Şimdi Ara

95 corolla mı samara mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 95 model corolla 1.6 xei yüksek kilometreli fakat gayet bakımlı corolla yı satıp 95 model ama düşük kilometre samara almak mantıklı veya ekonomik olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kesinlikle böyle bir duruma girmeyin samara ile corolla arada baya bi fark var.Samaranın arıza çıkartma oranı corollaya göre daha yüksektir.
  • Attan inip eşşeğe binmek gibi bir şey olur, sanırım.
  • Hayatınızın yanlışı olur. Arkadaşında dediği gibi attan inip eşşeğe binmek bu resmen. Sanayiden çıkmazsınız bu bir. iki konfor corollaya göre sıfır. üç güvenliğiniz de corollaya göre daha düşük. Efsane bi farklıdır yani :)
  • Hyundaim varken samara kullanmistim inan bana essek.bile daha konforludur. Hyundaide accent yani :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lada vega nasıl olur klima va hidrolik direksiyonu olan bi arac vega..

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.soyak

Lada vega nasıl olur klima va hidrolik direksiyonu olan bi arac vega..

Çok yanlış olur,
    Bütçeyi artiramiyorsan macera arama, bin temiz bakımlı arabana.
    Aslında sıkıntının ne olduğunu tam anlayamadık,

• Bence Lada'yı kafanızdan cıkartın. O yaşlarda Opel Astra bakabılırsınız.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-orjinal-1995-opel-astra-1-4-gl-lpg-li-hidrolik-direksiyonlu-158054906/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shedower. -- 22 Mart 2014; 13:12:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Çok yanlış olur,

aracın sıkıntısı yok işletme giderleri daha az bi araç alma fikri var sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin.soyak -- 22 Mart 2014; 20:17:25 >
  • samaraya göre corolla mersedes gibi kalır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Çok yanlış olur,

aracın sıkıntısı yok işletme giderleri daha az bi araç alma fikri var sadece..

veganın işletme gideri daha yüksek olabilir sık arıza yaparsa eğer
  • Böyle bir konu açabildiğine göre, ben sana diyorum ki; SAMARA !!

Neden diyebilirsin, ona da cevabım hazır;

ANLATILMAZ YAŞANIR...

• Samara'ya yaklaşık 5 yıl, Corolla'ya yaklaşık 7 yıl bindim. Samara ile en geç iki haftada bir servise giderdim (2 yaşında iken almıştım). Direksiyonun altındaki slilecek çalıştırma kolu çıt diye kırılmıştı bir seferinde, sanırım bu durum kalite konusunda fikir verir. Corollaya geçtiğimde gerçekten sınıf atladığımı hissettim. Yokuşlarda bayılmayan ve o zamanın değerleri ile yakıtı makul bir araçtı (92 Japon versiyonu olan). Elimde kaldığı süre içerisinde en pahalı iki masrafım egzost ve iki amörtisördü. Zaten Toyota kullandığınıza göre markayı biliyorsunuz demektir.
    Kilometreye gelince... Corolla motorunun sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile isim yaptı sanıyorum. 2014 yılında olduğumuza göre, 95 Samara'dan mümkünse uzak dur derim. Corolla'yı da km 250 bine yaklaştı ise elden çıkarma vakti gelmiş diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali2006

Samara'ya yaklaşık 5 yıl, Corolla'ya yaklaşık 7 yıl bindim. Samara ile en geç iki haftada bir servise giderdim (2 yaşında iken almıştım). Direksiyonun altındaki slilecek çalıştırma kolu çıt diye kırılmıştı bir seferinde, sanırım bu durum kalite konusunda fikir verir. Corollaya geçtiğimde gerçekten sınıf atladığımı hissettim. Yokuşlarda bayılmayan ve o zamanın değerleri ile yakıtı makul bir araçtı (92 Japon versiyonu olan). Elimde kaldığı süre içerisinde en pahalı iki masrafım egzost ve iki amörtisördü. Zaten Toyota kullandığınıza göre markayı biliyorsunuz demektir.
    Kilometreye gelince... Corolla motorunun sağlamlığı ve sorunsuzluğu ile isim yaptı sanıyorum. 2014 yılında olduğumuza göre, 95 Samara'dan mümkünse uzak dur derim. Corolla'yı da km 250 bine yaklaştı ise elden çıkarma vakti gelmiş diyebilirim.

280 bin km civarı olduğu için elden çıkarmayı düşünüyorum zaten..

• 95 toyota verilecekse yerine mazda alınabilir ama lada alınmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız bakımlıysa rahat 500bin km kadar hatta fazlasına yolu var. Corolla dan sonra samara lada filan hatta 2000 model altı her araç macera olur. Honda filan deseniz tamam ama bence hiç bulaşmayın.

• illede değiştircem dersen 1.6e RNE R19 EUROPALARI ÖNERİRİM KLİMA-AİRBAG-ENJEKSİYONLU-16VALF-HİDROLİK DİREKSİYON felan var bn europa derim değiştirceksen ama corolla farkı her zaman olur samara vega bunlar hikaye boşverin geçin....
  • Corolla ile yola devam edicem arkadaslar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.