Bildirim
95-98 Astra en eski kasa HB nasıl bir arabadır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1997 model astra GLS kullandım 2 yıl ilk aldıgımda araba 48000 kusur km idi benı astra asık ettı dıyebılrım baska projeler için sattım ama param olunca ilk alacagım araba astradır ben tavsıye ederim 2 hava yastıgı klima ön camlar otomatıktı abs yoktu benım gordugum tek kusuru yan dıkız aynaları sabıttı kolun flan yada arab carpınca katlanmıyor simdilik aklıma gelenler bunlar -
Astrayı astra yapan sorunsuz bir modeldir. Bugünlerde temizini bulmak güç... -
1997 yılında sıfır aldığımız bir hb astra gls miz var.(ailemdedir) sonra bende kendime bir tane 98 gls sedan aldım.(sonra sattım) şimdi opel corsam var. hepsinin referansı o 97 yılında aldığımız ve halen bizde olan astra gls dir. allah nazardan korusun daha bir kez periyodik bakım harici servis yüzü görmedi. -
internette 98 GLS lerin fiyatları 12-13 arasında görünüyor.Bu arabanın değeri gerçekten bu mudur yoksa daha ucuza da alınabilir mi? (temizi) -
quote:
Orjinalden alıntı: prodigy_1107
internette 98 GLS lerin fiyatları 12-13 arasında görünüyor.Bu arabanın değeri gerçekten bu mudur yoksa daha ucuza da alınabilir mi? (temizi)
daha ucuza alınır(10 bin ytl)bu tür araçlara pazarlardan bakmakta fayda var.yada yolda tesadüfen bir astranın arkasında ki satılık yazısından uygun araçlar düşebilir.biz de de wardi sedean astra 97 model araç gayet konforluydu.fakat babam araçla talihsiz bir kaza geçirince aracı sattık.
not:sanırım yol tutuşu yeterince iyi değil -
Eniştem bu arabayı 5 sene kullandı. Zamanında sıfır almıştı ve hiç bir sorun yaşamadı. Otomatik vitesti. -
peki yedek parçası bulma konusunda sorun yaşanır mı? yedek parçası pahalı mıdır? 97gls buldum bi tane 79000 de 10750ytl istiyor nasıl? -
Bizde de 96 model station vardı, sıfır almıştık, satalı 1 sene oldu. Bizimkinde sadece önde elektrikli camlari hidrolik direksiyon, bi de ön sis farları vardı donanım olarak , onun dışında ne klima ne abs ne havayastığı. Valla bizim araba çok çok masraf ettirdi ama çoğu da bizim suçumuzdu, mesela triger yüzünden 2-3 kere büyük masraf çıktı, manuel şanzımanlıydı ve 1 kere şanzıman değişti, serviste 7.500YTL idi (evet neredeyse aracın fiyatı kadar) çıkmacıdan 750YTL gibi bir paraya halledilmişti. Sonra dikiz aynaları kapanmadığı için sürekli kırılırdı, birkaç taneden sonra sağ tarafa taktırmamışlardı bizimkiler Velhasıl bakımları yapılırsa sağlamdır diye düşünüyorum, bizimkini satarken 300bin kmyi geçmişti. Türkiye montajlı değilse (nedense avrupa olanlar daha iyi diyordu usta), temizse ve nispeten az kmli olan bulunabilirse alınabilir ama sonuçta 10-12 yaşında araçlar artık, sürpriz masrafları da olabilir, bütçenizi iyi ayarlayın.
-
bu fiyata buldun ise hemen al.ben geçen sene bu ayda 98 gls (abs 2 airbag klima) yi km 83,000 de 13250 ye sattım ama bütün bakımları serviste yapılmıştı. tertemizdi.
quote:
Orjinalden alıntı: prodigy_1107
peki yedek parçası bulma konusunda sorun yaşanır mı? yedek parçası pahalı mıdır? 97gls buldum bi tane 79000 de 10750ytl istiyor nasıl?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X