Şimdi Ara

920 mi ? 8x mi ? 625 mi ? LÜTFEN tavsiye edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el telefon alacağım. hangisini alayım hangisi uzun ömürlü olur, sıkıntı çıkarmaz ve 1-2 sene güncelleme alır ? kararsız kaldım. kullanım yönü: nette gezinme, oyun, dizi film bol video. 920 elde kaba bir telefon mu sanki çerçeve çok büyük gibi ? 8x fiyatları beni biraz aşıyor gibi. 625 ise 512 mb ram.

• L920

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım şekli oyun, dizi ve film olacaksa büyük ekran ve haliyle büyük pil tercih edilmeli bence. 1320'nin 0 fiyatı bile uygun, 2.el daha uygun bulabilirsiniz

İlla bu üçünün arasından diyorsanız ben de 920 derim.
  • peki 625 donma kasma yapar mı video izlerken falan ?
  • 920 kullanıyorum oyun,dizi,nette gezinme için ideal bir telefondur. Başta bende kalın durur sanıyordum fakat kullanmaya başladığımda kalın olmadığını anladım. Arkadaşlarımda kalın olmadığını aksine şık ve ince bir telefon olduğunu söylediler. Tavsiyem 920.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat olarak 920 ve 8x beni aşıyormuş 625 e karar verdim umarım 512 mb ram dizi-film izlerken sorun çıkarmaz. kullananların yorumlarını bekliyorum.
  • Bence 1 gb ramli model bakın, 512 mb ram de güzel çalışıyor tabi ki ama tavsiyem 1 gb ramli modellere yönelmeniz, internette gezinirken ve oyun oynarken faydası olacağını duşunuyorum

• fazla oyun oynamam videolarda sıkıntı çıkarmazsa 4.7 inc ekran ile benim için idealdir.
  • Diğerlerinin fiyatları sizi aşıyorsa kesinlikle 625 iyi bir tercih ama geçende htc 8x 420 liraydı forumda gayet iyi fiyattı bence :)
  • vecking kullanıcısına yanıt
    Bol bol video izleyecekseniz sorun yok o zaman, lumia 920 kullanıyorum ben de ve 1 gb ram ile sorun yaşamadım o yüzden tavsiye etmiştim, videolarda ileri sararken tak tak ses geliyordu onu da düzelttiler, telefon hakkında daha çok bilgi için 625 kullanıcıları kulübü vardı oradaki yorumlar da faydalı olacaktır okumanızı tavsiye ederim

• geçenlerde vardı satılmış kaçırdım. 625 de iyidir umarım. ilginize teşekkürler.

625 kullanıcılarının yorumlarını beklemekteyim hala :)
  • 625
    bende var hiç bir sıkıntım yok video izlerken kasma yapmıyor ama bence
    1gb ram li alın 8x hepsiburada da uygun fiyattaydı ona bakın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flag SHİP Killer -- 20 Ağustos 2014; 22:10:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

625

512 mb ramin dezavatajı nedir ?
  • Bence 920 alın.2-3 sene güncelleme alır Nokianın yazılım desteği var.

• 920 kral
  • 1gb ile 512 mb ramin ne gibi farkı var ? 512 mb ram için bazı oyunlar yok diye biliyorum başka bişeyi var mı ?
  • 920, 8X alma OEM Update bile vermiyor daha HTC
  • Diğerlerine yetmiyorsa 625 alabileceğin en iyisi.
  • 625 almalısın bencede ekran açısından falan iyi (çözünürlük ve ppi değerine göre)

• quote:

Orijinalden alıntı: vecking

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

625

512 mb ramin dezavatajı nedir ?

Sadece bazı oyun ve uygulamaların yüklenmemesi ama o kadar da önemli değil bence oyun oynuyorsan sana göre önemli olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.