaniyor bazen surekli yanip motor stop ediyor. Pompa degildir dediler ama sorun çözülmedi.

• bende araç boşteyken yanıyor ama ara sıra yani stop eder gibi olunca yanıyor ama hiç aracım stop etmedi şimdiye kadar. rolanti aslında biraz düşük belki oda yapabilir
  • Rolanti ne kadar düşük olursa olsun kesinlikle durduğu yerde yağ lambası yakmaz önce motor yağ basıncını bi usta da olcturun ona göre ufaktan sırayla işlemlere başlayın zaten basınç düşükse yağ pompasindandir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adem Genc Ucbeyi

Rolanti ne kadar düşük olursa olsun kesinlikle durduğu yerde yağ lambası yakmaz önce motor yağ basıncını bi usta da olcturun ona göre ufaktan sırayla işlemlere başlayın zaten basınç düşükse yağ pompasindandir.

Yakabilir. Rölanti düştüğü zaman yağ pompası da haliyle yavaşlar ve yağ basıncı kısa süreliğine yağ lambasını yakacak kadar düşebilir. Hatta bu aracımın kullanma kitapçığında da biraz değişik bir durum için olsa da yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracı baktırdım yağ pompasında vs sorun olmadığını söylediler rolanti ayarı yaptılar özellikle sabahları otomatik jikle çalıştığından motor ısınmadan rolantinin gezebileceğini söyledir. dedikleri gibi benim sorunum motor soğukken oluyordu ısınınca olmadı
  • Arkadaşlar 1992 model nissan nx coupe aracıma içkapı tutma kollari takim olarak birde kapı fitilleri lazim

• Elinde nx coupe 1992 model yedek parçaları olan varsa araç topluyorumda bana cvb yazabilirmi
    0546 564 1986

• Adem Genc Ucbeyi A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorun bendede var şuana kadar bir soru cikarmadı...
    Banada rolanti ayarlayıcı ve kapı fitilleri lazim. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.