Şimdi Ara

92 Model Range Rover Motor Beyni arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    92 model 3.9 v8 Range Rover aldım, biraz bakıma ihtiyacı var. 1500kmdir kullanıyordum, bazen araç sıcakken ışıklarda durunca stop ediyordu. Boğaz kelebeği temizlendi, hava filtresi değişti, akışmetre temizlendi, bujiler iyi.
    velhasıl soğukken çalışan araba bir sabah çalışmaz oldu. Usta getirdim, ateşleme var, benzin geliyor enjektörler kadar fakat enjektörler benzini geçirmiyor. enjektöre gelen iki kabloda da sürekli elektrik var. sanırım hata burada. Motor beyninin arızalı olduğunu söyledi usta.

daha önce böyle bir arızayla karşılaşan var mı? Ankara'da bildiğiniz, güvenilir,insaflı bir beyin veya Land Rover tamircisi var mı?

• Bilgisayarcının tek lafı anakart bozuk, doktorun tek lafı stresten olmuş, arabacıların tek lafı da beyin bozuk.
  • Aynen oyle. Tupcuye soruyorsun benzinden diyor, motorcuya soruyorsun beyinden diyor. Biraz da o yuzden konuyu actim. Daha onca boyle bir arizayi tecrube etmis bir arkadas varsa fikir alabiliriz en azindan. Calismaya, cozum uretmeye niyeti olmayan ustalarla daha az cebellemis oluruz. Cevap icin sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.