Şimdi Ara

9800X3D Ana Konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sabotage1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.545
Cevap
85
Favori
90.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özket kullanıcısına yanıt
    GPU konusunda fark olmaz. B850’nin yetersiz olduğu zaman X870 de yetersiz kalacaktır. Fakat çok uzak bir gelecekten bahsediyoruz burada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xgny58x kullanıcısına yanıt

Fiyat performans olarak gayet başarılı fanlar. Jumbum'da stok sorunu yaşatmayacak gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt

120lik Reverse ellerinde yok üstat diğerleri stokta gözüküyor.

Havn için 140 stokları gayet iyiydi, 120ler için yarın bir görüşürüm.

Katılmaktayım. 360'lık liquid freezer var td500 kasada kullanıyorum. hatta şu an arka fanı ters takmışım içeri üflüyor. buna rağmen henüz 70-75 üstünü oyunlarda görmedi işlemcim.

• jermines kullanıcısına yanıt

Sadece mouse g pro superlight. Kablolu mouse ilede denedim problem aynı ne yaptıysam çözemiyorum.

Teşekkürler üstat. Bu arada Full Tower kasa öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 24 Mart 2025; 8:36:54 >
    Dün Havn kasayı kurdum. Kullandığım en iyi kasa diyebilirim. Gerçekten her parçası kalite ve her şey düşünülmüş.

Bu arada düşünen arkadaşlar varsa Havn HS420’ye Arctic Liquid Freezer 3 420’lik taktım. Anakart’ta Carbon X870e. Çok rahat bir şekilde sığdı. Bu bilgilendirmeyi yapmamın sebebi bazı yabancı PC toplama sitelerinde uymayacağı vs yazıyordu ancak redditte uyumlu olduğu yazıyordu. Dün de kendim kurarak onayladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 24 Mart 2025; 8:54:44 >
  • Dayanamadım Raijintek Zofros Ultra aldım inşallah memnun kalırım.

Güzel,şık bir kasaya benziyor hocam. Güle güle kullanın.

• Kasapow kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam full tower ve özelliklerine göre fiyatı gayet uygun.

Pull push kurulum için yeterli alan varmı ? Bu kasaya bende bakıyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Her zaman hocam. Eğer bütçe sorun olmayacaksa kesinlikle Havn derim. Mühendislik olarak hemen her şeyi 4x4 lük yapan bir kasa. Bir tık ekonomik olsun derseniz Lian Li Dynamic Evo serisi derim, fiyat performans olsun derseniz de Lian Li Lancool 3 derim. Daha da ekonomik bir model isteyenler Lancool 216'yı da değerlendirebilirler.

Haf 700 evo için ne düşünüyorsunuz üstat? Raijintek iptal ettim reddit tayfa montajını beğenmemiş.

Hevesinizi kırmamak için bir yorumda bulunmak istememiştim. Ancak kasalardaki ciddi sorunlardan biri de rezonans oluşturmalarıdır. Bu iki şekilde meydana gelir, 1 hava akışını doğru yönetemezler ve özellikle orta fanlarda uğuldama şeklinde bir ses meydana gelir. 2 sac kalitesi istenilen kalitede değilse, fan göbeklerinden gelen titreşim kasaya yayılır ve nereden geldiğini bulamadığınız bir uğuldama duyarsınız. Bunlardan en kötüsü 2. sidir, çünkü minimum fan devrinde dahi meydana gelir ve çözümü yoktur. 1. sini orta fan hızlarını düşürerek çözebilme şansı nispeten mevcut.

HAF 700 güzel, ancak o heybetin hakkını verebilen bir kasa değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 24 Mart 2025; 14:52:17 >
  • MetronoM M kullanıcısına yanıt
    Şu an kullandığım sıvı soğutucu için konuşacak olursak radyatörü üst kısma yerleştirdiğinizde yeterli bir alan kalmıyor. Farklı boyut kullansanız yine yeterli alan kalacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Hevesinizi kırmamak için bir yorumda bulunmak istememiştim. Ancak kasalardaki ciddi sorunlardan biri de rezonans oluşturmalarıdır. Bu iki şekilde meydana gelir, 1 hava akışını doğru yönetemezler ve özellikle orta fanlarda uğuldama şeklinde bir ses meydana gelir. 2 sac kalitesi istenilen kalitede değilse, fan göbeklerinden gelen titreşim kasaya yayılır ve nereden geldiğini bulamadığınız bir uğuldama duyarsınız. Bunlardan en kötüsü 2. sidir, çünkü minimum fan devrinde dahi meydana gelir ve çözümü yoktur. 1. sini orta fan hızlarını düşürerek çözebilme şansı nispeten mevcut.

HAF 700 güzel, ancak o heybetin hakkını verebilen bir kasa değil.

İnce düşünmüşsünüz üstat. Bence heves kırılacak bir şey değil doğrusu neyse onu söylemek lazım böyle şeylerden alınmam9800X3D Ana Konu Haf 700 dengi ne önerirsiniz üstat full tower olarak. Hem ön hem yan hem alta fan konulan modeller kısıtlı.

Üst tarafa pull push sistem yapacak kasa görmedim daha. O kalınlıktaki sıvı soğutmayı desteklemez çoğu kasa.

MSI MAG PANO 100R PZ öneririm , heryerden hava alıyor ve heryeri sökülebiliyor . üst 360mm destekliyor ama

9800X3D Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.