Bildirim
98 SW
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence fiyat çok iyi. Boyasız olması en iyi avantajı. Klima var mı? Kaç bin km'de?? -
bence de fiyat iyi -
Fİyat bazla düşük gibi geldi bana biraz şüpheli yaklaşmanızın faydası olabilir..... -
fiyat bana da düşük geldi incelemen lazım içine sinerse alırsın.... -
selamlar tüm islam alemin mübarek kuban bayramı kutlu olsun, araba yı bayram da inceleme fırsatım oldu araç 13 orjinal klimalı simit tüp takılı bakım lı fiyat ise 9000 ytl de diretiyor bem 8500 diye biliyordum siz toyota kullanıcıları olarak fiyat sizce uygunmu 1.3 olması kafamı kurcalıyor 1.6 olması tercihim ancak arç hasarsız orjinal boya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor01 -- 20 Aralık 2007; 22:57:04 > -
Bu araba 1.3 ise fiyatı normal. 1.3 motor yeterince performanslıdır. Gerçi senin bu motordan ne beklediğine de bağlı ama... Bende vardı 98 model 1.3 XL. Bakımsız halde 5 kişi+full bagaj 200 km sürat yaptık. Yakıtı 1.6 ile aynıdır. Zaten bu arabada tüp varmış, yakıtta sorun çekmezsin. Kullan, test et, eğer performans konusunda bır sıkıntı yaşamazsan al gitsin. Mantıklı bir seçim yapmış olursun... -
araç bedava sakın kaçırma al onu -
selamlar yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar birde araç 298 binde sicce çok değilmi, yılbaşından sonra büyük ihtimalle allahın izniylen son bir ustaya da motoro gösterip alacağım. -
benim bildiğim kadarıyla toyatanın motoru 400-500 bin rahat yapıyormuş. ama adam gerçekten iyi gezmiş -
Yanlız 298 bın de yuksek sayılır. Her ne kadar motor 500 bın gıtse de 300 bındekı bır motorda bazı aşınmalar olmustur. Bence bu aracı çok dusuk bır fıyata alınız. Dusuk fıyata vermezse almayınız...
quote:
Orjinalden alıntı: meteor01
selamlar yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar birde araç 298 binde sicce çok değilmi, yılbaşından sonra büyük ihtimalle allahın izniylen son bir ustaya da motoro gösterip alacağım.
-
selamlar yani düşük derken fiyat maxsimum ne kadar olmalı ben 8.500 ytl düşünüyorum -
kardeş sana fikir verirmi bilmem.Aynı model arabayı tüpsüz boya yok ,arıza yok vuruk çizik yok halde çok temiz kullanılmış ilk sahibinden 73 000 km de 9500 ytl ye aldım. 1,3 XL arabadan çok memnunum.Alalı 8 ay falan oldu daha tık demedi tüpü sonradan kendim taktırdım çok da uyumlu. 1.3 motor olmasının hiç bir dezavantajını görmedim.Zaten bu araçların fiyatının düşük olması sadece SW oldukları için az tutulmaları aynı modelin sedanını al bakalım 12-13 binden aşağı alabiliyormusun.Bence tam bir aile arabası modifiye etmem ailemi alır gezerim, mmlekete giderim diyosan biçilmiş kaftan.
Saygılar..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- toyota corolla gizli özellikleri
- benzin filtresi kaç binde değişir
- toyota yaris 1.33 cool otomatik yorumlar
- mmt şanzıman
- toyota corolla 1.6 vvt-i sol yorum
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- hilux 2025
- iki kişilik araba
- toyota land cruiser prado 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X