Şimdi Ara

96 feliciamı 96 dogan yada sahin mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaşlar forumu uzun suredir takip ediyorum amma ve lakin kayıt olmak yeni aklıma geliyor simdi soru soyle 10bin tl param var. 1.3 96 model feliciami yoksa 96 şahin veya doganmi tavsiye edersiniz. Malum arac piyasasi ucmus durumda. Beklentilerim herkes gibi temiz ekonomik az sıkıntı parca ucreti uygun bir arac. Bunlar dışında onerebileceginiz arac varsa onlarida bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam nekadar yeni araba okadar iyi araba,ben yerinizde olsam alacağım arabanın şekline semaline bakmam sadece yeni olması,parçası ucuz olması ve ayağınızı yerden kesmesine bakardım,dolayısıyla başka modellerede bakmanizi tavsiye ederim ayrıca kalabalık bir aile değilseniz 3 kapı Palio ,dacia solenza felanda bakardım bildiğiniz reno parçalari kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 16 Aralık 2017; 7:25:59 >
  • Mitoz özelliği olan kuş serisine bulaşmam ben olsam. Zamanında 35 km lik yolu, 2 sene boyunca arkadaşın 96 model felicia'sı ile git-gel yaptık, ha bugün yolda kaldık ha yarın kalırız derken bizi mahcup etmişti. O yüzden bu felicia lar 'taş gibi araba' dır benim gözümde

• hocam servise gitsen bile tofas ariza yapsa dusuk ucretlere halloluyor ama felicia basini agritir u konuda dogan iyidir

• Felicia az sıkıntı cikarir cikarirsa saglam cikarir diyorlarda kus serisinde takildim sadece hem parca ucuz hem anlayani çok. Palio tarzida baktim ama fiyatlar ucuk duzeyde gucum yetmiyor malesef. Bi ben bi hanım var okadar cekirdek aile elim anahtar tutar usta ista gezmem zaten 2006 multijet albeam var aracimin herseyini kendim yapiyorum o yuzden kus serisi daha basit gibi geliyor bana sankiii

• Bu araçlara 10 bin tl para vermek yerine gidin ailenize harcayın. Bu yaş da ki arabalara para verilir mi ?

Sonra haberlerde görüyoruz ortadan ikiye bölünen doğanları,şahinleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Bu araçlara 10 bin tl para vermek yerine gidin ailenize harcayın. Bu yaş da ki arabalara para verilir mi ?

Sonra haberlerde görüyoruz ortadan ikiye bölünen doğanları,şahinleri...

Zaten ailem icin arac alicam. Arac kendi kendine ikiye bolunmuyor kullaniciya bagli bi durum sen 90 100 le gidicek aracla 150 160 yaparsan bizahmet bolunsun. Alim gucum bu ne yapabilirim??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TcBozkurt T kullanıcısına yanıt
    Hocam alım gücünüze laf söylemek bana düşmez , tabiki her insan yüksek maaş kazanacak diye birşey yok fakat atın bir bankaya o parayı , ardından para buldukça eklersiniz. Yazın bir bakmışsınız total paranız 20-22 bin olmuş. Ondan sonra kaliteli bir 2002-2006 yılı araçları alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kus serisine bulasma hayatimda bu kadar cabuk curuyen araba gormedim

Arabanin tekeri patladi krikoyla kaldiriyorum catir cutur ediyor 95 dogan slx ankara arabasi yakit desen iciyor,ictigi gibi gitmiyor,difransiyel ve prizdirek bilyasi... temiz bulsan fahis fiyat cekiyorlar. Felicia yanilmiyorsam alman uretimi ve kronik sorunlari cok az,bizim karsi sitede kullanan emekli bir amca var masallah arabasinin hic bas agrittigini gormedim.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Bakmazsan çürüyor benim şahinde çürük yok mesela yaza doğru alttan pütür attırcam daha iyi olsun diye

Arkadaşa gelince skoda felicanın makyajlı kasasını almanızı tavsiye ederim enjeksiyonlusunu alırsanız daha iyi olur felica güzel arabadır vw izleri taşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 16 Aralık 2017; 14:10:12 >
  • Bence de kuş serisinden uzak durun. Temizini bulabilirseniz lada vega öneririm.

• Temiz Toros da bakabilirsiniz. Evet estetik olarak belki çok iyi değ(5vutes olanlar)il hidrolik direksiyon bile yok lakin 92 torosa 2010 a kadar bindik 99 dan izlemişti bizi hiç..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toros lada vega oneriside geldi baska fikri olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Bakmazsan çürüyor benim şahinde çürük yok mesela yaza doğru alttan pütür attırcam daha iyi olsun diye

Arkadaşa gelince skoda felicanın makyajlı kasasını almanızı tavsiye ederim enjeksiyonlusunu alırsanız daha iyi olur felica güzel arabadır vw izleri taşır.

Felicia 1.6 lari enjeksiyon fakat fiyatlar uçuk

• TcBozkurt T kullanıcısına yanıt
    1.3 de var hocam glxi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.