Araç almak için kendime maksimum 14 -15 bin tl lik bir bütçe ayırdım fakat aşağıda linki geçen bmw yi mi yoksa modeli daha yüksek (örneğin 2. link) renaultmegane ı mı alsam karar veremiyorum.
öncelikle bu fiyata bu bmw alınır mı? yakıt performansı nedir? bakım masrafları çok üzer mi
Konuya vakıf arkadaşlar cevaplarını ve görüşlerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum.
ben bugun bmw e36 3.20i kaldım 12,000tl ye bence bmw e36 al derim ama 3,16i almanı tavsıye etmem araba hantal kalır dediler bana bende
hiç 3,16i lere bakmadım ve denk geldi 3,20i 12,000tl ye aldım. sende bekle acele etme denk gelir 3,20 m50
kesinlikle e36 316i ekonomi için 318is orta düzey performans orta düzey yakıt için düşünülebilir megane 2 kesinlikle 316 m43 motorlu bi e36nın performansını bulamaz ve yakıtıda 318 is kadar olur
e36 3.18 lerde turboda kronik problem var. Hepsi garip bi şekilde hır hır hırlıyor.
alucardo kardeş e36 turbo hırlıyor derken nedir yani sen aracına turbomu taktırdın çünki 318 e36da turbo YOK..!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme