Şimdi Ara

98 model polo alcam yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 98 model bir polo buldum 160.000 de motoru 1.6. bana fiyat veren arkadaşın dediğine göre kmde 30 ykr yakıyormuş. niye bu kadar fazla yakıyor. lpg taktırsam yakıtı ne olur?
    ayrıca 160000 kmde olması beni biraz endişelendiriyor. araçta sorun yaşamıyım sonradan ?

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: CegerXun

Selamlar,

ben 98 model bir polo buldum 160.000 de motoru 1.6. bana fiyat veren arkadaşın dediğine göre kmde 30 ykr yakıyormuş. niye bu kadar fazla yakıyor. lpg taktırsam yakıtı ne olur?
    ayrıca 160000 kmde olması beni biraz endişelendiriyor. araçta sorun yaşamıyım sonradan ?

Teşekkürler...

o yaştaki arabada km olarak ne bekliyordun ki?

100 bin mi? 10 yaşında araba. adam senede 16 bin km gitse çok normal kilometrede...

yakıt subjektif bir ölçü. istanbul şehiriçi yakıt ise 30 ykr normal. aynı araçla ankarada lpg ile 15ykr un altında tüketen arkadaşlarım var.

sen motoruna iyice baktır. kaportacıya da mühim bbir kazası varmıymış sor. gerisi hikaye...

160 bin km o arabanın yarı ömrü bile etmez...

kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: O.B.K

quote:

Orjinalden alıntı: CegerXun

Selamlar,

Teşekkürler...

o yaştaki arabada km olarak ne bekliyordun ki?

100 bin mi? 10 yaşında araba. adam senede 16 bin km gitse çok normal kilometrede...

yakıt subjektif bir ölçü. istanbul şehiriçi yakıt ise 30 ykr normal. aynı araçla ankarada lpg ile 15ykr un altında tüketen arkadaşlarım var.

sen motoruna iyice baktır. kaportacıya da mühim bbir kazası varmıymış sor. gerisi hikaye...

160 bin km o arabanın yarı ömrü bile etmez...

kolay gelsin...

evet bence de yani çok bile temiz araç 10 senede o kadar km senede 16bin km ye tekabül ediyor

• cevaplarınız için teşekkürler.

ben daha önce polo kullanmadım. şuanda da sahibinden.comdan bakıyorum. dediğiniz gibi senede 16 bin aslında fazla değil. ama 96 model olduğu halde 128 binde olan var. başka bir tane var gene 98 model. adam bana 14 ykr yakıyor diyor. işin garibi o da benzinli ben şimdi neye inanayım bilmiyorum.

neyse dediğin gibi artık motoruna ve kaportasına baktırdıktan sonra alcaz artık bir tanesini. çok yaktımı lpg taktırırız. bu arada pololarda lpg sorun olurmu? bagajı da küçük arabanın.
  • 14 kuruş ancak ve ancak şehirdışında 90km sabit hızda giderseniz yakar. 2001 polo kullanıyorum ve kış geleli şehiriçi 30 kuruş yakıyor. Lpg nin deposunu stepne yerine takılıyor. Bagajda zaten ayrıca yer yok
  • 98 polo sahibiyim polo benzinde 140 kuruş yakıyor diyen yalanın alasını söyler ben sıralı sistem gazla ancak yakıyorum onu bir ayda 30 ytl gaz 20 ytl de benzin alıyorum 2 hafta sonra ışık tekrar yanıyor hesabıbı siz yapın biliyorsunuz sıralı sistemlerde araba 50 dereceye ulaşmadan gaza geçmiyor valla gaza verdiğim para değilde sırf benzinleçalıştıgı için verdiğim para zoruma gidiyor
  • kuzenimde vardı 98 model 1.6 75 beygir tüketimi şehir içi 9 lt civarındaydı ama bence masraflı araç hele birde bu km'de toplayayım desen astarı yüzünden pahalıya gelir. Boğaz kelebeği yüzünden stop etme problemi var. ben tavsiye etmem 2000 model altı poloları. 2000'den itibaren hem motor daha ekonomik hemde iç dizayn güzel ama onda da stop etme problemi var.

japon bişeyler alın illa 10 yşında araç alacaksanız. temiz olması zaten 2.elde en önemli şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar06

98 polo sahibiyim polo benzinde 140 kuruş yakıyor diyen yalanın alasını söyler ben sıralı sistem gazla ancak yakıyorum onu bir ayda 30 ytl gaz 20 ytl de benzin alıyorum 2 hafta sonra ışık tekrar yanıyor hesabıbı siz yapın biliyorsunuz sıralı sistemlerde araba 50 dereceye ulaşmadan gaza geçmiyor valla gaza verdiğim para değilde sırf benzinleçalıştıgı için verdiğim para zoruma gidiyor

hocam bende lpg yi düşünüyorum acaba hangi sıralı sistemi ne zaman taktırdın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.