Şimdi Ara

94 yük endeksi önerilen araca 91 yük endeksli lastik takmak sorun yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lastik ebatlarım 225/45/17 Araç üzerindeki lastikler 94W endeksli. 94 endeksli lastik bulmak sıkıntı gibi. Bu endeksler konusunda bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi talep ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüksek endeksli lastiklerin yanakları daha sert ve daha sağlamdır düşük endekslilere göre , düşük endeksli takarsanız lastiğin aşınması daha çabuk olur , ayrıca virajlarda düşük endeksli lastik bırakma yapar , aracınız van tipi sanırım , o yüzden önerilen endekste lastik takınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Yüksek endeksli lastiklerin yanakları daha sert ve daha sağlamdır düşük endekslilere göre , düşük endeksli takarsanız lastiğin aşınması daha çabuk olur , ayrıca virajlarda düşük endeksli lastik bırakma yapar , aracınız van tipi sanırım , o yüzden önerilen endekste lastik takınız

2013 pejo 308 araç

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Yüksek endeksli lastiklerin yanakları daha sert ve daha sağlamdır düşük endekslilere göre , düşük endeksli takarsanız lastiğin aşınması daha çabuk olur , ayrıca virajlarda düşük endeksli lastik bırakma yapar , aracınız van tipi sanırım , o yüzden önerilen endekste lastik takınız

2013 pejo 308 araç

308'e gerek yok o zaman 91 alabilirsiniz
  • quote:

quote:

quote:

2013 pejo 308 araç

Şöyle birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Allah uzak tuttsun herhangi bir kaza durumunda önerilen lastik tipi harici lastik kullanılmışsa sigortalar sıkıntı yaratabiliyormuş.

Bu arada maalesef 308 ağır bir araç. Bu nedenle özellikle sordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2013 pejo 308 araç

Şöyle birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Allah uzak tuttsun herhangi bir kaza durumunda önerilen lastik tipi harici lastik kullanılmışsa sigortalar sıkıntı yaratabiliyormuş.

Bu arada maalesef 308 ağır bir araç. Bu nedenle özellikle sordum.

Ne alakası var hocam aracınıza uygun lastik 91 yük endeksli olandır , 308 dediğiniz araç 1200 kilo , çok rahat yeter 91 yük endeksli lastiklerin her bir lastik için taşıma kapasitesi 600kg'dir , hayli hayli yeter

• Kızacaksınız ama aracın kapısında 94 yazıyor önerilen olarak hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kızacaksınız ama aracın kapısında 94 yazıyor önerilen olarak hocam.

Hocam o zaman niye soruyorsunuz ki madem önerileni yapma niyetiniz var ? Size açıkladım durumu gerek yok 94'e , eğer aracınız Caddy , connect , doblo tarzı bir araç olsaydı o zaman takın derdim normal binek araca 94 takmaya gerek yoktur . NOKTA

/>
  • quote:

quote:

Kızacaksınız ama aracın kapısında 94 yazıyor önerilen olarak hocam.

Hocam o zaman niye soruyorsunuz ki madem önerileni yapma niyetiniz var ? Size açıkladım durumu gerek yok 94'e , eğer aracınız Caddy , connect , doblo tarzı bir araç olsaydı o zaman takın derdim normal binek araca 94 takmaya gerek yoktur . NOKTA

/>

araç üreticileri hep enleri gözönüne aldığı için toleranslı seviyeler olabilir diye düşündüm.

• neden 94W önerilmiş ki ilginç. birincisi araç o kadar ağır değil 91 yeter, ikincisi hız endeksi de fazla 308'in hangi modeli ki 270 kmh için lastik önerilmiş?
  • Sigorta gelipte lastik yük endeksine bakmaz, bulduğunuz aynı evattaki lastiği takın, super sport yada performanslı bir araç kullansanız birşey diyememde hani normal bir araç için gerek yok o kadar uğraşmaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.