arkadaslar selam 190000 de bi rsi var fiyatı cazip ama korkum 2-3 gün sonra motor istermi! daha önce clio kullanmadım rsi kullanan arkadaslar varsa tavsiyelerini alabilirmiyim .bide bu araca lpg taktırmak istiyorum. perfonması cok bozar mı.aracı satarken zorlanırmıyım?sorularımı yanıtlayacak uzamn arkadaslara sımdıden saygılar
RS..GT..GTI...grubundan araç alan insanlar, genelde bu araçları üzerler. Bu arabanın kaçıncı sahibi bakalım. KM üretim yılına göre normal. Ama kesinlikle horlanmış bir araçtır. Motor istemesi ya da isteyebilecek olması çok da önemli degil. 2.000 ytl civarında sıfırlanır motor. Korkulacak birşey yok. Ancak yürüyen aksam ve kaza durumu önemli...Birde iç mekanın durumuna bakın. Çok ses, döşemelerde hor kullanılma gibi şeyler size masraf açar.
Kısaca çok ince eleyip sık dokumanız lazım.
cok ince arastırılması gereken bır secenek ...gecen bır tane clıo wıllıams vardı 150 beygır lık onun kadar temız bır araba bulsam dırek alırdım ama ıyıce arastırmak lazm
kafandaki her sorunun cevabını bulabilirsin burda.
baya araştırdım bende zamanında piyasadaki temiz rsi ları biliyorum alcaksan yardım edebilirim.
arabanın içi temiz dediğiniz gibi motor yaptırmak iyi bi ustanın elinde fazla problem deil. kafamdaki diğer sorunlardan biride yakıt lpg taktıracam bunlar sıralımı normal mi ister bana kac paraya patlar,degermi? birde satarken zorlanacagım kesin ancak keyifli bir araba oldugunu tahmın ediyorum araca 8500 istiyolar.
8500 e güzel bir seçenek ama iyi araştırmak gerekir
quote:
Orjinalden alıntı: osmanp82
arabanın içi temiz dediğiniz gibi motor yaptırmak iyi bi ustanın elinde fazla problem deil. kafamdaki diğer sorunlardan biride yakıt lpg taktıracam bunlar sıralımı normal mi ister bana kac paraya patlar,degermi? birde satarken zorlanacagım kesin ancak keyifli bir araba oldugunu tahmın ediyorum araca 8500 istiyolar.
motor sorun değil parçaları kolayca bulunabiliyor r19 la ortak parçalar kullanılıyor. yakıtta ise sıralı sistem lpg takılıyor yaklaşık %40 tasarruf sağlanıyor. araba normal şartlarda 35-40 kuruş civarı yakıyor. Lpg ile tahminen 25 kuruş civarına düşer.lpg ninde maliyeti yaklaşık 1.5 bin lira.10bin km den sonra kâra geçmeye başlıyorsun. Arabanın alt devirleri canlıdır,sesi ve yol tutuşu mukemmeldir bence görüntüsüde mükemmel. Fakat rakibi olan 106 ve saxo vts lere geçilebilme ihtimalin var çunku onlar modifiyeye daha yatkın araçlar. motor modifiyesinde pek bir verim alamıyorsun. sonuç olarak ucuz araba normal performans fazla yakıt.