Şimdi Ara

94 DOĞAN SLX motor sorunu ÖNEMLİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar Araçlar hakkında pek bilgim yok o yüzden bir sorunum var 94 model doğan slx aracım var araçta çekiş düşüklüğü ve motor yağ çubugundan yağ atma sorunu yaşıyorum ve sonradan öğrendim ki eski sahibi araç hararet yapmış aracı iyice zorlayıncada bloğu catlatmış sonra üst kapağı ve contayı değiştirmişler.. sanayiye gittiğimde aracın segman istediğini zorladıgım içinde motor cubugundan yağ attıgını söylediler motor cubugundada sıkıntı olmadıgını söylediler ve şunuda eklemeyi unutmadılar kapalı kutu süprizlerlede karşılaşabilirz dediler.. yanlız kafama takılan şu aracda gürültülü çalışma yok cok az arada giren titremeler var gaza bastınmıda iyi gidiyor ama cekısten düşüklüğünüde belli ediyor yatak sarma durumu olabilirmi segman kurtarıtmı bütün sorunlar bunlar cunku ? yatak sarsa arabanın iyi gideceğini sanmıyorum ama sizlerinde görşünü almak istedim..Çünkü sanayicileri biliyosunuz bilmeyen adama ne ittirdiysek o kadar iyi kafasındalar denizli sanayisi için sölüyorum tabikide ?
     94 DOĞAN SLX motor sorunu ÖNEMLİ !!!

• Anlayan yok galiba ?
  • Anlayan olsa ne olacak ?

Bir fotoğraf koymakla cevap bulabileceğini düşünüyorsan, senin daha alacak çok yolun var.

Eşi dostu ara, varsa dürüst bir usta bul. Ondan gerisi yalan.

Benim lada yağ yalıyordu, segman atarız olur dedik. Açtık motoru, segmanlarda sorun yok, pistonlardan bir tanesinin gömleği yırtılmış. Komple gömlekler değişti.

Kapalı kutu, ne çıkacağı belli olmaz. Sorun ustanın motor içinden tavşan çıkartıp çıkartmıyacağı.

Eğer blok çatladıysa, komple motor bloğu değişecek demektir. Tabii usta milleti bu, araba bir gaz ayarı ile de kurtarabilir.

Bu yüzden önce dürüst bir usta bul.
  • bence servise götür sorunu öğren sonra dışarda yaptır
  • Yazdığım yazıdada belirttim bunu foto koyup bakın ne bu diye sormadım gittim sanayıye belki aynı sorunu yasayan vardır yada herhangi değerlendirebileceğim bi öneri olabilir bir fikir görüş almak istedik bunu kalkında burdan çözün demedik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.