Hayırlısı olsun hocam inşallah istediğiniz sonucu alırsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
9800X3D Ana Konu (124. sayfa)

-
-
MSI X870 Tomahawk için yeni bios geldi.
-IGD yapılandırıldıktan ve HybridGraphics etkinleştirildikten sonra oluşan sistem siyah ekran sorunu düzeltildi.
https://www.msi.com/Motherboard/MAG-X870-TOMAHAWK-WIFI/support
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Mart 2025; 14:18:37 > -
Dün güncellemiştim tam da biosu. Bu arada biosta yapılan ayarları yenisine aktarma gibi bir imkan var mı?
-
Maalesef MSI'da yok. Profili USB ye atıp gerektiğinde geri yükleyebiliyoruz ama bios sürümü değişince, eskinin profilini yeniye yükleyemiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Mart 2025; 12:49:49 > -
Teşekkür ederim, bir süre bekleyeyim bakalım şikayet yoksa buna geçeyim. 5090 aldım geçenlerde, 5000 serisinin siyah ekran sorununa çözüm geldiyse faydalı olacaktır.
-
Dolandırıcıya denk geldik bir miktar gitti
Edit: Sözde kasayı satan kişi dolandırıcı çıktı hesabını da çizmişler adı Hüseyin Doğan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 26 Mart 2025; 18:53:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verin savcılığa gitsin. IBAN numarası ve varsa telefon numarasını bildirin. Hesap numarası kendisine ait değilse bile bankalar hangi IP’den ulaştığını bulur. VPN varsa sıkıntı olur sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu ülkede ki adalete güvenim kalmadığı için uğraşmaya değer görmüyorum. Adalet belirli kesim için var gerisi için yok.
Basit bir işlem aslında ama siz bilirsiniz yine de. Savcıdan evrak gidince kuzuya dönüp, özür dileyip duruyorlar. En kötü polise gitseniz onlar fezleke düzenler, ilgili savcıya iletirler. Dediğim gibi takdir sizin. IBAN vardır elinizde muhakkak, onu bildirseniz onun üzerinden bir inceleme yaparlar her halükarda.
İban ve forum pmleri var.
PM göndereyim size. Konuyu takip eden arkadaşlara rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Doğru hocam konuyu takip edenlere ayıp olmasın.
-
-
Arkadaşlar bende bir gariplik başladı. Hiçbir güncelleme vs. yapmamama rağmen birkaç gündür saat hızları çok düşük. İşlemci kendini boostlayamıyor. Oyunlarda Max. 65 derece sıcaklıkta 5.2 GHz çalışıyordu. Şu anda 30W güç çekiyor, sıcaklık 75 derece ve saat hızı 3.2 GHz civarı. BIOS kontrolü yapacağım ama ayar değiştirmemiştim. Curve yapıp negative -25 versem, +200 MHz boost clock yapsam sizce tesiri olur mu, yoksa BIOS sıfırlayıp bakayım mı bir?
-
Ryzen master gibi programları kurcaladıysanız oradan ayarları yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsiniz. En doğru işlem için biosa bakmanız gerekiyor. Yazdığınız ayarlar makul ayarlar bir deneyin sisteminizde büyük ihtimalle sorun olmaz.
Ryzen master kullanmadım da AMD full driver kurdum, ondan mı oldu acaba hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Driverdan olacağını sanmam. Ama msi center gibi bazı programlar bios güncellemeleri yapabiliyor. biosu sıfırlayıp en baştan bios ayarları yapabilirsiniz. Dediğim gibi sorunun neden kaynaklandığını bulmak için önce bios ayarlarına bakmanız lazım.
Bugün bakacağım hocam, çok teşekkür ediyorum. BIOS'tan işi çözerim her türlü de merak ettim neden böyle bir şey olduğunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garip bir işlemci.
Oyunlarda sıcaklık 55-60 arası genelde.
Mevcutta oda sıcaklığı 25 derece. Kasanın içinde radyatör fanlarının önündeki sıcaklık 28 derece. Radyatör sıvısı 37 derece. İşlemci boşta Windows'da takılırken 50 derece.
Oyuna giriyorum WRC24'e 144 FPS sabit oyun. İşlemci sıcaklığı 55 derece. 5 derece mi fark ediyor oyuna girmek yani :D
Acilen CO -25 PBO +200 denemem lazım gibi geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X