Şimdi Ara

98 ASTRA GLS Mİ? 99 COROLLA TERRA MI? 2006 FİAT MAREAMI? CLİO DİZEL Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.000 Limite kadar alabileceğim bu araçlardan hangisini tavsiye edersiniz. Aile için uygun olacak yakıtı düşük olacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim. Yakıt öncelik olarak görülüyor benim içn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZLICAK -- 13 Mart 2013; 14:36:20 >

• Maea nedir yenimi cikti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiat Marea liberty olacaktı düzelttim af buyrun
  • Kesinlikle Marea derim.

• marea yakıt tüketiminden korkuyorum. binen kullananlar yarkdımcı olursa sevinirim.
  • Ayni motora sahip stilo kullanicisiyim s.ici 23krs s.disi 18 krs yakiyor lpg 2,52

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mareanın fabrika verileri 11 litre benzin olarak gözüküyor şehir içi
    ama marea kullanan arkadaşları dinlediğimde 10 litre lpg ile 100 km olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIZLICAK

mareanın fabrika verileri 11 litre benzin olarak gözüküyor şehir içi
    ama marea kullanan arkadaşları dinlediğimde 10 litre lpg ile 100 km olduğu söyleniyor.

Fabrika verilerine bakma kardes benim stilo s.ici 10,3 litre benzin gosteriyor 9,5 litre lpg yakiyor buda 8 litre benzine tekabul ediyor.zaten stilo ile mareanim motoru ayni.

• 1. uzak doğu 2. alman otomobilleri tercih ederim

1- 99 COROLLA TERRA
    2- 98 ASTRA GLS
    3- CLİO DİZEL
    3- 2006 FİAT MAREA
  • Temiz bir marea

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-70000-km-luks-paket-exclusive-117819656/detay
    şu ilandaki araçta bagaj tutamağı kromaj olması gerekirken değil belirtmemiş ama sıkıntılı olabilir araç..bunun dışında her türlü marea 12-13 yaşındaki araba japon dışıysa her türlü masraf çıkartır başına hiç gerek yok
  • Efsane kasa Corolla ların motoru ile 99 corolla nın motoru tıpa tıp aynı fakat 99 kasası tutulmadı nedense.. 99 corolla diğer alıcagın tüm arabalara göre cok daha sağlamdır ..Sorun cıkartmaz ömürlük arabalar bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: uaonur32

Efsane kasa Corolla ların motoru ile 99 corolla nın motoru tıpa tıp aynı fakat 99 kasası tutulmadı nedense.. 99 corolla diğer alıcagın tüm arabalara göre cok daha sağlamdır ..Sorun cıkartmaz ömürlük arabalar bana göre

Odun gibi esnemeyen araba bunu tam 7 tane corolla değiştirmiş bir aile olarak söylüyorum mareanın yanında corolla araba değildir desem yeridir 1 ay önce 99 corolla sattık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Temiz bir marea

• wampaa kullanıcısına yanıt
    Sadece 99 corolla mı yoksa diğer corollalar mı marea ya göre böyle peki ?
  • O paraya temiz bir Marea Exclusive bulursunuz.

• 2. el korkunuz yoksa o paraya kesınlıkle marea alınır. Gayet konforludur. 1.6 benzınlı araba ne yakacak lpg ile kokma
  • quote:

Orijinalden alıntı: uaonur32

Sadece 99 corolla mı yoksa diğer corollalar mı marea ya göre böyle peki ?

Mareanın yanında corolla araba değildir.. ilacınız marea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.